Kiemelt Hírek 2019. január 30.

Rengeteg újdonsággal készül tavaszra az RTL Klub 

Startlap Kiemelt Hírek 2019. január 30.
Szabó Zsófi és Lilu új műsorral jelentkeznek, több új, saját gyártású sorozat érkezik, sőt, még a Barátok közt is teljesen átalakul.

Jelentős változásokat jelentett be az RTL Klub szerdán: formabontó show-műsorok, egy vadonatúj, saját gyártású krimisorozat, és egy új dokusorozat is érkezik a képernyőre idén tavasszal, és még a Barátok közt is új köntöst kap – írja a Blikk

Lilu új műsorral jelentkezik

A Cápák között címmel február 18-án indul Lilu új showja, amelyben természetesen nem a halaké, hanem a pénzügyi világ öt sikeres figurájáé lesz a főszerep. A műsorra százak jelentkeztek ötleteikkel, találmányaikkal, amelyekhez üzleti partnert keresnek, és az adások során dől majd el, kiket választ az öt üzletember. A Cápák között hétfőnként 21:10-től lesz látható.

Szabó Zsófi egy visszaszámláló műsor háziasszonya lesz

Február 20-tól szerda esténként 21:10-től Szabó Zsófit a Toplista című műsorban láthatjuk viszont. Ez egy bulváros témákról szóló riportműsor, amely egy top 10-es listába szedve mutatja be a legérdekesebb történéseket. A lista elemeit alaposan körbejárják: megszólalnak az adott témák szakértői, és a közismert véleményformálók is elmondják a gondolataikat. 

Hajdú Péternél összecsapnak egymással a sztárok

Sebestyén Balázs műsora megújult formában, Hajdú Péterrel folytatódik február 21-től minden csütörtök este 21:10-től. A győzelemért a hírességek két négyfős csapata küzd majd meg egymással, akiket egy aktuális tematika alapján választanak ki. Többek között A Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, valamint Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is összeméri erejét.

Húsz év után teljesen megújul a Barátok közt

Tavasztól a hollywoodi sorozatokat idéző képi világgal követhetjük a Mátyás tér lakóinak életét: ezeket az epizódokat már a legmodernebb filmes, plánozási és vágási technikával készítik, így a nézők egy sokkal életszerűbb és esztétikusabb élményben részesülhetnek.

Együt sírhatunk és nevethetünk külföldön élő honfitársainkkal

Isten veled, Magyarország! címmel február 18-tól minden hétfőn 22:10-től bepillantást nyerhetünk néhány külföldre települő magyar életébe. Szomorú és vidám történetek egyaránt lesznek, és nemcsak olyan közeli, népszerű célpontokra látogathatunk el, mint Bécs, vagy London, hanem például Chilére és Ausztráliába is. 

Balsai Móninak a szemünk előtt fog szertefoszlani tisztes polgári élete

A Liza, a rókatündér után krimisorozatot forgat Ujj Mészáros Károly és Balsai Móni: február 19-től kedd esténként 21:10-től láthatjuk a csatorna saját gyártású heti krimisorozatát. A történet a világszerte nagy sikerrel vetített holland Penoza című sorozat magyar változata.

Keresés az oldalon