Elhunyt Pécsi Ildikó: ezek voltak a legismertebb szerepei

Startlap - Startlap
A hatvanas években kezdte pályafutását, olyan legendás filmekben játszott, mint az Aranyember vagy az Indul a Bakterház. Heti bulvárösszefoglaló.

Ezekben a szerepekben kedveltük meg Pécsi Ildikót

A 80 éves korában elhunyt Pécsi Ildikó túlzás nélkül nemzedéke egyik legnépszerűbb színésznője volt, akinek az ismertségét sikerfilmek és közkedvelt tévésorozatok alapozták meg. A színésznő legkedvesebb szerepeiből válogattunk ki hetet. Részletek.

“Muszáj pénzt keresnem” – Xantus Barbara elment maszkot árulni egy plázába

Fotó: MTI/Rosta Tibor

A színűvésznő három diplomával állt be bolti eladónak. Xantus egyáltalán nem szégyelli ezt, helyzetéről ebben a cikkben beszél.

Eltemették Benkő Lászlót

A 77 évesen, hosszas betegség után november 18-án elhunyt Benkő László búcsúztatását a Farkasréti temetőben tartották. A szertartáson készült fotók is készültek, ezeken látható, a család mellett számos barát és kolléga is jelen volt. A képeket ebben a cikkben nézheted meg.

Meghalt Kis Grófo édesapja, Kozák László Grófo

Éppen ma reggel nyilatkozta Kis Grófo, hogy bár az édesapja lélegeztetőgépre került a koronavírus miatt, már úgy tűnik, jobban van, és nemsokára elhagyhatja a kórházat. Kozák László Grófo állapota azonban hirtelen rosszabbra fordult, és ma délelőtt elhunyt. Részletek.

A 14 éves Gesztesi Panka megkapta első modellmunkáját: mutatjuk a képeket

A nyugati országokhoz hasonlóan itt is beindult a trend, miszerint a híres emberek híressé váló gyerekei modellkarrierbe kezdenek. Gondoljunk csak Schobert Larára, aki szintén nemrég vett részt élete első valódi fotózásán. Míg nála szexisre vették a figurát, Gesztesi Károly és Liptai Claudia lánya esetében inkább a korához passzoló fényképek készültek. Ha érdekel az eredmény, és a büszke mama meghatódott kommentárja, akkor kattints ide.

Kolosi Péter: Rengeteg kísérletet tettünk arra, hogy erre a szintre ne tudjon eljutni a Barátok közt, de ez sajnos nem sikerült

22 év után az RTL Klub hétfő reggel bejelentette, hogy jövő nyáron véget ér a Barátok közt. A hír a szereplőket is sokkolta. Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes és programigazgató elárulta, milyen okok vezettek odáig, hogy meghozták ezt a fájdalmas döntést. Nyilatkozata itt olvasható.

Várkonyi András megható szöveggel, és egy akkor és most fotóval búcsúzik a Barátok közttől

A színészeket is sokként érte a csatorna hétfői bejelentése, miszerint 22 év után véget ér a Barátok közt, a hazai kereskedelmi tévézés egyik legfontosabb sarokköve. Várkonyi András, illetve Vili bácsi a közösségi oldalán reagált, a bejegyzést itt lehet megtekinteni.

Maradona lánya először jelent meg apja halála óta: zokogott a lelátón, álló tapssal köszöntötték a focisták

A múlt szerdán elhunyt focilegenda lányát, Dalmát a Boca Juniors csapata meghívta a mérkőzésére, ahol a győzelmet neki és édesapjának ajánlották. A meccsen készült videóért ide kell kattintani.

Havas Henrik saját könyve népszerűsítése közben darabokra szedte Pressert

Havas a nevével fémjelzett műsorában a könyvét Presser Gábor frissen megjelent életrajzi kötetével hasonlította össze. Részben az Omega-tagoktól idézve, de nagyon kemény állítások hangzottak el Presser Gábor “előretüremkedő, önmagát mutogatni kívánó” személyiségéről, és arról, hogy – derül ki a beszámolókból – mennyire pénzéhes ember. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Gabriella Spanic és Stohl András flörtje: “Önök nem látják, hogy néz rám”

Fotó: Medios y Media/Getty Images)

A TV2 új csillaga örök szingliként határozza meg magát, de nyíltan vállalja, hogy magyar kollégája bizony tetszik neki. Ettől Stohl András eléggé zavarba jött. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

Molnár Gusztáv reagált a válása hírére

képcím

Ennyi nyugdíjat kap Dévényi Tibor