Kiemelt Hírek 2021. július 23.

Reagált az Operaház a Rubint Réka miatt kirobbant botrányra

Startlap Kiemelt Hírek 2021. július 23.
Réka rendhagyó nőnapi edzése kiborította a bilit. Az egyik balettművész nyilvánosan kiakadt, Schobert Norbi közbeavatkozott. Bulvárösszefoglaló.


Fotó: YouTube/ LifeTv

Reagált az Operaház a Rubint Réka miatt kirobbant botrányra

Réka rendhagyó nőnapi edzése kiborította a bilit. Az egyik balettművész nyilvánosan kiakadt, Schobert Norbi közbeavatkozott, olyan durva vita tört ki, hogy a Magyar Állami Operaház már közleményben magyarázza a helyzetet. Amennyiben a konfliktus bugyraiban merülnél el, kattints ide, ha viszont a friss fejlemények érdekelnek, akkor ezt a cikket nézd meg, amelyben csak az Operaház sorait idézik.

Blikk: Kiderült, ki lehet Palik László új szerelme

Egy több évtizeddel fiatalabb, közismert személy lépett Marsi Anikó helyére, akit a lap “érett és komoly gondolkodással” jellemez. További információkért katt ide.

Itt az első fotó Mihalik Enikő újszülött lányáról

A baba egy héttel ezelőtt jött a világra, és két klasszikus, itthon és külföldön egyaránt használatos keresztnevet kapott. Fotó és további részletek itt.

Judy smink nélkül mutatta meg, hogy néz ki az arca igazából negyven plasztikai műtét után

Húsz év kellett ahhoz, hogy ismét smink nélkül járjon emberek közé.JudyLilu beszélgetős, sminkelős YouTube-műsorának vendége volt. Az adást erre a linkre kattintva tekintheted meg.

Gundel Takács Gábor nagyinterjút adott: “Azért tudom ezeket a feladatokat elvállalni, mert van mellettem egy igazi társ, aki támogat”

MTI/Zih Zsolt

Június elsejétől ő a Magyar Olimpiai Bizottság kommunikációs igazgatója, közben forog a Géniusz, és akárhol is jár, mindig sok időt fordít gyerekeire és feleségére. Harminc éve házas, hívő ember, a csatornák között nem válogat, de a műsorok között nagyon is. Az nlc.hu apaságról, házasságról, munkáiról, a kvízműsorok kulisszatitkairól és sok minden másról kérdezte Gundel Takács Gábort, aki a beszélgetés végén még a boldogság titkával is előrukkolt. Interjú.

“Alig hiszem el” – Rubint Rellát felvették az egyetemre

Olyan szakon kezd mesterképzésbe az egyik legjobb magyar intézményben, amely Schobert Norbinak is komoly hasznára válhat, már amennyiben él benne a vágy, hogy ezentúl kisebb mennyiségben ontsa magából a nagyvilágba a tudományos tévképzeteit. Részletek itt.

Rúzsa Magdi végre megszólalt férjéről: 10 éve házasok, de szinte semmit sem tudni Vilmosról

Rúzsa érzelmesen nyilatkozott a kapcsolatukról. Bővebben.

Ambrus Attiláék a csodával határos babavárásról meséltek: már a nevet is tudják

Azt hitték, nem lehet természetes úton gyermekük, a 3,5 éves Anna is lombikprogram segítségével született meg. Testvérének nemcsak fogantatása különleges, hanem neve is az lesz. Erre a linkre kattintva egy riportot találsz, amelyben Amrbus Attila és felesége a kertjükben ülve avatnak be a részletekbe.

“Gyönyörű belsőségek” – Johnny horrorfilmbe illő vallomása Vikiről

A Házasodna a gazda Johnnyja nem a szavak embere, viszont kezd belezúgni gazdasszonyába. Rövid olvasmány, megtekintésre érdemes.

Exkluzív interjú készült Nagy Feróval: “Pocakos, idős bácsi lettem”

MTI/Cseke Csilla

A Best magazin podcastinterjúi sorában ezúttal az örökké aktív, 75 éves Nagy Ferót kérdezték, aki a koncertek és a próbák mellett immár a békés nagypapaszerepet is teljes állásban vállalja. A teljes beszélgetést itt lehet meghallgatni.

Keresés az oldalon