"Rádöbbent, hogy engem keres Katában, de sajnos nem talált" - megszólalt Andy Vajna ismeretlen szerelme

Startlap - Startlap
Csilla 12 évig élt együtt a producerrel, a fiát is ő nevelte fel, aztán A miniszter félrelép forgatásán megjelent Dobó Kata. Amikor Vajna meggondolta magát, Csilla már nem engedett, pedig azóta is mindennap gondol rá. Bulvárösszefoglaló.

“Rádöbbent, hogy engem keres Katában, de sajnos nem talált” – megszólalt Andy Vajna ismeretlen szerelme

Andy Vajna és Csilla 1988-ban, a Vörös zsaru magyarországi forgatásán ismerkedett meg egymással. Csilla nemcsak Vajna párja, de gyermeke nevelőanyja is volt a fiú 18 éves koráig. A sors fintora, hogy Csilla maga választotta ki saját utódját Dobó Kata személyében A miniszter félrelép szereplőválogatásán, és amikor Andy Vajna megbánta a szakítást, már zárt kapukat döngetett. Ide kattintva elolvashatod, miként mesél Csilla megismerkedésükről, szenvedélyes kapcsolatukról és annak viharos végéről.

Csősz Boglárka: A török nők nem olyan típusúak, mint mi, magyar nők. Nincs meg bennük az a fajta büszkeség, mert nincs rá szükségük, teljes mértékben úgy vannak kezelve, ahogy kell

Amikor Orosz Cynthia felvezetőjében egy szerény ódát zengett interjúalanyáról, azt mondta, direkt nem nevezi luxusfeleségnek Csősz Boglárkát, hiszen ő sokkal több ennél. Mert például a női jogok harcosa. Jogérzékeny amazon létére azonban Csősz mintha az olyan legalapvetőbb hírekkel sem lenne tisztában, mint mondjuk az, hogy a török kormány idén benyújtott törvénytervezete értelmében nem büntetnék a nemi erőszakot, amennyiben az áldozatot az elkövető feleségül veszi. Ebben az interjúban az a jó, hogy ez csak egy az olyan bizsergően kellemetlen részekből, amitől majdnem a néző is annyira feszeng, mint Orosz és Csősz a kényelmetlen rattan székeken. Nagyon ajánljuk tehát mindenkinek, hogy kattintson az alábbi linkre, ahol videón nézheti meg ezt a pompás beszélgetést.

Rubint Rella zavarba ejtően intim szerelmes fotókat posztolt

Kánikula van, tehát az, hogy Rubint Rella és vőlegénye, Novothny Soma is elmentek fürdőzni, és erről születnek fürdőruhás fotók, nem csoda. Ugyanakkor a kezdeti mólon üldögélős, összebújós fotókat követő komolyabb tartalom már kicsit meglepő, és talán nem véletlen, hogy a kommentszekció letiltásra került. A fényképeket itt lehet nézegetni.

Exkluzív interjú Kern Andrással

A BEST podcastinterjúi sorában ezen a héten Kern András következett. A 72 éves múlt Kossuth-díjas színművész jelenleg éppen Balatonszepezden pihen, a szokásos éves nyaralózását tölti feleségével és a kutyájukkal. Közben koncertezik, és már várja az őszi színházi évadot. A teljes beszélgetést itt hallgathatod meg.

Egy vidéki színházban fotózták le Eszenyi Enikőt: március óta nem mutatkozott nyilvánosan, de most ismét munkát vállalt

Miután tavasszal a Vígszínházban kipattant az Eszenyi-botrány, a művésznő elvonult a világ elől, csupán egy tévés interjúban reagált a róla szóló állításokra. Hiába keresték, interjút nem adott, de a napokban kiderült, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csengerben, egy számára fontos településen vállalt színházi munkát. Nyilatkozni itt se nagyon akart, de fotók azért készültek róla. Ezeket ebben a cikkben találod, ahol azt is elolvahatod, milyen projekten dolgozik Eszenyi.

“Pszichiáter segítségét kértem” – Aradszky László özvegye pánikbeteg lett a gyásztól

Aradszky Éva három évvel férje halála után először beszélt az érzéseiről, és arról, hogy képtelen feldolgozni szeretett férje elvesztését. Részletek itt.

Majka: Ismerek olyat, akinek az egész zenei karrierje azon alapul, hogy mindenféle pályázaton elindul 

Ismét a zenészeknek szóló szociális támogatás volt a téma Majkával, ezúttal Kadarkai Endre társaságában a Világtalálkozó című műsorban. Annak ellenére, hogy erről már sok szó esett, érdemes megnézni ezt a rövid videót a beszélgetésből. Egyrészt Majka több olyan információt osztott meg, amiket eddig nem, ráadásul Tamás Gáspár Miklós is ott ült mellette, akinek érdemes figyelni az arcát.

Natalia Oreiro már 43 éves, de még smink nélkül sem fog rajta az idő

Míg a Vad Angyal férfi főszereplője, Facundo Arana nehezen tudná letagadni, hogy a sorozat óta eltelt 20 év, Natalia Oreiro gyakorlatilag alig változott. Ezt azért állítjuk ennyire határozottan, mert Oreiro egy smink nélküli képet posztolt. Íme.

Márton Anita bejelentette, hogy gyermeket vár, de naponta jár edzeni, és jövőre indulna a tokiói olimpián 

Az olimpiai bronzérmes, világbajnoki ezüstérmes, fedett pályás világbajnok magyar súlylökő és férje, Tajti Zsolt februárra várják első gyermeküket. Várandóssága ellenére Márton nem teszi félre sportkarrierjét. Ha kíváncsi vagy, miket nyilatkozott, akkor erre a linkre kattints.

Nehéz szüléséről vallott Bordán Lili: “Azt mondták, van egy jó és egy rossz hírük”

Fotó: Leon Bennett/Getty Images

Az Egyesült Államokban karriert építő magyar színésznő pár héttel ezelőtt adott életet első gyermekének, Cliónak. A szülés közben komoly komplikációk támadtak, ugyanakkor Bordán mégis gyönyörű emlékként őrzi az élményt. Az alábbi cikkben egy halom aranyos babafotó nézegetése közben olvashatod el Clio születésének történetét.

Ez is érdekelhet

képcím

Rácz Jenő: Valamiért az emberek azt gondolják, hogy én egy...

képcím

Mennyit tudsz a budai Vár különleges titkairól? Kvíz

képcím

Megszületett Oszvald Marika unokája: lánya 10 éven át...