Pornófilmben szerepelt volna Szűcs Judit?

Több tíz éve pletykálják róla.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-02-22 21:16

Szűcs Judith a nyolcvanas években elképesztő népszerűségnek örvendett. “Csodálatos volt az a korszak. Rendszeresen írtak rólam mindenfélét. Többoldalas riportokat hoztak le, még posztert is mellékeltek. Fel sem fogtam akkoriban ezt a népszerűséget. Örültem a sikernek, annak, hogy hagytak énekelni, és a közönség szeretetének – idézte fel ezt a időszakot a Borsnak az énekesnő.

De a hírnévnek vannak árnyoldalai is. A férfiak például féltek tőle, megközelíthetetlen primadonnának gondolták. És ennek a rovására írható az is, amikor egy ifjúsági magazin lehozott egy cikket egy állítólagos pornófilmről. Elég részletes pletyka kelt szárnyra így, az újság szerint az arab térségben vették fel a filmet, amiért Szűcs 74 ezer dollárt kapott.

Fotó: Facebook

A téma úgy kapott újra aktualitást, hogy a napokban elérhetővé váltak az ifjúsági magazin korábbi számai.

“Ezt még a házasságom előtt hallottam, de semmi jelentőséget nem tulajdonítottam neki, mert ez egy hülyeség. Ez több mint pletyka, ez igen aljas rágalom! S hogy nem érdekel, az azért van, mert ilyen kazetta nem létezik. Egyébként ha már magyarázatot kell találni rá, az az elképzelésem, hogy létezik valamilyen kóbor pornókazetta, amelyet már átmásoltak vagy ezerszer, s ezen tényleg hasonlíthat rám valaki. A legfontosabb az, hogy ilyen felvételeket soha nem csináltam, de ha valakinek mégis a birtokában van, kérem, juttassa el hozzám, hadd lássam már végre én is! – kommentálta akkoriban az énekesnő a terjedő híreket, véleménye a kérdésről azóta se változott.

Címlapkép: Facebook