Kiemelt Hírek 2020. december 05.

Elhunyt Pécsi Ildikó: ezek voltak a legismertebb szerepei

Startlap Kiemelt Hírek 2020. december 05.
A hatvanas években kezdte pályafutását, olyan legendás filmekben játszott, mint az Aranyember vagy az Indul a Bakterház. Heti bulvárösszefoglaló.

Ezekben a szerepekben kedveltük meg Pécsi Ildikót

A 80 éves korában elhunyt Pécsi Ildikó túlzás nélkül nemzedéke egyik legnépszerűbb színésznője volt, akinek az ismertségét sikerfilmek és közkedvelt tévésorozatok alapozták meg. A színésznő legkedvesebb szerepeiből válogattunk ki hetet. Részletek.

“Muszáj pénzt keresnem” – Xantus Barbara elment maszkot árulni egy plázába

Fotó: MTI/Rosta Tibor

A színűvésznő három diplomával állt be bolti eladónak. Xantus egyáltalán nem szégyelli ezt, helyzetéről ebben a cikkben beszél.

Eltemették Benkő Lászlót

A 77 évesen, hosszas betegség után november 18-án elhunyt Benkő László búcsúztatását a Farkasréti temetőben tartották. A szertartáson készült fotók is készültek, ezeken látható, a család mellett számos barát és kolléga is jelen volt. A képeket ebben a cikkben nézheted meg.

Meghalt Kis Grófo édesapja, Kozák László Grófo

Éppen ma reggel nyilatkozta Kis Grófo, hogy bár az édesapja lélegeztetőgépre került a koronavírus miatt, már úgy tűnik, jobban van, és nemsokára elhagyhatja a kórházat. Kozák László Grófo állapota azonban hirtelen rosszabbra fordult, és ma délelőtt elhunyt. Részletek.

A 14 éves Gesztesi Panka megkapta első modellmunkáját: mutatjuk a képeket

A nyugati országokhoz hasonlóan itt is beindult a trend, miszerint a híres emberek híressé váló gyerekei modellkarrierbe kezdenek. Gondoljunk csak Schobert Larára, aki szintén nemrég vett részt élete első valódi fotózásán. Míg nála szexisre vették a figurát, Gesztesi Károly és Liptai Claudia lánya esetében inkább a korához passzoló fényképek készültek. Ha érdekel az eredmény, és a büszke mama meghatódott kommentárja, akkor kattints ide.

Kolosi Péter: Rengeteg kísérletet tettünk arra, hogy erre a szintre ne tudjon eljutni a Barátok közt, de ez sajnos nem sikerült

22 év után az RTL Klub hétfő reggel bejelentette, hogy jövő nyáron véget ér a Barátok közt. A hír a szereplőket is sokkolta. Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes és programigazgató elárulta, milyen okok vezettek odáig, hogy meghozták ezt a fájdalmas döntést. Nyilatkozata itt olvasható.

Várkonyi András megható szöveggel, és egy akkor és most fotóval búcsúzik a Barátok közttől

A színészeket is sokként érte a csatorna hétfői bejelentése, miszerint 22 év után véget ér a Barátok közt, a hazai kereskedelmi tévézés egyik legfontosabb sarokköve. Várkonyi András, illetve Vili bácsi a közösségi oldalán reagált, a bejegyzést itt lehet megtekinteni.

Maradona lánya először jelent meg apja halála óta: zokogott a lelátón, álló tapssal köszöntötték a focisták

A múlt szerdán elhunyt focilegenda lányát, Dalmát a Boca Juniors csapata meghívta a mérkőzésére, ahol a győzelmet neki és édesapjának ajánlották. A meccsen készült videóért ide kell kattintani.

Havas Henrik saját könyve népszerűsítése közben darabokra szedte Pressert

Havas a nevével fémjelzett műsorában a könyvét Presser Gábor frissen megjelent életrajzi kötetével hasonlította össze. Részben az Omega-tagoktól idézve, de nagyon kemény állítások hangzottak el Presser Gábor “előretüremkedő, önmagát mutogatni kívánó” személyiségéről, és arról, hogy – derül ki a beszámolókból – mennyire pénzéhes ember. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Gabriella Spanic és Stohl András flörtje: “Önök nem látják, hogy néz rám”

Fotó: Medios y Media/Getty Images)

A TV2 új csillaga örök szingliként határozza meg magát, de nyíltan vállalja, hogy magyar kollégája bizony tetszik neki. Ettől Stohl András eléggé zavarba jött. Bővebben.

Keresés az oldalon