Orbán Viktor egy régi sonkafőzős videóval kívánt boldog húsvétot

Startlap - Startlap
A miniszterelnök TikTok-csatornáján egy hatéves klasszikus került elő, megosztotta a szerinte legjobb sonkareceptet. A Facebookon ennél szűkszavúbban kívánt áldott húsvétot idén.

” A sonkát 4-5-6 órán keresztül is főzzük, attól függően, hogy mekkora sonkáról van szó” – hallható Orbán Viktor klasszikus húsvéti videójában, ami idén újra előkerült a TikTokon. A miniszterelnök akkor az udvaron főzte a sonkát, a további instrukciók között elhangzott, a vizet éppen csak annyira kell felforralni, hogy “mindig buggyanjon egyet-egyet”. Ezután beletette a sonkát, a fokhagymát, babérlevelet, a borsot – és ha lett volna nála, akkor kevés borókabogyót is dobott volna bele.  Tanácsként hallható az is, hogy miután órák után megfőtt, még nem szabad kiemelni a sonkát a vízből, hagyni kell, hogy a levében hűlhessen ki.

@viktor_a_tiktokon A legjobb sonkarecept #orbanviktor#miniszterelnok#follow#fyp#sonka#recept#húsvét#tbt♬ Happy Music - Mystix Instrumentals

A videó még 2018-ban készült, a 444 egyik olvasója pedig azt is megfejtette, hogy Orbán Viktor vejének családi tanyáján vehették fel, a Tiborcz-tanya egészen pontosan Csabdi mellett található.

A miniszterelnökkel idén egyelőre nem készült új húsvéti videó, vagy friss ünnepi interjú, Facebook-oldalán is mindössze ennyit üzent: “Feltámadott!” , és áldott húsvétot kívánt mindenkinek.

Címlapfotó: AFP

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar-német Eb-meccs: példátlan fejleményről számolt be...

képcím

Orbán Viktor mégis támogatja, hogy Mark Rutte legyen a...

képcím

EU-csúcs: von der Leyennek jó esélye van az újraválasztásra