Oszter Sándor miatt akarta felakasztani magát egy férfi

Startlap - Startlap
Pápai Joci lett az Eurovízió legszexibbje, Bíró Icának öngyilkos gondolatai vannak. Ezekről is olvashatsz heti bulvárösszefoglalónkban, de mesélünk még érdekes dolgokat többek között Szőke Zoltán, Ábel Anita, Sarka Kata, és Kovács Ákos életéről is.

Öngyilkos fenyegetőzésig jutott Oszter Sándor és a markoló esete

Már megint Oszter Sándor diósjenői birtokának tavai kerültek a figyelem középpontjába, ugyanis egy H. László nevű férfi a minap felmászott az egyik fára, majd kötéllel a kezében közölte, hogy felakasztja magát. Az öngyilkossági szándék – vagy csupán fenyegetőzés – mögött egy konlfikus húzódik közte és a színész között. Az esetre Oszter Sándor dühösen reagált. Az ügyről ebben a cikkben olvashatod el a részleteket.

Pápai Jocit választották az Eurovízió legszexibb férfijának

Mindjárt indul az Eurovíziós Dalfesztivál, ahol hazánkat Pápai Joci képviseli majd. Arról, hogy milyen esélyekkel indul, nem sokat tudni, az viszont biztos, hogy egy dologgal máris belopta magát az emberek szívébe: Pápai Jocit kikiáltották a verseny legszexibb férfijának, de mindezt olyan lelkes indoklással, mintha a fiatal Brad Pittet méltatták volna. A hírt az énekes is kommentálta.

“Néha arra gondolok jobb lenne végleg elaludni” – Bíró Ica egy raktárban lakik mióta kilakoltatták

Múlt pénteken élőben közvetítették, ahogy a moratórium megszűntével kikakoltatják otthonából Bíró Icát svájci frank alapú hitele miatt. A Metal Lady azóta is minden fórumot megragad arra, hogy értesítse a nyilvánosságot a helyzetéről.

Két interjút emelnénk ki ezek közül: ebben a cikkben szuicid gondolatairól mesélt, ittpedig egy videót nézhetsz meg róla, és a raktárról, ahol jelenleg él. Az utóbbi riportból az is kiderül, hogy milyen hivatalos lépéseket tervez devizahitele érdekében – az elmúlt időszak után talán senkit sem ér meglepetésként, hogy megpróbál mindent bevetni.

Ismerd meg Ábel Anita új fiúját

Ábel Anita szerelmes: választottja az olasz Roberto Favaro. Ha erre a linkre kattintasz, akkor egy csomó mindent megtudhatsz Robertoról, rengeteg fotó társaságában. De semmiképpen sem szeretnénk csalódást okozni a Szomszédok Julcsija elkötelezett rajongóinak, így amennyiben ennél is mélyebben érdekel Ábel Anita szerelmi élete, ezt a cikket ajánljuk még figyelmedbe, amelyben Ábel előző házasságáról mesél.

Alighogy megszületett Meghan Markle és Harry herceg kisfia, máris csomó minden történt vele

Harry herceg és Meghan hercegné elsőszülöttje fiú lett – tudtuk meg hamar a híradásokból, de a többi trónörökössel ellentétben őt eleinte nem mutatták meg a nyilvánosságnak. Azóta már megismertették a világgal a kis Archie Harrison Mountbatten-Windsor herceget – a debütálásról itt találsz videókat és képeket.

Ha ez kevés, akkor lapozz erre a cikkre, amelyben egy udvari szakértő kiszámolta, mennyit érnek Archie ruhái, amelyben bemutatták őt. Mindeközben amúgy egy kevésbé vidám dolog is történt: a BBC rádió csütörtökön menesztette egy műsorvezetőjét, aki rasszista jellegű bejegyzést tett közzé a Archie születése kapcsán. Erről itt tudhatsz meg minden részletet.

Sarka Kata titkolózott, megszült, és most mindenki találgat 

Már jó ideje rebesgették Sarka Kata terhességét, Hajdú Péter exfelesége azonban csak anyák napján ismerte be várandósságát, illetve egész pontosan bejelentette, hogy életet adott harmadik gyermekének. Sarkától többen kérdezték, miért titkolta áldott állapotát, amire ő meglepő választ adott – ezt itt olvashatod el

Sarka nem árult el semmilyen további részetet, a BEST magazin azonban fényt derített arra, mikor jött világra valójában a kicsi, és azt is tudni vélik, hogy kisfiút vagy kislányt hozott a gólya. Minderről itt olvashatsz tovább.

Nagyon aggódnak Demjén Ferencért

Felesége ült az ágya mellett, amikor Demjén Ferenc magához tért a mélyaltatásból a Pécsi Idegtudományi Központ klinikáján. A 72 éves művész agyérgörcs gyanúja miatt került az intenzív osztályra Szigetváron, majd szerdán már Pécsett ébredt fel. A következő cikkből kiderült, mik voltak Demjén első szavai ébredés után, valamint egy jó barátja aggódó szavait is elolvashatod. 

Szőke Zoltán pénztárcája komolyan bánhatja, ha tényleg otthagyja a Barátok közt stábját

Úgy tudni, hogy a Barátok közt Berényi Miklósát alakító Szőke Zoltán hamarosan távozik a sorozatból, és állítólag azért döntött így 20 év után, mert az általa megformált karaktert nem tudja összeegyeztetni vallásos énjével. Akármi is erről az igazság, egy biztos: amennyiben a színész tényleg elköszön Berényi Mikitől, akkor egy jelentős összegnek is búcsút inthet.

Képes kapcsolódó
Doboz címe: Részletek:
Balra igazított
Posztok:
Hír-szem # Ennyi pénzt veszíthet Szőke Zoltán, ha otthagyja a Barátok köztöt
TörlésSzerkesztés

Pécsi Ildikó tényleg megtette: végrehajtókkal lakoltatta ki unokáját otthonából – de közben egy csoda is történt vele

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Azt mondta, hogy egyszerűen nem hiszi el, hogy a nagyanyja ezt meg meri tenni vele, úgyhogy otthon marad, és megvárja, tényleg becsengetnek-e a végrehajtók. (…) Csaba ott él gyermekkora óta, ez az otthona

– nyilatkozott korábban Pécsi Ildikó unokájának ismerőse. Nos, a végrehajtók kedd reggel tényleg becsengettek a budai házba. A hosszas pereskedés nem csak a Csaba névre hallgató unokát rázta meg: Pécsi Ildikó arról számolt be, hogy a régóta tartó viszályokat egészsége bánja. Mindezek ellenére egy örömteli eseményről is hírt adott a művésznő.

Ákos szerint London az új Mozambik

Kovács Ákos Turnéstart Londonban címmel töltött fel egy pár perces videót Youtube csatornájára, amelyben Londonban sétálgat, nézelődik, fish and chipset eszik, istentiszteletre megy, és koncertet is ad. Amiért mindez érdekes, az az, hogy a Kossuth-díjas zenész Kazincbarcikához és Fehérgyarmathoz hasonlítja a brit fővárost, majd pár pillanattal később már Mozambikban érzi magát.

Ákosnak több dolog nem tetszik, például az anglikán istentiszteletet is szokatlannak találja, ahol folyamatosan mászkálnak az emberek. “De egyébként simán lehet, hogy az Isten örül ennek” – vélekedik. A videóért ide kattints.

Ez is érdekelhet

képcím

Kulcsár Edina és G.w.M járnak, Csuti megszólalt: "Nem szeretném...

képcím

Kulcsár Edina és Csuti válik: "Sajnos nem ment"

képcím

Pásztor Anna: Fiatalon kimondottan elcsúfítottam magam