Kiemelt Hírek 2019. június 12.

Rossz hír érkezett a 81 éves Korda Györgyről

Startlap Kiemelt Hírek 2019. június 12.
Zokogott a gyászoló Schobert Norbi, Dobó Kata falatnyi bikiniben, Verebes István a szégyennel él együtt, Bódi Sylvi a terveiről mesélt. Bulvárösszefoglaló.

Koncert közben lett rosszul Korda György

Megijesztette a rajongóit Korda György, aki feleségével többet koncertezik, mint fele annyi idős kollégái. Múlt hétvégén a Siófok Plázson rosszul lett a 81 éves énekes; már koncert közben fáradtnak és dekoncentráltnak tűnt, aztán a műsor közepén hirtelen eltűnt a színpadról. Ha érdekel, mitől lett rosszul a legendás énekes, olvasd el ezt a cikket.

Schobert Norbi sejti, mi okozhatta Benke Laci bácsi betegségét

Isten Veled Drága kis Laci Bácsi! Köszönöm a 20 év jókedvet és az isteni ízeket, amivel megörvendeztettél. A Betyár Duci…

Közzétette: Norbi Update LOW CARB – 2019. június 8., szombat

Több mint harmincéves barátság fűzte Benke Lászlóhoz Schobert Norbit. A sztárszakács pénteki halála nagyon megviselte az extrém fogyást bemutató fitneszgurut, aki az alábbi cikkben elmondja, mit gondolt Laci bácsi konyhájáról, valamint azt is, mi játszhatott közre barátja megbetegedésében.

Dobó Kata falatnyi bikiniben

Dobó Kata hibátlan bikini bodyt villantott. A színész-műsorvezető párjával, Zsidró Tamással lógott meg egy napra a Balatonhoz vitorlázni. Nagyon várta a pihenést, amit Insta sztorijában is megosztott.

Nagyon csúnyát mondtak Vajna Tímeára

Az eladásra kínált Lamborghinijában autózott hétvégén Vajna Tímea Budapesten, a Szépvölgyi úton, amikor egy nem várt esemény történt a piros lámpánál. Ha kíváncsi vagy, mit kiabáltak a szomszéd autóból Timinek, és őt hogyan érintette az eset, az alábbi cikkből kiderül.

Fotó: iStock

Verebes István: Szégyellem mindazt, amit megtettem

Verebes István bazitai otthonában fogadta a Mokka stábját, ahol kendőzetlen őszinteséggel és önkritikával válaszolt a kérdésekre. A színész-rendező pályája kezdetéről, az elmúlt több mint 70 év kalandjairól, családról, szerelmekről és csalódásokról is beszélt ebben a videóban.

Bódi Sylvi hosszú idő után először adott interjút: elárulta, hogyan él

Bódi Sylvi jó ideje visszavonult a nyilvánosság elől, ritkán ad interjút, és fényűző partikon sem találkozhatnak vele. Az alábbi cikkből megtudhatod, mi az oka a „rejtőzködésének”, és jövőbeli terveiről is mesélt.

Szőcs Reni egyedül már az utcára sem megy szívesen

Obszcén fotókkal és kéretlen szexuális ajánlatokkal bombázza egy rajongója a tavasszal eljegyzett Szőcs Renátát. A Star Academy győztes énekesnője nagyon megijedt, a párja nem is szívesen engedi egyedül az utcára. Ha érdekel, mit kért Renitől a „rajongója”, olvasd el az alábbi cikket.

Lövöldözésben sérült meg az Éjjel-nappal Budapest sztárja

Csúnya balesetet szenvedett az Éjjel-nappal Budapest sztárja. Az ÉNB Tamarát alakító Jilly Krisztina a múlt hétvégét egy csapatépítőn töltötte, ahol a vagányságát próbálta bizonyítani, ám pórul járt. Az alábbi cikkből megtudhatod, milyen sérülést szerzett Krisztina.

Keresés az oldalon