Kiemelt Hírek 2021. október 08.

Ördög Nóra megmutatta a gimis tablóképét

Startlap Kiemelt Hírek 2021. október 08.
Ritka jól sikerült fényképről van szó, és további megállapításunk, hogy a 18 éves Ördög Nóra nem sokban tér el a mostani, 40 éves változattól. Bulvárösszefoglaló.
 
YouTube/TV2 Magyarország

Ördög Nóra megmutatta tablóképét

Ritka jól sikerült fényképről van szó, és további megállapításunk, hogy a 18 éves Ördög Nóra nem sokban tér el a mostani, 40 éves változattól. Fotó.

Családi házat lehetne venni a pénzből, amit Vajna Tímea a kutyái magánrepülőzésére költhetett

“Nem akartam, hogy bármi baja essen a kutyusaimnak a csomagtérben”

– indokolta Vajna a helyzetet, hogy miért volt szüksége két barátnőjének és kutyáinak egy egész repülőgépre ahhoz, hogy eljussanak KaliforniábaA Bors utánajárt, mennyibe kerülhetett mindez az özvegynek. Részletek.

Szabó Győző: A lányom biztosan nem fog drogot használni soha, ezt most mondom

MTI/Mohai Balázs

Az Összezárva Hajdú Péterrel adásában hangsúlyos pont volt Szabó Győző szerfogyasztása. “Igen, a drog jó volt, egy darabig, és hülye, aki azt állítja, hogy nem jó. Ezt még a Csernus is így mondja, a Zacher is” – magyarázta a színész, aztán hamar kiderült, hogy miért nem ilyen “egyszerű” a képlet a kábítószerekkel. A műsor további érdekes eleme volt, amikor Stohl Andrással közös darabjáról nyilatkozott, amelyben a “sittes meg a cuccos” játszik, és ez a nézők reakciójából is egyértelműen lekövethető. Videó és további részletek itt.

Bereczki Zoltán a pénzért vállalta a TV2 felkérését: “Ott tartottam, hogy azon gondolkodtam, internetünk vagy tévé előfizetésünk ne legyen”

“A családom és a gyermekeim jövőjét úgy tudom biztosítani, ha viszonylag rövid idő alatt jó gázsit kapok.” Bereczki Zoltán Hajdú Péternek mesélt anyagi nehézségeiről. Bővebben.

Videón, ahogy keresztanya lett Vajna Tímeából a Mátyás-templomban: “Rajonganak egymásért Noah-val”

A Magyarországon töltött egy hét során Vajna Tímea “minden nap a gyerekkel volt”, szabályosan “összenőttek”, nagyon anyáskodó és mindent megenged unokaöccsének – mesélték a szülők. Palácsik Lilla és Visváder Tamás választása nem véletlenül a híres budai templomra esett, szoros szálakkal kötődnek a helyszínhez. Az eseményekről készült riportot erre a linkre kattintva nézheted meg.

Krausz Gábornak elege lett: “Felmondok”

Krausz keserűen kifakadt a csapata rossz teljesítménye miatt, saját szégyenének tartja, hogy többször nem kaptak vissza tányért. Végül nem kellett felmondania, a fekete nap meghozta a szerencséjüket. Videó.

109 millióért eladó Emilio és Tina háza

“Csak olyan jöjjön el, akinek a vételár 20 százaléka ott van a zsebében” – közölte Emilio. Részletek.

A Roy & Ádám énekese eljegyezte barátnőjét: “Viszonylag nagy a korkülönbség az én javamra”

Kohánszky Roy egy abonyi koncert után ismerkedett meg Annával, de csak később, Szolnokban lett belőlük egy pár. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Joshi Bharat új műsorában a földön kívüliek nyomába ered

Hírességekkel és szakértőkkel kutat majd olyan témákat, mint az ufók, istenek és a fekete lyukak, bevallottan válaszok nélkül. További információkért katt ide.

Nagy Adri: Volt olyan hónap, amikor jöttek a számlák, és nem tudtam, miből fogom kifizetni

Rengeteget dolgozott, azonban a feje fölött megkötött szerződések, háttérszervezkedések kizsigerelték. A megasztáros énekesnő szerint semmi gond a reklámbevételekkel, a médiával pedig együtt kell működni, mert “őstehetségek tűntek el az évek alatt”, akik erre nem voltak képesek. Bővebben.

Keresés az oldalon