Pásztor Anna: Fiatalon kimondottan elcsúfítottam magam

Startlap - Startlap
Mindenkinek máshogy jár a belső órája - vallja az énekesnő, aki negyvenéves elmúlt, mire gyermeket vállalt, és majdnem ötven év kellett ahhoz, hogy külsőleg is meg tudja élni nőiességét. Bulvárösszefoglaló.

Pásztor Anna: Fiatalon kimondottan elcsúfítottam magam

“Mindig mindent máskor csináltam, mint amikor a társadalom elvárta tőlem”

– meséli az Anna and the Barbies énekesnője, aki elmúlt negyven, mire gyermeket vállalt, és közel ötvenéves korára érett meg arra, hogy külsőleg is megélje nőiességét. Bővebben.

Marsi Anikó és Palik László fia megszólalt a válásról és anyja új párjáról

Palik Vince szülei már mindketten új, boldog párkapcsolatban élnek, és úgy tűnik, hogy Vincét egyáltalán nem zavarja a változás, sőt. Bővebben.

Gólyahírrel indult az év Kasza Tibiéknél

Darai Andrea egy aranyos fotóval jelentette be, hogy második gyermeküket várják. Lányuk, Lora Bella 2018 novemberében született. Részletek.

Gesztesi Károly lánya meghatóan emlékezik elhunyt édesapjára

Gesztesi Károly éppen két évvel ezelőtt, január 4-én hunyt el szívinfarktusban. Gesztesi Panka közösségi oldalán írt apja haláláról. Íme.

Zwack Sándor: Apám nem tudott mit kezdeni a gyerekekkel, 14 éves koromban kezdődött a kapcsolatunk

MTI Fotó: Kovács Tamás

Firenzében nőtt fel, ahol igazi olasz gyerekké vált, amikor 14 évesen Magyarországra költözött, még a nyelvet sem beszélte, és az, hogy családneve és édesapja híresnek számítanak, teljes újdonság volt számára. Zwack Péter nagyon kemény feltételeket állított fia elé, amikor be akart kerülni a családi vállalkozásba, az ifjabbik Zwack ma már nagyon hálás az atyai szigorért. Zwack Péter Mészáros Antóniával beszélgetett gyermekkoráról, családjáról, karrierjéről. Ebben a cikkben elolvashatod az interjú legizgalmasabb részeit, de akár végig is hallgathatod a teljes podcastadást.

Az Omega legendás énekesnője Kóbor János haláláról nyilatkozott: “Nem volt tisztában azzal, mit jelent ő nekünk”

Wittek Mária, aki egy hirdetésnek köszönheti, hogy a zenekar tagja lett, mélyen megrendült. Az évtizedek óta Floridában élő művésznő maga is próbálta meggyőzni Kóbor Jánost az oltásról. Részletek.

Exatlon: így búcsúzott egymástól Monoki Lehel és barátnője 

A Palik Lászlót váltó sportkommentátor karácsony másnapján indult el a Dominikai Köztársaságba. A TV2 megmutatta, hogyan köszöntek el egymástól Gyenesei Leilával, akinek A Konyhafőnök VIP-ből lehet ismerős a neve. Videó.

Interjú készült Kovácsovics Fruzsinával: “Három évig jártam pszichológushoz, aki segített rendet tenni a gondolataimban”

Decemberben lett 33 éves, az anyaságra vágyik, de nem sietteti, az elmúlt néhány évben pedig nagyon megváltozott. Kovácsovics Fruzsina számára az első a család, de továbbra is rengeteg dologgal foglalkozik, óvodásoknak tart foglalkozásokat, gyerekzenéket ír, és egy új szakma tanulásába is belevágott. A teljes beszélgetés erre a linkre kattintva olvasható.

Az X-Faktor győztese homlokára tetováltatta irányítószámát

Egészen pontosan szülőfaluja, Kevermes postai kódjáról van szó, de nem mintha ez számítana a lényeg szempontjából, miszerint Alee szemöldöke felett vastagon virít egy irányítószám. A 16 éves rapper egy másik, hasonlóan kifinomult tetkót is készíttetett, de ez már a karjára került. Fotók.

Kiderült, mi a titka Meghan Markle csodás alakjának

Max Mumby/Indigo/Getty Images

Harry herceg felesége közismerten szereti a jógát, van ugyanakkor egy másik sport, amiért egyenesen rajong. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

(Címlapkép: MTI/Mónus Márton)

Ez is érdekelhet

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...