Pártos Csilla békülne Pécsi Ildikóval

Elállt a rokontartási pertől.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-03-20 12:48

Fotó: TV2

– Az édesanya a fia képviseletében indított rokontartási pert Pécsi Ildikóval szemben azért, mert a színésznő fia nem fizette meg neki maradéktalanul a gyermektartást – mondta a Blikknek a beperelt művésznő ügyvédje, dr. Magyar György.

A tárgyaláson megjelent alperes Pécsi Ildikót is meglepte, hogy volt menye és ügyvéd kedvese bejelentették, elállnak korábbi anyagi igényüktől, nem tartanak igényt sem visszamenőlegesen, sem a jövőben a havi 115 ezer forintos rokontartásra. Több mint 4 millió forintról mondott le az egykori tévés és jógaoktató, akinek a fia évekig nem tartotta a kapcsolatot nagyszüleivel, de a nagymamától követeltek pénzt a perben.

Magyar Györgyék szerint egy 21 éves unoka nem szorul rá, hogy nagymamája tartsa el

– A zárt tárgyalásokon zajló eseményekről nem nyilatkozhatok, de végig alaptalannak tartottuk a követelést, ugyanis a 21 éves unoka nem szorul arra, hogy a nagymamája tartsa el, ez a szülők kötelessége. Az elálláshoz a művésznőnek is hozzá kellett járulnia, különben ítéletet hoztak volna, ami tetemes perköltséget jelent a vesztes félnek. Pécsi Ildikó – gesztust gyakorolva – elfogadta volt menye visszakozását, csupán a per kapcsán keletkezett, jelképes útiköltségének a megtérítését kérte – tette hozzá a színésznő ügyvédje.

„Viszontlátásra”

– Amikor egyedül maradtam a kiskorú, csupán tizenöt éves gyerekkel, nem volt lehetőségem miből fedezni az ellátását, kénytelen voltam perre menni. Sosem akartam nyerészkedni, ám most, hogy a párom támogat lelkileg, és az életkörülményeim is megváltoztak, meghoztam a döntést, hiszen a családi béke minden pénznél többet ér – árulta el Pártos Csilla a Blikknek. – Mindig is szerettem őket, most is így érzek az apósom és az anyósom iránt. Akartam Ildikóval négyszemközt is beszélgetni, érdeklődni a hogylétük felől, de ahogy korábbi a telefonhívásaimra sem válaszolt, most sem volt erre nyitott. A köszönésemre azt válaszolta, a viszontlátásra. Noha nagyon fájt, de tudomásul vettem.

Mai nap hírei

Lélegeztetőgépre került, altatásban tartják Bányai Gábor országgyűlési képviselőt

444.hu5 órája

A harmadik hullámot már nem bírja el a kereskedelem

agrotrend.hu6 órája

Közel ötezer az új fertőzöttek száma

demokrata.hu6 órája

Alkotmánybírósághoz fordult a Fővárosi Törvényszék SZFE-ügyben

168.hu7 órája

Ezer hektárt vásárol fel egy befektető napelemparknak

mezohir.hu7 órája

Egykori ministránsa a Vasárnapnak: Elképzelhetetlen, hogy Gyuri atya ne lett volna empatikus egy zaklatás áldozatával

vasarnap.hu8 órája

Mindössze másfél millió forintba kerül a Teslát lepipáló elektromos kisautó

liner.hu10 órája

Felgyulladt az Instagram, annyira forró Palvin Barbi új képe

joy.hu18 órája