Kiemelt Hírek 2021. július 07.

Schobert Lara a családi nyaralás helyett pékségben eladóskodik: "Dolgozni szeretnék"

Startlap Kiemelt Hírek 2021. július 07.
Norbi 17 éves lányának saját döntése volt, hogy kihagyja Réka Alakreform táborát Santorini szigetén, és inkább beáll a pult mögé. Bulvárösszefoglaló.

Schobert Lara a családi nyaralás helyett pékségben eladóskodik: “Dolgozni szeretnék”

Norbi 17 éves lányának saját döntése volt, hogy kihagyja Réka Alakreform táborát Santorini szigetén, és inkább beáll a pult mögé. Munkájáról ebben a cikkben mesél Lara.

Majoros Hajni beszélt az esküvőről: “Ahogy közeleg a nagy nap, egyre érzelgősebb vagyok”

Nem csoda, hogy Dundikából kitörtek az érzelmek, tíz év jegyesség után fognak örök hűséget esküdni Majkával. Bővebben.

Megszólalt Fekete Dávid egyik áldozata: “Ugyanazt folytatja, amit a börtön előtt csinált”

A 100 milliós sikkasztással és csalással vádolt énekes a rács mögött is viszi tovább kétes üzleteit. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Rába Tímea interjút adott: “Mindig mindenkit szebbnek, jobbnak láttam, mint magamat”

Nagyon jól érezték magukat Tenerifén, de az eredeti terveket felrúgva mégis haza kellett költözniük. Azt, hogy ez vajon jó döntés volt-e, még nem tudják. Rába Tímeával az nlc.hu beszélgetett külföldi életéről, összetartó, nagy családjáról, fájdalmakról, örömökről, önértékelésről, és arról, milyen főállású anyának lenni. A teljes beszélgetés erre a linkre kattintva található.

Selena Gomez retusálatlan bikinis fotóit minden nőnek érdemes lenne megnéznie

Fotó: Tibrina Hobson/FilmMagic

A világ egyik leghíresebb énekesnője bátran mutatta meg, hogy távolról sem úgy néz ki, ahogy eddigi fényképei sugallták, és így is nagyon szép. Íme a fotók.

Dobos Attila menyasszonya zokogva nyilatkozott: “Nem tudom, meddig fogom bírni”

Erzsó azt mondja, szó sincs szakításról. Azonban a pletykát elindító helyzet rendkívül felzaklatta őt. Videó és további részletek itt.

Mestercukrász: sírva adta fel a játékot az egyik versenyző

Juhos József az üvöltés határát súrolta, amikor Janka a világért sem akarta megérteni utasításait, de közel sem ő teljesített a legrosszabbul. Stefi süteményét még ki is köpte a zsűri, mielőtt végleg összeomlott. Csokikrém, könnyek és dráma nem volt még így öt percbe sűrítve: videó.

Kucsera Gábor gyerektábort indít

A Farm VIP és gyermekkori emlékei adták az ötletet, amellyel egy fontos célt szolgálna. Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor itt folytasd az olvasást.

Demi Moore és Monica Bellucci lányaikkal közösen álltak modellt, káprázatos végeredménnyel

Fotó: Toni Anne Barson/FilmMagic

Moore és Bruce Willis gyermekei, Rumer Willis, Tallulah Willis és Scout Willis fürdőruhában fotózkodtak.Monica Bellucci és Deva Cassel (az ő apukája Vincent Cassel) ennél sokkat többet takaró, de annál érdekesebb szettekbe bújtak. A két anya-lánya fotósorozat további fontos párhuzama a színész apukákon túl, hogy a lányok le se tagadhatnák a híres anyukáikat. A Willis lányok képeiért ide, a görög istennőt idéző Belluci és ifjú hasonmása fotójáért pedig ide kell kattintani.

Keresés az oldalon