Papp Gergő élő adásban jelentette be, hogy 17 év után válik, és már új barátnője van

Startlap - Startlap
Sose láttuk még Kiss Ramónát olyan feszültnek, mint amikor a Reggeliben Papp Gergő egyszer csak átült az asztal másik oldalára, hogy most ő legyen a vendég. Bulvárösszefoglaló.

Papp Gergő élő adásban jelentette be, hogy 17 év után válik, és már új barátnője van

A Reggeli műsorvezetője a csütörtöki élő adásban saját maga volt az egyik vendég. A magánéleti változásait olyannyira titokban tartotta eddig, hogy szüleit is csak egy nappal korábban avatta be, és a vele szemben ülő Kiss Ramóna szemmel láthatóan totálisan idegesen figyelte, mi következik.  Videó és további részletek itt.

Vitray Tamás megszólalt volt felesége, Földi Teri haláláról: a kórházban búcsúztak el egymástól

Földi Teri hosszan tartó betegség után, 86 éves korában hunyt el. Ő és Vitray Tamás tíz évig voltak együtt, több mint harminc évvel ezelőtt. A válás után jóban maradtak, a hosszú ideig kórházban felvő színésznőt rendszeresen látogatta volt férje. A riporter ebben a cikkben  beszél Földi Teri utolsó napjairól és gyászáról.

Eszenyi Enikőt szerelmi csalódás érte

A színésznő lemondása óta nem nyilatkozik, de egy bennfentes elmondta: Eszenyinek továbbra is a Vígszínház az élete, magánélete pedig nem alakul jól. Minderről bővebben itt írnak.

Rókusfalvy Lili és Kollányi Zsuzsi is babát vár

Rókusfalvy Lili és Kollányi Zsuzsi szinte egyszerre jelentették be a terhességüket, és külön érdekesség, hogy mindketten fél évig titkolták áldott állapotukat. Most azonban meséltek a babavárásról, és képeket is mutattak. Ha Rókusfalvy pocakos fotójára és nyilatkozatára vagy kíváncsi, akkor ide, ha pedig Kollányi gyermekáldása érdekel, akkor ide kattints.

Tolvai Reni Instagramja rengeteg követőt vesztett a fekete énekesekről szóló posztja miatt

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Az énekesnő először pár napja szólalt meg George Floyd halála kapcsán, majd egy újabb bejegyzéssel jelentkezett: kollázst készített híres amerikai előadokról, és egy rövid szöveget írt mellé. Ezzel nem aratott maradéktalan tetszést, sokan kikövették az oldalát. Részletek itt.

Voksán Virág gyerekei apja nagyon rámenősen szedte fel későbbi szerelmét: a piros lámpánál kiszállt a kocsijából, és odasétált Voksánhoz elkérni a telefonszámát

A dj és párja már 5 és fél éve vannak együtt, két hónapja született meg második gyermekük. A férfiról azon túl, hogy pár évvel fiatalabb, és üzletember, semmit sem lehetett eddig tudni. Voksán Virág ezúttal mégis elmesélte megismerkedésük egyáltalán nem szokványos sztoriját. Ha érdekelnek a részletek, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Kulcsár Edina: Csutit onnan ismertem, hogy hetente, kéthetente mindig új lánnyal jelent meg a közös baráti társaságunkban

Nem Voksán Virág az egyetlen, aki elárulta, hogyan jött össze a fiújával: Kulcsár Edina is ugyanebbe avatott be mindenkit, az ő története se éppen egy klasszikus darab. Ő és Csuti már tíz éve ismerték egymást, amikor 2016-ban más irányt vett a kapcsolatuk, de a volt szépségkirálynő eleinte nem nagy reményekkel nézett a dolog elébe, nem véletlenül. De aztán gyorsan követték egymást az események, az első randin Csuti egészen nyíltan vallott vágyairól, és azok beteljesülésére sem kellett sokáig várnia. Videó és további részletek itt.

Az Exatlon győztese elmondta, mire költi a 15 milliós nyereményt

A 27 éves Böjte Dávid pillanatnyilag a kötelező karantén napjait üli szülei otthonában, de már elkezdte tervezni jövőjét. Mire fogja költeni a nyereményét? Innen kiderül.

Miller Zoltán és Vágó Bernadett kapcsolatuk kemény próbatételeiről vallottak

Miller és Vágó négy évvel ezelőtt szeretett egymásba a Madách Színház egyik próbáján, majd egy évre rá megszületett a kislányuk. Mindez annak ellenére történt, hogy már mindketten lemondtak a nagy szerelemről, és Miller Zoltánnak volt családja. A pár vallomását ide kattintva ismerheted meg.

Károly herceg egy kertből jelentkezett be, hogy virtuális stresszoldó sétára hívjon

Fotó: Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images

Erzsébet királynő fia legújabb Instagram-posztjában egy kertészetben állva idézte meg egy kicsit David Attenborough személyét, ahogy őszes brit úriemberként a növények között a természetről beszélt. Károly a National Garden Scheme kertjeinek virtuális látogatására buzdított a videóban. Erre a linkre kattintva megnézheted Károly felvételét, és ezekbe a túlzás nélkül fantasztikus kertekbe is beleshetsz.

Ez is érdekelhet

képcím

Egyetlen vendég volt csupán Vitray esküvőjén

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...