Óriási ingatlant épít Sarka Kata élettársa a Svábhegyen

Bessenyei István a Rogán-család üzleti köreivel is szoros kapcsolatot ápol.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-03-11 10:16

Fotó: Google Maps

Hónapok óta nagy a jövés-menés a Svábhegy egyik apró utcájában. A Fogaskerekű svábhegyi megállójától pár perce lévő, szűkös Felhő utcában konténerek és kisebb-nagyobb teherautók érkeznek naponta többször, miután az egyik telken nagy erőkkel épül egy új, pazar ingatlan. A tulajdonos – róla mindjárt bővebben – pedig egy olyan férfi, aki fel-feltűnik a Rogán-házaspár körül, hol helikopter-, hol üzleti ügyben – írja a Magyar Narancs.

Kizárólagos tulajdonos

A lap által közölt képek alapján valóban figyelemre méltó beruházásról van szó. Az újság munkatársai a két telek összevonásából kialakított 3000 négyzetméteres terület tulajdonlapján Bessenyei István nevével találkoztak, mint kizárólagos tulajdonos.

A szálak összeérnek

Az egykori tévés producerről nemrég derült ki, hogy ő Sarka Kata új élettársa, ám sokkal érdekesebb, hogy a lap szerint ő az állami tendereket halmokban nyerő Valton kisebbségi tulajdonosa is. Nagyon úgy néz ki, hogy Bessenyei személye a kapocs Rogánék felé, hiszen, ahogyan a Narancs is írja

vele érnek össze a Rogán-család és a milliárdos állami beruházásokat kapó Valton, lévén a propagandaminiszter feleségének, Rogán Cecíliának az üzlettársa Sarka Kata. Két közös cégük is van, a Nakama & Partners, valamint a tavaly decemberben alapított Top News Hungary Kft. Erről a cégről először a 24.hu emlékezett meg, megjegyezve, hogy a cég ügyvezetője egyben a a Femcafé ügyvezetője, utóbbi portált működtető kft.-nek a tulajdonosa azonban már szintén Bessenyei István.

A Valton természetesen nem reagált

A lap kérdésekkel fordult az építkezéssel kapcsolatosan a Valtonhoz, de nem kaptak választ.

Mai nap hírei

Nem semmi, amit a britek csinálnak a koronavírus ellen

liner.hu9 órája

Kivonták a forgalomból a legismertebb gombaölőt

mezohir.hu11 órája

Dobó Kata titokban ment férjhez, kevesen tudtak a házasságról

femcafe.hu12 órája

Csodás hírek a királyi család háza táján: most jelentette be Katalin hercegné

life.hu14 órája

Az egyik legszebb erdélyi faluban nézhetünk körbe ebben a kisfilmben

travelo.hu14 órája

Tisztifőorvos: változtatunk az oltási stratégián

demokrata.hu14 órája

Annyian utasították vissza a kínai vakcinát a lakhelyén, hogy Sváby András hiába volt hátrébb a listán, máris sorra került, és ő igent mondott

propeller.hu18 órája

Évi 10 millió eurós fizetéssel csábítaná Gulácsi Pétert az Inter Olaszországba

igenyesferfi.hu19 órája