Sokan úgy vélik, az IKEA Kövér Lászlónak üzenhetett

Startlap - Startlap
Zárolhatják a bankszámlákat, berendelték a holland nagykövetet, Merkel lerendezte Orbán ötletét. Esti hírösszefoglaló.

Az IKEA egyetlen képpel szólt a kirekesztőkhöz

Számos magyar hírportál szerint úgy tűnik, mintha a világ legnagyobb bútorgyártója Kövér László szerdai megjegyzésére reagált volna csütörtöki Facebook posztjával.

Tegnap ugyanis házelnök a zuglói fórumán beszélt arról, hogy szerinte “egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak”.

Sokan úgy vélik, hogy az IKEA nem véletlenül jött ki ma közösségi oldalán egy, az egyenjogúságot hirdető bejegyzéssel, mely azóta nagyot futott az interneten.

Arról, hogy mit is posztolt a bútormárka, itt tudhatsz meg többet.

Erre jó lesz figyelni: bárki bankszámláját zárolhatják

Foto: iStock

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti szóvivője az M1 csütörtöki műsorában hívta fel a figyelmet arra, hogy a pénzintézetek ügyfeleinek azonosítania kell magukat. Ha ez nem történik meg, akkor zárolják az adott számlát.

Az óra már ketyeg, ide kattintva kiderül, hogy milyen rövid is az a határidő, ameddig a bankok várják az ügyfeleket ezzel kapcsolatban.

Merkel gyorsan lerendezte Orbán ötletét

MTI/EPA/POOL/GETTY/Michele Tantussi

A Süddeutsche Zeitung című német lapban vetették fel a német kancellárnak a magyar miniszterelnök ötletét, miszerint az Európai Néppártnak nyitnia kellene a szélsőjobbos pártcsalád felé. Angele Merkel nem lepődött meg, hogy szóba került a téma, azonban elég kurtán válaszolt a felvetésre – a részletek innen derülnek majd ki.

Elhunyt egy ember a Nyugatinál

Meghalt egy férfi a Nyugati pályaudvar metróállomáson csütörtök délelőtt – tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyelete az MTI-t.

Kijutott a vb-re a magyar U17-es labdarúgó-válogatott

Magyar U17-es csapat utoljáta 1985-ben szerzett világbajnokságre részvételi jogot, akkor a negyeddöntőig jutott. Az idei vb-t Brazília öt városában, Brazíliavárosban, Cuiabában, Manausban, Natalban és Recifében rendezik.

Azt, hogy miként érdemelték ki a fiúk, hogy részt vehetnek a vb-n, azt erre klikkelve tudhatod meg.

Berendelte a külügy Hollandia nagykövetét

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) bekérette a budapesti holland nagykövetet – közölte a tárca csütörtökön. A találkozón. Menczer Tamás, a KKM Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára visszautasította Mark Rutte holland miniszterelnök alaptalan vádaskodásait.

Részletesen ebből a cikkből derül ki, hogy konkrétan mely mondatait kérték számon a holland államfőnek.

Ez is érdekelhet

képcím

A kormány elárulta, hány háztartásban lesz magasabb a rezsi

képcím

"Ez felnégyelés" - itt a törvényjavaslat a kata...

képcím

Merkel elmondta, szerinte mi vezérli Putyint a háborúban