Országszerte fura dolgok potyognak az égből

Startlap - Startlap
Sokan a családi házuk kertjében bukkantak rájuk. Most végre megvan a magyarázat. Esti hírösszefoglaló.

Országszerte érdekes műszerek landolnak az égből

Azért nem invázió-szerűen, de mégiscsak furcsa, ahogyan felbukkannak.  Hogy mik is ezek, arra most megérkezett a hivatalos válasz, amit itt érhetsz el. Meglepetés lesz már az is, honnan jött a megnyugtató visszajelzés.

Székelyföldön képeznek patkolókovácsokat Orbánék

A nagy ötlet egy lovas akadémia részeként kelne életre, melynek keretén belül még belovaglókat is kiképezhetnének. A koncepcióról itt tudhatsz meg többet.

Nagyot drágult az életünk, elszállt az élelmiszerek ára – lesújtó adatokat közölt a KSH

Fotó: Getty

Nem a legjobb hír, és még csak alig másfél hónap ment le az idei esztendőből. Ha kíváncsi vagy, milyen elkeserítően is alakultak a számok, akkor csak ide kell kattintanod. 

Videón a lángoló révfülöpi kilátó – kiderült, miért égett le teljesen

Tűzeset miatt beomlott a révfülöpi Fülöp-hegyen lévő kilátó csütörtök hajnalban. A tűzoltók azóta azt is megállapították, hogy mi is okozhatta a lángokat. Ide kattintva egy videón jól szemrevételezhető, hogy nagy távolságról is látható volt, szinte berobbant az egész szerkezet. Innen pedig a már teljesen leégett kilátó képei érhetőek el. 

Rálőttek a DK újbudai irodájára

Barkóczi Balázs, a párt szóvivője jelentette be mindezt csütörtökön kora délután. További részletek ebben a cikkben érhetőek el. 

Mostantól jön a rendőr, és elviszi a gyereket

Egy új törvény nagyban csökkenti a gyerekek és a szülők kiszolgáltatottságát: jóval több eszközt ad azok kezébe, akiknek a volt párjuk nem adja vissza időben a gyereket. Ebből az írásból minden lényegi elem ki fog derülni majd.

Hatalmasat bukik Ózd a gyárbezárással

Hidegzuhanyként jött a hír még kedden, hogy bezár az ABB ózdi egysége, így 1200 ember veszíti el az állását. Hogy ez milyen csapás a városra, a közösségre az ide kattintva derül ki. 

Kivágtak egy öreg, védett erdőt a Tiszánál – áll a bál, reagáltak az illetékesek

Fotó: Gálhidy László/WWF Magyarország

Védett, rendkívül értékes erdőrészek is áldozatul estek az árvízvédelmi tarvágásnak Tiszazug mellett. Az egyik legnagyobb zöldszervezet, a WWF szerint illegálisan történt a művelet. Most megszólalt az ügyben több illetékes is – a véleményükért csak egyetlen egyet kell kattintanod.

Kiderült, mit is mondott Orbán Viktor a zárt ülésen

A jó hangulatú beszédét a miniszterelnök a Fidesz balatonfüredi kihelyezett frakcióülésén tartotta, ahol még a NAT-ra is kitért. Minderről errefelé tudsz tájékozódni.

Ismét nem maradunk le, jön egy újabb nemzeti konzultáció

Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón hivatalosan is bejelentette, hogy idén sem kell mellőznünk a nemzeti konzultáció lehetőségét, ami hamarabb jön, mint gondolnánk. Erről, és a Kormányinfón elhangzott további érdekességekről innen tudsz tájékozódni. 

Elindul egy újabb kormányközeli lap, az Országút

Már tavaly májusban megpendítették az indítását, most azonban minden komolyabb előzetes beharangozó nélkül megjelent az újságos standokon.  Azóta az is kiderült, melyik közismert magyar lapnak szeretnének konkurenciát – ha ide kattintasz, te is megtudhatod.

Ez is érdekelhet

képcím

Kásler elmondta, kiknek kellene felvenni a negyedik oltást

képcím

Árstop: megérkezett a hivatalos, pontosított rendelet, kiderült...

képcím

Hamarosan a központi időpontfoglalóban is regisztrálhatsz a...