Kiemelt Hírek 2020. június 17.

Schobert Norbi elárulta, hogyan bukta el kétszer is az összes pénzét

Startlap Kiemelt Hírek 2020. június 17.
A szénhidrát magyarországi esküdt ellensége mindkét alkalommal százmilliókat vesztett. Bulvárösszefoglaló.

“Akkor azt gondoltam, vége mindennek” – Schobert Norbi elárulta, hogyan bukta el kétszer is az összes pénzét

Aki koronavírusos pénzügyi nehézségekre számít, annak csalódnia kell: Schobert Norbi egy podcast adásában múltbéli gigacsődjeinek történetét osztotta meg, amelyek során száz millió forinttól kellett elbúcsúznia, kétszer is. Ha kíváncsi vagy, mit mondott mindannyiunk kedvenc Norbija, akkor itt folytasd az olvasást.

Dombóvári István titokban megházasodott, de azért utólag mutatott egy fotót a nagy napról

Dombóvári Istvánról tavaly ősz óta tudjuk, hogy nősülni fog, de mivel alapvetően óvja a nyilvánosság elől a magánéletét, a nagy napról végülis csak utólag számolt be. Egy esküvős fotóval igyekezett mindenkit kárpótolni a titkolózásért. Fotó és további részletek itt.

Elhunyt Csurka László, Bud Spencer magyar hangja

A Jászai Mari-díjas magyar színművész, rendező, érdemes és kiváló művész 84 éves volt. Halálának hírét fia, Csurka Gergely osztotta meg közösségi oldalán egy megható búcsúposzt keretében.

A 74 éves Koncz Zsuzsa most is gyönyörű és régen is az volt – szuper válogatást készítettek fiatalkori képeiből

A Kossuth-díjas énekesnő nemcsak a hangjára, hanem a külsejére is nagyon büszke lehet. Ebből a cikkből megtudhatod, mi a titka annak, hogy Koncz Zsuzsa a mai napig csodás formában van, plusz egy tök jó galériát találsz fiatalkori képeiből.

Láttad már Bíró Ica és Andie MacDowell lányait? Mindketten nagyon szépek

Andie MacDowell 2019 nyarán New York városában. (Fotó: Roy Rochlin/Getty Images)

Szívesen mondanánk, hogy sose láttuk még Bíró Ica és Andie MacDowell lányait, de ez nem lenne igaz. A devizahitele miatt bajba került magyar modell régebben többször vállalt közös fellépést gyermekével, az amerikai színésznő csemetéje meg valójában egész ismert, csak erről nálunk nem igazán tud senki. Mindenesetre Bíró Ica gyereke felnőttként már tényleg nem szokott sehol megjelenni, azonban szülinapja alkalmából a büszke mama posztolt egy fotót. A 25 éves Margaret Qualley pedig azon kevés híres családba született kezdő színésznő egyike, akik saját maguknak, és nem a szülő(k)nek köszönhetik a sikereiket. Könnyen lehet, hogy te is láttad már Qualley valamelyik alakítását. 

Szebeni István kiakadt, amit egy kioktató posztban írt ki magából

Szebeni István kifejezetten aktív a közösségi médiában, gyakran érzi úgy, hogy mindenképp ki kell fejtenie a véleményét különféle ügyekben. Ezúttal a Tescóban történt vele valami, amin úgy felhúzta magát, hogy egy didaktikus poszt lett a végeredmény. Na és vajon mi az, ami ennyire kiborította a tévést? Innen kiderül.

Mindjárt megszületik L.L. Junior kislánya, aranyos nevet választottak a picinek

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga nagy munkálkodásban vannak kislányuk érkezése miatt, ami érthető, hiszen nem sok van hátra a születéséig, és költöznek is. Az alábbi cikkben a várandósságról, a várakozásról és az előkészületekről mesél a pár, és persze a választott keresztnévre is fény derül.

Már forog a Mi kis falunk új évada

Végre a királyi család is megkezdte a lazítást: több hónap után először hivatalos megjelenésük volt

II. Erzsébet, ahogy a hivatalos szülinapi ünnepségén egyedül nézi az ünnepségére szervezett parádét. (Fotó. Max Mumby/Indigo/Getty Images)

A brit királyi család eleinte nem különösebben törődött a járvánnyal, Vilmos herceg még vicelődött is a koronavírussal, de aztán persze ők is karanténba vonultak, élen a királynővel és Fülöppel, akik koruk miatt a veszélyeztetett csoportba tartoznak. Ahogy a világban általában, úgy náluk sem állt vissza azóta teljesen még a rend, de végre megtörtént az első hivatalos megjelenésük. Mindez sajnos Erzsébetéket nem érinti, rájuk külön szabályok vonatkoznak, amelyekről az alábbi cikkben olvashatsz,

Vajna Tímeának van egy kevéssé ismert betegsége

A Los Angelesben élő özvegy egy hiperbárikus oxigén kabinból jelentkezett be a közösségi oldalán, és mint kiderült, egy betegség miatt van szüksége erre a speciális kezelésre. Fotó és további részletek a dologról itt találhatók

 

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Keresés az oldalon