Schobert Lara megmutatta, kivel jár

Startlap - Startlap
Napraforgókkal és hotelszobával ünnepli új szerelmét Norbi lánya, aki tavaly novemberben még teljesen maga alatt volt egy szakítás miatt. Bulvárösszefoglaló.

Schobert Lara megmutatta, kivel jár

Schobert Lara tavaly novemberben Palik Lászlónak még arról beszélt, mennyire elhagyta magát, miután szakítottak barátjával egy kétéves kapcsolat után. Legfrissebb képein ennek már nyoma sincs, a szomorúság helyét a napraforgók, a szerelem és egy (vélhetően) hotelszoba vette át. Galéria.

VV Anett lehet az, akire meztelenül találtak rá egy baranyai szőlőültetvényen egy spirituális szeánsz után

Hallucinogén hatású ayahuasca-főzetet ivott egy társaság a hétvégén a siklósi erdőben, köztük a Való Világból ismert Béres Anett, és az esetnek nagyon súlyos vége lett. A szeánsz hírét megerősítő Sáfrány Emese cáfolja, hogy ő szervezte volna az eseményt, ahogyan azt is, hogy fogyasztott a szerből. Aleska nyilatkozata itt, az esetről jelenleg elérhető információk pedig itt olvashatók.

Milliókat veszíthetett Curtis az újabb botránnyal

A Bors egy szakember segítségével egész részletes számítást közölt arról, mekkora összegtől eshet el a rapper, miután ismételten szétváltak útjaik Majkával. Curtis hét idei nagy koncertről már biztosan lemarad, az egyes fellépésekért pedig éppen ő és Majka vihették haza a legtöbb pénzt. További információkért katt ide.

Geszti Péter: Ez nem egy luxusutazás volt

Családjával együtt három hónapot töltöttek Balin, ahol Geszti szerint olcsóbb az élet, mint Magyarországon. Geszti Péter gyerekei a szigeten jártak iskolába, egzotikus tapasztalataikról ebben a cikkben írnak.

Megszületett Pippa Middleton harmadik gyermeke

Clive Brunskill/Getty Images

Katalin hercegné húgának egy hároméves kisfia és egy egyéves kislánya van. Pippa Middleton és férje, James Matthews harmadik gyermekének neme is kiderült, és az is, hogy a baba egy, a brit királyi család számára fontos helyszínen jött a világra. Részletek.

Ilyet is ritkán látunk: Dobó Kata fényképet közölt kislányáról

A nyilvánosság elől magánéletét, de főleg gyermekét híresen védelmező színésznő meseszép környezetben készített felvételt Szofiról. Fotó.

Gyuricza Dóra már workshopot tart az anyaságról, pedig csak három hónapja szülte meg első gyermekét

Rácz Jenő felesége szerint félreértették a projektje célját, ugyanakkor különös magyarázatot adott arra, miért kér pénzt videójáért. Bővebben.

Mestercukrász: Szabi vízgőz felett melegített túrót, Juhos József kiborult

Kirázott a hideg

– jelentette ki, miután meglátta, mit csinált a túróval Kottmayer Szabolcs, amit aztán fintorogva kanalazott. Videó.

Jolly és Szuperák Barbara érthetetlen első randija: “Limuzinnal mentem érte, […] aztán egy hónapig nem is találkoztunk”

Szuperák állítása szerint a limuzinos találkozót követően egy hónapon át csak annyit írt Jollynak – tervezettnek tűnő rendszerességgel -, hogy “szia”. Amennyiben ennél is mélyebbre ásnál Szuperák Barbara és Jolly párkapcsolatának izgalmas rejtelmeibe, mindenképpen kattints.

Romeo Beckham három év után szakított barátnőjével

David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for evian

A sajtó azt is tudni véli, mi történt Romeo James Beckham és Mia Regan kapcsolatával, amiért az úgy tönkrement, hogy a 19 éves Beckham már a lány utolsó nyomait is letörölte Instagram-oldaláról. Pedig a párhoz közeli forrás szerint a két fiatal nagyon szerette egymást. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

(Címlapkép: Schumy Csaba)

Ez is érdekelhet

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók