Rúzsa Magdi elárulta, hogyan választanak nevet a babáknak: "A szülés kapcsán is megvan a babonám"

Startlap - Startlap
Egy kellemetlen élményt követően egy kicsit szokatlan megoldást választottak, mind a nevek gyűjtése, mind a végső döntés tekintetében. Bulvárösszefoglaló.

MTI/Mohai Balázs

Rúzsa Magdi elárulta, hogyan választanak nevet a babáknak: “A szülés kapcsán is megvan a babonám”

Egy kellemetlen élményt követően egy kicsit szokatlan megoldást választottak, mind a nevek gyűjtése, mind a végső döntés tekintetében. Ebben a cikkbenRúzsa a névválasztás problematikáján túl egyéb izgalmakról is beszámol terhességével kapcsolatban.

Herendi Gábor megmondta, ki az, aki szerinte tiltólistára tette őt

A számos magyar sikerfilmet jegyző rendező a közelmúltban nyilatkozott arról, hogy hiába a nézettségi rekordokat döntő produkciók, évek óta nem kap állami támogatást. Fiala János műsorából azt is megtudhattuk, mi és ki lehet ennek az oka: az ügy a Kincsem öt évvel ezelőtti forgatásán indult. Bővebben.

Ambrus Attila a Hal a tortán játékosairól: “Ezek az emberek életükben soha semmit nem csináltak”

Ambrus már a Mokka keddi adásában is arról beszélt, hogy Gáspár Győző, Szögeczki Ági, Horváth Gréta, PSG Ogli 7 négyese mellett ő lesz a műsorban az értelmiségi. Videó.

Szögeczki Ági mindenesetre valóban lecsúszott az értelmiségi szerepéről, helyette ő lett a kiborulós finnyás. Az ételben lévő pacal felismerését követően ugyanis nem csupán enni nem volt hajlandó, de nézni sem, ahogy a többiek esznek. Erről is van egy videó.

Kiderült, ki veszi át Oszter Sándor helyét az utolsó szerepében

MTI/Beliczay László

A múlt pénteken elhunyt Kossuth-díjas művész egy Márai-darab főszerepét játszotta. A rendezőnek nehéz döntést kellett meghoznia. Részletek.

A Sugarloaf frontembere üzent Dér Heninek: Ne nyilatkozz butaságokat

“Sorozatosan adsz olyan megnyilvánulásokat széles platformokon, amik nem fedik a valóságot”

– állítja Tóth Szabi, aki hosszú posztban válaszolt az énekesnő támadásaira, felemlegetve azokat az időket, amikor még ő volt Dér Heni hivatalos gyámja, és együtt jártak a bevándorlási hivatalba. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Kiszel Tünde harisnyatartóban és bundában várta a telet a budai Vár előtt

A rutinosak tudják jól, hogy egy hó elején nekivetkőzött Kiszel Tünde csak egyet jelenthet: kijött az új naptárfotó. Íme.

Csuti reagált Pataki Zita vádjaira: “Felháborító”

Kulcsár Edina párja dühös kommentben válaszolt a reggeli sajtóban megjelent cikkre, amelyben Pataki Zita azt taglalta, hogy Szabó András Csuti lenézi a férjét. Bővebben.

Eltűntként kereste a rendőrség a Buli, buli című sláger 17 éves énekesnőjét

A három évvel ezelőtti klip múló népszerűséget hozott Dorinának, akinek a neve több év szünet után a police.hu oldalán közzétett körözésben bukkant fel. A lány eltűnését édesapja jelentette, az eset azonban szerencsés fordulatot vett. Mi történt? Innen kiderül.

Egy adag brokkoli se jönne ki a dolgozók órabéréből Salt Bae török sztárséf éttermében

Gareth Cattermole/Getty Images

A macsóság karikatúrája vagy éppen megtestesítője, kinek mi tetszik, mindenesetre egy dolog biztos: a sószórós pózolása nyomán felkapott Salt Bae, avagy Nusret Gökçe éttermei hasítanak, a londoniba pedig éppen munkaerőt keresnek. A kajákat rémisztő árakon mérik, ezért kicsit kínos (tragikusan igazságtalan) az állásajánlatban meghirdetett órabér. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Kulcsár Edina új párja visszaüzent Sebestyén Balázsnak

képcím

Pierrot: Oláh Ibolya nem mond igazat

képcím

Megszólalt a feleség, akit Kulcsár Edina miatt hagyhattak el:...