Rendőrség: kivégezte családját, majd öngyilkos lett az andornaktályai apa

Startlap - Startlap
Brutális módon végzett két kutyájával egy kölesdi férfi. Halomra lövik agyon a magyar házisertéseket, a Nébih tagad.  "Akiknek a szülei nem átlagos jövedelemmel rendelkeznek" - megmutatjuk, hogyan adták át a közpénzen épített debreceni magániskolát. Hírösszefoglaló.

A rendőrök szerint kivégezte családját, majd öngyilkos lett az andornaktályai apa

Hétfő reggel egy andornaktályai családi házban három holttestre bukkantak, a gyanú szerint a családfő önkezével vetett véget életének, miután meggyilkolta gyermekét és annak édesanyját. A többszörös emberölés drámai részletei ebben a cikkben olvashatók.

Brutális módon végzett két kutyájával egy kölesdi férfi

Egy környékbeli lakos talált rá a Sió kölesdi szakaszán két elpusztult kutya tetemére, akikkel gazdájuk végzett elképesztően kegyetlen módszerrel. Arról, miként ölte meg az állatokat a férfi, ebben a cikkben olvashatsz.

Halomra lövik agyon a magyar házisertéseket, a Nébih tagad

Fotó: Tim Graham/Getty Images

Az országos főállatorvos és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)állítása szerint az afrikai sertéspestis itthon még csak a vaddisznók között szedi áldozatait, a házisertésekre nem terjed át a betegség. Ebből az érdekfeszítő riportból azonban egyértelműen látszik, hogy ez sajnos nem igaz

 “Akiknek a szülei nem átlagos jövedelemmel rendelkeznek” – így adták át a közpénzen épített debreceni magániskolát

Debreceni Nemzetközi Iskola is megnyitotta a tanévet: itt 56 gyermek kezdheti meg tanulmányait olyan környezetben, amely itthon finoman szólva nem mindennapos. A tanévnyitó tulajdonképpen ebben az intézményben sem sokban különbözött a szokásostól, leszámítva, hogy Kósa Lajos és Gulyás Gergely is felszólalt, és utóbbi nem szerénykedett, hanem elismerte: a tanulók “olyan diákok lesznek, akiknek a szülei nem átlagos jövedelemmel rendelkeznek”. A kivételesen magas színvonalú iskoláról, valamint a megnyitóról ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Képeken az új rezsiutalvány és Fónagy János, aki elkísérte az egyik postást kézbesíteni

Kíváncsi vagy, hogy néz ki a várva várt rezsiutalvány? Vagy szeretnéd látni, hogyan mosolyog egy nyugdíjas Fónagy János államtitkárra, ahogy átveszi tőle a támogatást? Akkor kattints ide, Budapesten ugyanis már megkezdték a 9000 forintos utalványok kézbesítését, amelyről több fotót is kiadott az MTI.

A hajánál fogva húzott az utcán egy nőt és közben ütötte a fejét Szombathelyen egy férfi

Szombat este Szombathelyen egy férfi a hajánál fogva az úttesten húzott végig egy nőt, közben ordított vele, és ütötte a segítségért kiáltó áldozata fejét. A rendőrök is megjelentek, az ügynek azonban mégsem lettek következményei. Miért? Innen kiderül.

Szombaton lesz a kötcsei piknik

Orbán Viktor és Havasi Bertalan érkezik a 2016-os Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriánál. (Fotó: MTI/ Varga György)

Még 2010 előtt kötcsei pikniken hangzott el Orbán Viktor víziója a centrális erőtérről, miszerint a Fidesz hosszú távú, stabil kormányzását azt biztosíthatja, ha körülöttük összefogásra képtelen, kis pártok vannak. Ez az álom azóta valósággá vált, és mi sem mutatja jobban ennél az esemény jelentőségét. A rendre nagy titkolózással övezett találkozóról most nem csak az időpont, hanem egyéb részletek is napvilágot láttak, amelyeket erre a linkre kattintva olvashatsz el.

“Jó dolog a nemzetért dolgozni” – Kósa Lajos elmagyarázta, hogy miért lesz október 13-án megint “narancssárga a térkép”

G. Fodor Gábor műsorában, a Nyolcasban Kósa Lajos volt a vasárnap esti vendég. Kósa kifejtete, hogy az önkormányzati választás után azért fog a Fidesz tarolni, mert a malteroskanál és a betonkeverő nem ugyanaz, mint a tank. Az önkormányzati képviselő abba is betekintést engedett, hogyan munkálkodott kampányfőnökként ő és még 100 ezer ember a pártja győzelmén az elmúlt hónapokban. A folytatásért ide kattints, ahol Kósa szövegét focihasonlatok és egy gondolatjáték tarkítják, utóbbiban Gyurcsány Ferenc falusi fejősasszonyként tűnik fel.

Keményen nyilatkozott a londoni polgármester Orbán Viktorról

Sadiq Khan egy gdanski beszélgetésen a második világháború előtti időszakhoz hasonlította a mostani helyzetet, és ennek kapcsán a magyar miniszterelnököt hozta fel ékes példaként. Ha szeretnéd tudni, mit mondott London polgármestere Orbánról, akkor ezt az oldalt nézd meg.

Egy kutya miatt késett fél órát az esztergomi vonat

Hétfőn reggel megjelent egy kutya az Esztergomból Budapestre tartó egyik vonaton, 30 percre megbénítva a járatot.

Ez is érdekelhet

képcím

Kiszámolták, hány forintot jelenthet a nyugdíjasoknak Orbán...

képcím

Csökkentette a kormány a csok büntetőkamatát

képcím

Orbán: Lesz nyugdíjemelés