Schobert Lara a családi nyaralás helyett pékségben eladóskodik: "Dolgozni szeretnék"

Startlap - Startlap
Norbi 17 éves lányának saját döntése volt, hogy kihagyja Réka Alakreform táborát Santorini szigetén, és inkább beáll a pult mögé. Bulvárösszefoglaló.

Schobert Lara a családi nyaralás helyett pékségben eladóskodik: “Dolgozni szeretnék”

Norbi 17 éves lányának saját döntése volt, hogy kihagyja Réka Alakreform táborát Santorini szigetén, és inkább beáll a pult mögé. Munkájáról ebben a cikkben mesél Lara.

Majoros Hajni beszélt az esküvőről: “Ahogy közeleg a nagy nap, egyre érzelgősebb vagyok”

Nem csoda, hogy Dundikából kitörtek az érzelmek, tíz év jegyesség után fognak örök hűséget esküdni Majkával. Bővebben.

Megszólalt Fekete Dávid egyik áldozata: “Ugyanazt folytatja, amit a börtön előtt csinált”

A 100 milliós sikkasztással és csalással vádolt énekes a rács mögött is viszi tovább kétes üzleteit. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Rába Tímea interjút adott: “Mindig mindenkit szebbnek, jobbnak láttam, mint magamat”

Nagyon jól érezték magukat Tenerifén, de az eredeti terveket felrúgva mégis haza kellett költözniük. Azt, hogy ez vajon jó döntés volt-e, még nem tudják. Rába Tímeával az nlc.hu beszélgetett külföldi életéről, összetartó, nagy családjáról, fájdalmakról, örömökről, önértékelésről, és arról, milyen főállású anyának lenni. A teljes beszélgetés erre a linkre kattintva található.

Selena Gomez retusálatlan bikinis fotóit minden nőnek érdemes lenne megnéznie

Fotó: Tibrina Hobson/FilmMagic

A világ egyik leghíresebb énekesnője bátran mutatta meg, hogy távolról sem úgy néz ki, ahogy eddigi fényképei sugallták, és így is nagyon szép. Íme a fotók.

Dobos Attila menyasszonya zokogva nyilatkozott: “Nem tudom, meddig fogom bírni”

Erzsó azt mondja, szó sincs szakításról. Azonban a pletykát elindító helyzet rendkívül felzaklatta őt. Videó és további részletek itt.

Mestercukrász: sírva adta fel a játékot az egyik versenyző

Juhos József az üvöltés határát súrolta, amikor Janka a világért sem akarta megérteni utasításait, de közel sem ő teljesített a legrosszabbul. Stefi süteményét még ki is köpte a zsűri, mielőtt végleg összeomlott. Csokikrém, könnyek és dráma nem volt még így öt percbe sűrítve: videó.

Kucsera Gábor gyerektábort indít

A Farm VIP és gyermekkori emlékei adták az ötletet, amellyel egy fontos célt szolgálna. Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor itt folytasd az olvasást.

Demi Moore és Monica Bellucci lányaikkal közösen álltak modellt, káprázatos végeredménnyel

Fotó: Toni Anne Barson/FilmMagic

Moore és Bruce Willis gyermekei, Rumer Willis, Tallulah Willis és Scout Willis fürdőruhában fotózkodtak.Monica Bellucci és Deva Cassel (az ő apukája Vincent Cassel) ennél sokkat többet takaró, de annál érdekesebb szettekbe bújtak. A két anya-lánya fotósorozat további fontos párhuzama a színész apukákon túl, hogy a lányok le se tagadhatnák a híres anyukáikat. A Willis lányok képeiért ide, a görög istennőt idéző Belluci és ifjú hasonmása fotójáért pedig ide kell kattintani.

Ez is érdekelhet

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Rejtélyes haláleset miatt gyászol Vajna Tímea

képcím

Biztosan jól tudsz spórolni? Kvíz