Kiemelt Hírek 2020. február 13.

Pachmann Péter szeretné adáson kívül is Barta Sylvi bikinis képeit nézegetni

bubba Kiemelt Hírek 2020. február 13.
Nem ez volt az első alkalom, hogy a fürdőruhás időjárásjelentő láttán Pachman Péter izgalomba jött. Bulvárösszefoglaló.

Pachmann Péter szeretné adáson kívül is Barta Sylvi bikinis képeit nézegetni

Amikor a Mokkában az 50. születésnapját a közelmúltban ünneplő Barta Sylvia külsejét méltatták, fürdőruhás képek is előkerültek. A Bartáért köztudottan lelkesedő Pachman Péter pedig arra kérte az időjóst, tegye fel a bikinis képeket a Facebookjára is, hogy szépen, lassan át lehessen nézni… Íme mindez videón.

Steiner Kristóf úgy beszólt Bódi Sylvinek a rasszista posztja miatt, hogy a fal adta a másikat

Hiába cenzúrázta, sokakhoz eljutott Bódi Sylvi eredeti bejegyzése a koronavírusról, amelyben cukinak nevezte a “kis ferdeszemű kínaiakat”, majd közölte, “pont elegen élnek már az országunkban amúgy is”, és szorgalmazta, hogy – a menekültekhez hasonlóan – tartsák őket távol Magyarországtól. Az Instagramján nem lehet kommentelni, de a modell Facebook-oldalán megjelent egy izgalmas kontent: Steiner Kristóf durván beszólt neki, és a Steiner posztja alatti kommentek között felbukkant Anry Soós Éva, a JOY magazin korábbi főszerkesztője is. Részletek itt.

Várkonyi Andrea elárulta, hogyan jöttek össze Zsidró Tamással

Bochkor Gábor exe a kapcsolat kezdetén túl arról is beszélt, mire vágyik egy férfitől, és miként alakulnak jelenleg a dolgaik Zsidróval.

“Mindig csak magamat okoltam, és ez már így is marad” – öt hónappal kisfia halálos balesete után durva interjút adott Hopp Csilla

Hopp Csilla és L. L. Junior kisfia augusztus 31-én hunyt el. Az édesanya azóta már nem önmaga. Hopp Csilla exkluzív interjúban, leplezetlenül beszélt érzelmeiről, az elmúlt hónapokról és arról, hogyan fogja folytatni az életét. Az interjú legérdekesebb részeit itt találod.

Ambrus Attila megmutatta egyéves lányát

A bankrablóból lett keramikus a Story magazinnak nyilatkozott az apaságról és Annáról, plusz egy közös családi fénykép is készült. A fotót és a további részleteket erre a linkre kattintva találod.

Szikora Róbert Szűcs Juditról: Mindig itt van velem, a szívemben

Szikora Róbert és Szűcs Judith már 40 éve ismerik egymást. Ebben a cikkben a két zenész mesél a közös munkáról és a barátságukról, ami megrengette a Hungária zenekart és Szikora karrierjét.

Dwayne Johnson 18 éves lánya pankrátornak áll

Simone Johnson aláírta első profi szerződését, és ezzel a családja immár négygenerációs pankrátorfamíliának mondhatja magát. A döntésről az alábbi cikkben Simone és az apja, a Szikla is megszólal.

Megdöbbentő összegű gázszámlát kapott Kovács Axel, a Kerozin énekese

Nemcsak a csekken szereplő összeg volt nevetséges, de az is, ahogy azt végül Kovács Axel befizettte. Minderről ebben a cikkben mesél a zenész.

“Emelje fel a kezét, aki nem tudta, hogy szülés után a saját pelenkádat is cserélni fogod” – Ashley Graham a szülés után egy hónappal megmutatta fehérneműs testét

Fotó: Dia Dipasupil/Getty Images for NBCUniversal

Ashley Grahamet már egyre kevésbé kell bemutatni: nemcsak azért, mert ő a világ legsikeresebb plus size modellje, hanem azért, mert mióta terhes lett, eltökélten küzd azért, hogy bemutassa az anyaság striákkal megrajzolt, súlyfelesleggel küzdő, nem túl vidám arcát. Ezúttal egy aligruhás képet posztolt saját magáról, amihez egy rövid üzenetet is írt.

Jennifer Anistont kis túlzással a bolygó összes híressége felköszöntötte születésnapja alkalmából

A színésznő a minap ünnepelte 51. születésnapját, amelynek alkalmából adott egy interjút. A beszélgetéshez készült fotókból néhányat megosztott az Instán, és itt szabadult el a gratulációk tengere. Ha kíváncsi vagy a képekre és a köszöntésekre, akkor ezzel a cikkel folytasd az olvasást.

Keresés az oldalon