Schobert Norbi nem találta ki a feladványt a Szerencsekerékben, rajta röhögnek a kommentelők

Startlap - Startlap
Szinte hihetetlen, hogy nem jött rá a megoldásra. Miután kiderült, hogy elbukott közel 6,5 milliót, különösebben csalódott sem volt, a vigaszdíjként kapott infraszaunának viszont felettébb lelkesen örült. Bulvárösszefoglaló.

Schobert Norbi nem találta ki a feladványt a Szerencsekerékben, rajta röhögnek a kommentelők

Fotó: TV2

Szinte hihetetlen, hogy nem jött rá a megoldásra. Miután kiderült, hogy elbukott közel 6,5 milliót, különösebben csalódott sem volt, a vigaszdíjként kapott infraszaunának viszont felettébb lelkesen örült. Videó.

Csonka András közös fotót posztolt 70 éves nővérével

A legtöbben gyaníthatóan nem is tudják, hogy Csonka Andrásnak van egy 14 évvel idősebb féltestvére. Az egyébként remekül sikerült portrén túl szoros kapcsolatuk rejtelmei is nyilvánosságra kerültek. Fotó és további részletek itt.

Rubint Réka úgy borult Norbi nyakába, mintha háborúból tért volna haza, pedig csak egy hétig volt távol

Még soha nem töltöttek ennyi időt egymás nélkül, Lara külön készült is kamerával a nagy pillanatra, mert “ő is szerelmes”, ezért “tudta” mi történik. A Schoberték nagy összeborulásáért ide kell kattintani.

Gulácsi Péter kisfia megszületett, és máris megérkezett az első családi fénykép

A német RB Leipzig magyar kapusa képéről csak úgy süt a boldogság, és éppen a két testvér ismerkedésének egyik első pillanatát kapták el. Fotó.

Harrison Ford búcsúztatott egy nyugdíjba vonuló londoni tűzoltót

Fotó: Amy Sussman/Getty Images

Indiana Jones (avagy Han Solo, ahogy jobban tetszik), valamint Andrew Shaw, a Londoni Tűzoltóság egykori alkalmazottjának nagy találkozásáról szerencsére készült egykiváló felvétel.

“Minket nem zavart a muskátli” – ByeAlex kiosztotta a bánki koncertszervezőket, aztán a másik zenekar finoman beszólt neki

Az énekes egy hosszú posztban reagált a botrányra, és egyebek mellett “gusztustalan uszításról”, a szerződés “nagyon hosszú, szakmai, és unalmas”, megszegett pontjairól beszélt a lemondott koncert kapcsán. Aztán a szintén fellépő New Level Empire zenekar éppen köszönetet mondott a fesztiválért. És egy rövid üzenetet küldtek ByeAlex számára is. Bővebben.

Feke Pál megmutatta négyéves kislányát

Mimi hétfőn ünnepli negyedik születésnapját, amelynek alkalmából édesapja egy roppant büszke poszttal jelentkezett. Íme.

Az 50 éves Polgár Tünde váratlan bikinis vallomása: “Picit szétfolytam”

A luxusfeleség állítása szerint önmagunk elfogadására igyekszik buzdítani embertársait “anyuteste” mutogatásával, de az idézőjeleink nem véletlenek… Polgár Tünde és az ő úszógumijaerre a linkrekattintva megtekinthető.

Képekben Dallos Bogi lánybúcsúja és Puskás Peti legénybúcsúja

A két rendezvény hangulata között rendkívül látványos volt a különbség: míg Puskás Peti kitelepült a vadonba és műanyag pohárból itta a sört, Dallos Bogi épp csak tiarát nem vett fel tűzpiros kisestélyi ruhája kiegészítéseként a belvárosi tetőteraszos partijára. Bővebben.

49 évesen megházasodik a Modern család egyik főszereplője

Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

A Cameront alakító Eric Stonestreet a szokásos érzelmes, jegygyűrűt mutogató fotók helyett sokkal hétköznapibb módon, vicces kommentárral tálalva mutatta meg a világnak, ki lesz a felesége. Ha kíváncsi vagy a jegyespárra, akkor katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön...

képcím

III. Károly kézzel írt üzenete áll Erzsébet koporsóján:...