"Rosszul érezném magam, ha Orbán Viktor szeretne" - így ért véget a Klubrádió

Startlap - Startlap
Egy nappal a rádió sugárzási jogosultságának megszűnése előtt interjú készült az emblematikus műsorvezetőkkel. Reggeli hírösszefoglaló.

“Rosszul érezném magam, ha Orbán Viktor szeretne” – így ért véget a Klubrádió

A 24.hu egy nappal a rádió sugárzási jogosultságának megszűnése előtt interjút készített az emblematikus műsorvezetőkkel. Videó.

Felszállt az állami repülőgép, ami 550 ezer adag kínai vakcinával tér haza

A külügyi államtitkár hétfő hajnalban a repülőtérről jelenkezett be, hogy megmutassa, ahogy elindulnak Pekingbe 225 ezer ember beoltásához elegendő Sinopharm oltóanyagért. Íme.

A parlamenti képviselők 10 év alatt közel nyolcszorosára növelték a vagyonukat

Számolgattak kicsit a vagyonnyilatkozatok alapján. A tisztségviselők tíz évvel ezelőtti, átlagosan 3,1 millió forintos nettó vagyon mostanra 28 millió forintra hízott. Bővebben.

104 ember fagyott halálra az idei télen

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Az extrém hideg miatt jelenleg is érvényben van a szociális intézményekre vonatkozó vörös kód. Csak az elmúlt két hétben 15 halálos áldozatot szedett a hideg. Részletek itt.

“Ha az EU nem cselekszik gyorsan, akkor képtelen lesz visszafordítani a magyar média levadászását”

A Klubrádió lekapcsolásának apropóján rövid interjú készült a Nemzetközi Sajtóintézet (IPI) igazgató-helyettesével. Scott Griffen szerint az Orbán-kormány folyamatosan méricskéli, mennyi sajtószabadságot kell garantálni a hatalom megtartásához. Bővebben.

Akadályt állított a kormány az orosz gáz elé

Az energiahivatal csütörtök reggeli határozatában egy évvel eltolták a Kiskundorozsma – Városföld gázvezeték megépítését. Pedig ez a cső nagyon fontos az oroszoknak, évek óta keményen sürgetik miatta a magyar kormányt, de a halasztásnak világpolitikai oka van. Cserébe viszont vásároltunk a Szputnyik V oltóanyagból. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

A magyarok idén sem terveznek külföldi nyaralással

Az idei szezon hasonló lehet a hazai turizmusban, mint a 2020-as volt – legalábbis ez derül ki abból a felmérésből, amelyben a tavaszi, húsvéti és nyári utazási terveiről kérdezték a magyarokat. Ha kíváncsi vagy a kutatás eredményeire, akkor itt folytasd az olvasást.

Tíz év börtönt kaphat, aki megszegi az új brit beutazási szabályokat

Fotó: Leon Neal/Getty Images

Hétfőn életbe léptek a Nagy-britanniába érkezők és onnan távozók tesztelésére és karanténozására vonatkozó új, rendkívül szigorú szabályok. Aki ezeket megszegi, brutális bírságokon túl bizonyos esetekben börtönnel is sújtható. További információkért katt ide.

10 fok lesz a hét második felében

Az éjszakai órákban várható kemény fagy mellett a nappali hőmérséklet jelentős enyhülésére számíthatunk. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter arról, hogy kik jelentkeztek a pártjába

képcím

Olyan fagy jöhet, hogy akár az állatokat is veszélybe kerülhetnek

képcím

Ötven hókotró takarítja folyamatosan Budapest úthálózatát