Pintér Sándor kirúgta az idegenrendészet első emberét

Startlap - Startlap
Emellett új rendőrségi vezetőket nevezett ki a belügyminiszter - derült ki a Belügyminisztérium (BM) szombati közleményéből.

A tárca a közleményében azt írta, hogy Magyarország belügyminisztere szeptember 30. hatállyal – indokolás nélkül – visszavonta Halmosi Zsolt rendőr altábornagy, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatójának vezetői kinevezését és rendelkezési állományba helyezte.

A tárcavezető október 1. hatállyal Seres József rendőr ezredest bízta meg az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatói beosztásának ellátásával – tették hozzá.

A közlemény szerint a belügyminiszter szeptember 30. hatállyal – indokolás nélkül – visszavonta Farkas Gábor rendőr dandártábornok, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitányának vezetői kinevezését, október 1. hatállyal megbízta a Miskolci Rendvédelmi Technikum igazgatói feladatainak ellátásával.

A tárcavezető október 1. hatállyal Boross Zoltán László rendőr ezredest nevezte ki a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitányának – áll a közleményben.

(MTI)

Címlapkép: MTI/Hegedüs Róbert

Ez is érdekelhet

képcím

Pintér: halálos lövöldözés is volt a magyar-szerb határon

képcím

Cáfol a katasztrófavédelem: szirénával vonultak ki a tűzoltók...

képcím

Sziréna nélkül kellett kivonulnia a tűzoltóságnak, hogy ne...