Orbán Viktor megmutatta, hogyan várják unokái a Mikulást

Startlap - Startlap
A kormányfő egy roppant aranyos ünnepi fotót osztott meg. Vasárnap déli olvasgatós hírösszefoglaló.

Orbán Viktor megmutatta, hogyan várják unokái a Mikulást

A kormányfő egy roppant aranyos ünnepi fotót osztott meg, íme.

DWST: Győrfi Dániel élő adásban ejtette le táncpartnerét

Az OMSZ-szóvivő fia a produkció legvégén rontotta el a koreográfiát, méghozzá elég csúnyán. Győrfi Dániel és Stana Alexandra azonban szerencsére képesek voltak úgy tenni, mintha mi se történt volna, és rutinosan folytatták a mozdulatokat. A jelenetről van egy videó, itt.

“Szálljunk fel, én is akarom” – több Edda dal a kokain hatására született

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Amikor alig 47 évesen, 1997 nyarán Bello, azaz Hegedűs Béla elhunyt, a hírességek, politikusok, színészek, zenészek, de még a budapesti alvilág tagjait is megrázta a hír. Hegedűs Béla neve fogalom volt a kilencvenes évek Magyarországán. A hivatalos magyarázat szerint agyvérzést kapott, de akik ismerték, pontosan tudták, hogy mi vitte sírba valójában. Mi köze van Bellónak Pataky Attilához, és Siklós Csaba volt közlekedési miniszter, egykori MÁV-vezér fiához? Ebből a cikkből  Dezső AndrásMagyar kóla című kötetének részleteiből mazsolázgatva minden kiderül.

A karanténba került Milán kilencedik születésnapjára rendőröket kapott ajándékba

Nemcsak a kilencéves kisfiút, hanem a balotaszállási általános iskola két karanténban lévő diákját is megajándékozták. Ha szeretnél a mai napra valami igazán pozitív történetet is, akkor katt ide a fotóért és a további részletekért.

Szájer József ereszcsatornájára emléktábla került Brüsszelben

Sok éve nem történt olyan magyar vonatkozású esemény, ami ilyen mértékben megihlette volna a nagyvilágot, mint Szájer József lemondott EP-képviselő botrányba fulladt éjjeli belgiumi programja. Egyetlen hét kellett, és máris emléktábla hirdeti az eset helyszínén Szájer József kalandjait. Fotók és további részletek itt.

Berényi Miklós kábé csak Magdi anyussal nem kavart: elképesztő statisztikák a Barátok köztről

A nézőket és a szereplőket is egyaránt sokként érte a hír, hogy az RTL Klub lelövi a műsorról az 1998 óta futó, első saját gyártású sorozatát. A több mint két évtized során majdnem 200 szereplő fordult meg a Mátyás téren a statisztákon kívül, volt, aki 18 év szünet után tért vissza. A széria megszűnésének apropóján megnézték a Barátok közt egy másik arcát, a statisztikákét, amely legalább olyan érdekes, mint azok a szövevényes történetek, amelyeket 22 éven át követhettünk a nappalinkból. Bővebben.

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

A fiatalabb generációk számára meglepő lehet, de a Barátok közt a rendszerváltás utáni televíziózás legsikeresebb produkciója volt, egy médiatörténeti mérföldkő, amely olyannyira megkerülhetetlen, hogy talán egyetlen műsor sem volt ilyen hatással a szakmára itthon a 21. században. Ez volt az a program, amely a konkurencia fölé emelte az RTL Klubot. Hogyan lehetséges ez, minek köszönhette a sikerét a Barátok közt, miként jutottak fel a csúcsra, és hogyan fogadta annak idején a közvélemény a friss sorozatot? Erről szól ez a cikk.

Nem bírod az otthoni ücsörgést? A britek kitalálták a tökéletes megoldást, a lokális turizmus jövőjét, amivel a saját utcád is izgalmas kalandok helyszínévé változhat, és már Budapesten is kipróbálható

A 365 Leeds Stories közösségi projekt kezdeményezése egy roppant egyszerű ötleten alapul, megvalósítása sem bonyolult, a használata pedig csak egy okostelefonra van szükség, cserébe nagyon izgalmas élményt nyújt, és éppen egy olyan problémára ad választ, amivel mostanában mindannyian küzdünk. Egy applikációról van szó, amelynek köszönhetően a városi séták új értelmet nyernek. És már a magyar fővárosban is megjelent. Felkeltettük az érdeklődésedet? Akkor itt folytasd az olvasást.

“Várjuk az ítéletet, valójában már csak a csodában reménykedhetek” – egy külföldön rekedt magyar édesanya vallomása, akit nem engednek haza

Erika, akinek ez csak az álneve, egy boldog élet reményében maradt külföldön, miután megtalálta a férfit, akiről azt hitte, vele akarja leélni az életét. A nagy tervek rózsaszín felhőibe hamar késdöfésként türemkedett be a valóság, Erika elvesztette a munkáját, a gyermeke apja átverte, az élete egy folyamatos bírósági küzdelemmé változott, amelyben az exe az ellenfele. És hiába szeretne, nem térhet vissza Magyarországra. Erika története egyáltalán nem egyedi, és az országhatárok átlépése nélkül is sorra jutnak hasonló sorsra az édesanyák. Ha kíváncsi vagy a teljes sztorira, akkor kattints ide.

A karácsonyi dekorációnál is érdemes figyelembe venni a csillagjegyed: eláruljuk, melyik az a dísz, amit nem szabad kihagynod

Mivel a modern magyar néphagyomány szerint december 6-án, vagyis ma hajnalban keresi fel a gyerekeket a Mikulás, úgy gondoltuk, a vasárnapi horoszkópos cikket is a karácsonyi hangulat jegyében választjuk ki. Ebben a cikkben személyre szabottan, csillagjegyed alapján ajánlanak neked ünnepi díszeket.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Ez volt Orbán első fizetett munkája - A hét legfontosabb hírei...

képcím

Magyar Péter máris veri Orbánt és a Megafont a Facebookon

képcím

Magyar milliárdokból, titokban finanszírozták az Euronews...