Ördög Nóra megmutatta a gimis tablóképét

Startlap - Startlap
Ritka jól sikerült fényképről van szó, és további megállapításunk, hogy a 18 éves Ördög Nóra nem sokban tér el a mostani, 40 éves változattól. Bulvárösszefoglaló.
 
YouTube/TV2 Magyarország

Ördög Nóra megmutatta tablóképét

Ritka jól sikerült fényképről van szó, és további megállapításunk, hogy a 18 éves Ördög Nóra nem sokban tér el a mostani, 40 éves változattól. Fotó.

Családi házat lehetne venni a pénzből, amit Vajna Tímea a kutyái magánrepülőzésére költhetett

“Nem akartam, hogy bármi baja essen a kutyusaimnak a csomagtérben”

– indokolta Vajna a helyzetet, hogy miért volt szüksége két barátnőjének és kutyáinak egy egész repülőgépre ahhoz, hogy eljussanak KaliforniábaA Bors utánajárt, mennyibe kerülhetett mindez az özvegynek. Részletek.

Szabó Győző: A lányom biztosan nem fog drogot használni soha, ezt most mondom

MTI/Mohai Balázs

Az Összezárva Hajdú Péterrel adásában hangsúlyos pont volt Szabó Győző szerfogyasztása. “Igen, a drog jó volt, egy darabig, és hülye, aki azt állítja, hogy nem jó. Ezt még a Csernus is így mondja, a Zacher is” – magyarázta a színész, aztán hamar kiderült, hogy miért nem ilyen “egyszerű” a képlet a kábítószerekkel. A műsor további érdekes eleme volt, amikor Stohl Andrással közös darabjáról nyilatkozott, amelyben a “sittes meg a cuccos” játszik, és ez a nézők reakciójából is egyértelműen lekövethető. Videó és további részletek itt.

Bereczki Zoltán a pénzért vállalta a TV2 felkérését: “Ott tartottam, hogy azon gondolkodtam, internetünk vagy tévé előfizetésünk ne legyen”

“A családom és a gyermekeim jövőjét úgy tudom biztosítani, ha viszonylag rövid idő alatt jó gázsit kapok.” Bereczki Zoltán Hajdú Péternek mesélt anyagi nehézségeiről. Bővebben.

Videón, ahogy keresztanya lett Vajna Tímeából a Mátyás-templomban: “Rajonganak egymásért Noah-val”

A Magyarországon töltött egy hét során Vajna Tímea “minden nap a gyerekkel volt”, szabályosan “összenőttek”, nagyon anyáskodó és mindent megenged unokaöccsének – mesélték a szülők. Palácsik Lilla és Visváder Tamás választása nem véletlenül a híres budai templomra esett, szoros szálakkal kötődnek a helyszínhez. Az eseményekről készült riportot erre a linkre kattintva nézheted meg.

Krausz Gábornak elege lett: “Felmondok”

Krausz keserűen kifakadt a csapata rossz teljesítménye miatt, saját szégyenének tartja, hogy többször nem kaptak vissza tányért. Végül nem kellett felmondania, a fekete nap meghozta a szerencséjüket. Videó.

109 millióért eladó Emilio és Tina háza

“Csak olyan jöjjön el, akinek a vételár 20 százaléka ott van a zsebében” – közölte Emilio. Részletek.

A Roy & Ádám énekese eljegyezte barátnőjét: “Viszonylag nagy a korkülönbség az én javamra”

Kohánszky Roy egy abonyi koncert után ismerkedett meg Annával, de csak később, Szolnokban lett belőlük egy pár. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Joshi Bharat új műsorában a földön kívüliek nyomába ered

Hírességekkel és szakértőkkel kutat majd olyan témákat, mint az ufók, istenek és a fekete lyukak, bevallottan válaszok nélkül. További információkért katt ide.

Nagy Adri: Volt olyan hónap, amikor jöttek a számlák, és nem tudtam, miből fogom kifizetni

Rengeteget dolgozott, azonban a feje fölött megkötött szerződések, háttérszervezkedések kizsigerelték. A megasztáros énekesnő szerint semmi gond a reklámbevételekkel, a médiával pedig együtt kell működni, mert “őstehetségek tűntek el az évek alatt”, akik erre nem voltak képesek. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Vajna Tímea újra férjhez ment

képcím

Tóth Gabi és Krausz Gábor hivatalosan is elváltak

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...