Pintér Tibor virággal érkezett Tóth Andihoz, de hatalmas kosarat kapott – videó

Az énekesnő határozott választ adott Tenya kérdésére.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-01-12 11:15

Pintér Tibor egy virágcsokorral kereste fel Tóth Andit, hogy végre személyesn is felkérje a Jimmy-musicalben való szereplésre – hangzott el az RTL Klub videójában.

A legutóbbi hírek még arról szóltak, hogy Pintér megorrolt Andira a lány korábbi nyilatkozatai miatt, és hogy másnak adja a neki szánt szerepet. Úgy tűnik azonban, hogy Tenya meggondolta magát.

Az X-Faktor egykori győztese és Pintér nem találkoztak és nem is beszéltek  egymással amióta elhagyták a dzsungelt.

– Nem szeretném, hogyha a médián keresztül üzengetnénk egymásnak. Sokkal jobb, ha mindent őszintén megbeszélünk: hogy is állunk a Jimmy-musicallel, hogy is állunk egymással. Én szeretnék az Andi szemébe nézni hosszú távon – mondta Tenya a kamerák előtt.

A Nemzeti Lovas Színház vezetője egy 3 perc 47 másodperces monológgal próbált hatni az énekesnőre, hogy vállaljon szerepet a produkciójában. De Andi elutasító volt, mint mondta, jelenleg kizárólag a szólókarrierjére kíván koncentrálni.

– Eddig csak interjúkban láttam, hogy én részt veszek a musicalben, most legalább személyesen is felkért rá. De úgy gondolom, nem fogok részt venni benne. Nem utálom a Tenyát, de korainak érzem a munkakapcsolatot –  jelentette ki Tóth Andi a bevallottan zavarban lévő Pintér előtt.

 

Fotó: RTL KLub

Hozzászólások