Sarolta hercegné már úgy öltözködik, mint Katalin

Startlap - Startlap
Nagyon jól áll neki, le sem tagadhatnák egymást. Heti bulvárösszefoglaló.

Sarolta hercegné már olyan, mint gyönyörű anyukája

Katalin hercegné nem sűrűn öltözik össze a lányával, számos közös ruhadarab lapul azonban a szekrényükben. Most bemutatnák pár szettet, amikor igencsak jól sikerült egymásra hangolódniuk kislányával, Saroltával. Innen érhetőek el a legjobbak.

Megindító üzenettel búcsúzott nagyapjától Chrudinák Alajos unokája

Chrudinák Alajos március 11-én hunyt el, de családja csak a napokban, a legendás külpolitikai ujságíró születésnapján közölte a szomorú hírt. A Panoráma című műsor atyjáról messze élő unokája, Michelle a Facebookon emlékezett egy megrendítő poszttal. A bejegyzést ide kattintva olvashatod el.

Barta Sylvia: Eltűntek a szagok és ízek, semmit sem éreztem

Fotó: TV2

Pozitív lett Barta Sylvia időjárás-jelentő koronavírustesztje, aki most saját Instagram-oldalán is hírt adott az állapotáról. Mint mondja, még gyenge, de annyi pozitív üzenetet kapott, hogy szeretett volna válaszolni ezekre. A részletekért ide kattints.

Nagyon úgy tűnik, hogy Iszak Eszter és Gyurta Dániel járnak

A tévést és az úszót egy óbudai üzletben látták együtt, egy olyan helyzetben, ami alapján elég egyértelműnek tűnik, hogy összejöttek egymással. Részletek itt.

“Általában az ilyen krízishelyzetek mutatják meg, ki mennyit ér, ki mennyire erős lélekben” – Dr. Csernus Imre elmondta a receptet a koronavírusos depresszió ellen

Csernus Imre interjút adott a koronavírus apropóján. A kiabálásával ismertté vált pszichiáter természetesen lélektani szempontból értékelte a pandémiát, valamint hasznos tanácsokat adott. Részletek itt.

 A fotó, ami miatt azt gondolják, hogy Vilmos és Katalin szakított

A zuglapok egy pár nappal ezelőtt készült fotóra hivatkozva azt állítják, hogy Vilmos és Katalin kapcsolata megromlott. Szerintünk alaptalan az aggodalom, de nem fosztunk meg senkit annak lehetőségétől, hogy itt  megnézhesse az ominózus képet.

Schobert Lara megszólalt a fiúügyeiről, és azon gondolkozik, hogy szerepeljen az X-Faktorban

Vasárnap az Álarcos énekesben leleplezték Schobert Larát, aki a szereplés után beszélt énekesi ambícióiról, valamint jelenlegi barátjáról. Plusz elárulta, hogy korábban az X-Faktor egyik szereplőjével majdnem jártak. Ebben a cikkben minderről bővebben olvashatsz, és megnézheted Schobert Lara összes produkcióját a műsorból.

A Jóban Rosszban egykori szereplője sikeres üzletasszony lett Amerikában

Novák Heni, aki amúgy Noszály Sándor exe, és egyben Vajna Tímea barátnője, 10 évvel ezelőtt helyezte át a székhelyét a tengerentúlra. Ott nemcsak a munkában, hanem a szerelemben is megtalálta a számításait. Minderről ebben a cikkben beszél Novák.

Balázs Andi egyszemélyes szájmaszkgyárrá alakult, és videón mutatta meg, hogy készül otthon egy profi maszk

Fotó: TV2

A művésznő az Instagramon számolt be arról, hogy más szerepek híján jelenleg varrónőt játszik: eredeti szakmáját kamatoztatva Balázs Andi arcmaszkok gyártásába kezdett, és a feladatot igen komolyan vette. Az első 100 maszknak már meg is van a gazdája. Ide kattintva megtudhatod, miért fogott bele a projektbe, plusz egy videót is megnézhetsz, amelyen Balázs aprólékosan bevezet a tökéletes házi maszk elkészítésének mikéntjébe.

10 videós karanténrecept ismert séfektől, Jamie Olivertől a magyar kamionos szakácsig, akinek az ételeit még a kamionfülkében is megfőzheted

Jamie Oliver, Nigella Lawson, Antonio Carluccio, Gennaro Contaldo, és Hugh Fearnely-Whittingstall egyaránt bemutattak már olyan remek recepteket a YouTube-on, amit egy karantén sújtotta konyhában is könnyedén elkészíthetünk. Ebben a cikkben megtalálod az ő videóikat, továbbá néhány ismert és kevésbé ismert magyar szakács szintén karanténkompatibilis receptjeit is. Köztük van Dajka László kamionsofőr is, aki a kamionfülkében összeüthető ételeit mutatja meg YouTube-csatornáján.

 
 

Ez is érdekelhet

képcím

Molnár Gusztáv reagált a válása hírére

képcím

Norbi lánya tényleg megbukott az érettségin: "Egy tantárgy, egy...

képcím

Rogán Cecília először mutatta meg kisbabáját kamerák előtt