Schobert Norbi bocsánatot kért a túlsúlyosak megszégyenítéséért: "Iszonyú gyökér voltam"

Startlap - Startlap
Norbi azt mondja, önmagát is megalázta a nyilatkozataival. A nők egyenlőbbek a férfiaknál, a sorkatonaságot vissza kéne állítani, a sikerei pedig nem marketingérzékének köszönhetők: "azért jutottam idáig, mert az igazat képviselem, de szarul képviselem az igazat." Schobert Norbi a Partizán vendége volt. Bulvárösszefoglaló.

Schobert Norbi bocsánatot kért a túlsúlyosak megszégyenítéséért: “Iszonyú gyökér voltam”

Azért jutottam idáig, mert az igazat képviselem, de szarul képviselem az igazat.

Csimpánzcsöcs, döngő léptek: kevés ember van ma az országban, aki erre a három szóra ne vágná rá egyből Schobert Norbert nevét. Amikor Norbit a Partizán vendégeként szembesítették hírhedt nyilatkozataival, a fitneszguru már egészen másként beszélt, és azt mondta, saját magától is bocsánatot kell kérnie, mert önmagát is megalázta a kijelentéseivel. A beszélgetés izgalmai nem érnek itt véget, téma volt még többek között a feminizmus, Norbi rendőrmúltja, kisfia tévés szerepeltetése, az a réges-régi Sziget-videó, amit aranyba kéne önteni, és a sztrók. Interjú.

Ambrus Attila elárulta, mi vár Aurelióra a börtönben: “Egy idő után az embert megtörik”

A Viszkis szerint “elképzelhető, hogy rászállnak”, bízik benne, hogy “Aurelio is majd előbb-utóbb észhez tér”, ehhez pedig kapni fog néhány pofont. Ambrus Attila 13 évet ült, így nem meglepő módon igencsak aprólékos beszámolót adott arról, mi fog történni odabent a 3 év 5 hónapra ítélt egykori VV-játékossal, onnan kezdve, hogy heti hányszor engedik majd fürdeni, egészen az várható fizikai bántalmazásokig. Videó és további részletek itt.

Józan Lászlóéknak megvan a tervük arra, hogy mit csináljanak, ha Ukrajnában kitör a háború

A kárpátaljai származású színész 18 éves korában költözött Magyarországra, családja ugyanakkor továbbra is a magyar határ másik oldalán él. Józan László azt mondja, jelenleg “egyfajta terrorelhárítási gyakorlat” zajlik az országban, háborús hangulat ugyan nincs, de a boltokban és a közutakon tapintható, hogy valami történik. A Keresztanyu című sorozat színésze az RTL Klubon nyilatkozott. Bővebben.

Cserhalmi György: A rákkal az orvosok küzdöttek, én az életemért harcoltam

Most már otthonülős vagyok. Nagyon gyorsan eltelik egy nap. Írogatok néha, olvasok, abszolút nyugdíjas életet élek, de nemrég újra rendeztem. A hétköznapjaim általában lazák, nincs benne kötöttség. Rátaláltam a tájra, ami szeret engem. A természettől tudok nagyon boldog lenni.

A Káli-medencében visszavonultan élő színészlegenda Rónai Egonnal beszélgetett. Interjú.

Nicole Kidman iskoláslányként pózolt a Vanity Fair címlapján: az olvasók felháborodtak, mi megrémültünk

Don Arnold/WireImage

A kiakadás oka, hogy – hiába igyekszik a jégpáncélt megszégyenítően ránc- és mimikamentes arccal rendelkező Kidman mindent megtenni annak érdekében, hogy eltitkolja ezt az apróságot, amely a hosszú karrierjét ismerők számára nyilvánvaló – az ausztrál színésznő bizony az 55. életévében jár. Ehhez képest a Vanity Fair fogta a középkorú filmcsillagot, és felöltöztették úgy, ami szomorú módon a legjobb esetben is egy kiskorú prostituáltat idéz, és tekintve, hogy a képről Kidman összes sebészeti megpróbáltatása ellenére is egyértelműen egy korosodó nő néz vissza ránk, az eredmény nem egyszerűen botrányos, hanem zavarba ejtő és ijesztő. Fotó.

Bangó Margit visszavonul: “Remélem, hogy 20-30 év múlva még fognak hallgatni”

A 71 éves Kossuth-díjas énekesnő február 12-i koncertjén végleg elbúcsúzott rajongóitól. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Kiss Ramóna meseszép volt vörös estélyi ruhájában

A műsorvezető a Művészetek Palotájában járt, amely alkalomra olyan szettet villantott, amiben egy Oscar-gálán is megállná a helyét. Fotó.

Bereczki Zoltán otthon marad kislányával

Miután Flóra augusztusban megszületett, Bereczki úgy döntött, átszervezi elfoglaltságait, hogy “az apaság minden percét kiélvezhesse”. Részletek.

Puskás Petinek megengedte az RTL Klub, hogy átmenjen a TV2-be megnézni a Puskás Petinek öltöző Dallos Bogit

Smagpictures.com/RTL Klub/Sajtóklub

Nehéz ellenállni, hogy ne készítsünk ebből nyelvtörőt, mindenesetre a lényegre szorítkozva: Puskás-Dallos Bogi Puskás-Dallos Petit fogja imitálni TV2-n, és RTL-es szerelmét elengedte a konkurencia, hogy teljes legyen a szürreális családi metamorfózis. További információkért katt ide.

Rubint Rella megmutatta új, ciprusi otthonát

Rubint Réka unokahúgának teljesen váratlanul, villámgyorsan kellett Ciprusra költöznie Németországból, mivel Novothny Somát leigazolták a ciprusi első osztályba. Mindez ráadásul a téli ünnepek alatt történt, így három ország között kellett ingázniuk és pakolniuk. Rubint Rella a Reggeli adásába kapcsolódott be új lakásukból, hogy elmesélje, milyen az élet Cipruson. Videó.

(Címlapkép: YouTube/Partizán)

Ez is érdekelhet

képcím

Cserhalmi György is beszólt Vidnyánszky Attilának

képcím

Kiderült, mit kérdezett Lajos herceg dédnagymamája halála után

képcím

Telex: Justin Bieber Tiborcz István kastélyszállójában bulizott...