Orbán Viktor: Amikor tömeges oltás lesz, akkor regisztráció szerint fogunk haladni

Startlap - Startlap
Ha péntek, akkor reggeli interjú a Kossuth Rádióban a miniszterelnökkel. Reggeli hírösszefoglaló.

Orbán Viktor: Amikor tömeges oltás lesz, akkor regisztráció szerint fogunk haladni

Ha péntek, akkor reggeli interjú a Kossuth Rádióban a miniszterelnökkel. Orbán Viktor a koronavírussal kapcsolatban “felszabadító erejű” jó hírekkel nem szolgált, de azért olyan rosszakkal sem, valamint tájékoztatott az oltási tervről. Ezenkívül Soros György ellen bevetett bravúrjairól is beszámolt. A brüsszeli győzelmet visszafogottan ünnepli, hogy a németek ne érezzék magukat rosszul. A beszélgetés legfontosabb pillanatait erre a linkre kattintva olvashatod el.

Végre: újra előkerült Müller Cecília

Az országos tiszti főorvos tíz napja gyakorlatilag eltűnt, a Nemzeti Népegészségügyi Központ sajtóosztálya sem volt hajlandó elárulni, hová. A miniszterelnök péntek reggeli Facebook-fotói végre megnyugtathatják a Müller Cecília miatt aggodó kedélyeket. Fényképek és további részletek ebben a cikkben.

Megtalálhatták a focista holttestét, akit 11 éven át kerestek

Nagyon úgy tűnik, hogy a rendőrség Katzenbach Imre maradványaira bukkant rá, akiről már 2009-ben sejtették, hogy nem egyszerűen eltűnt. Katzenbachot az Eclipse-ügy miatt körözték, feltételezett gyilkosa szintén érintett volt. Mi történt egy évtizeddel ezelőtt, és mire jött rá a hatóság most? Ebből a cikkből mindent megtudhatsz.

A 60 éven felüliek több mint harmada zárt térben, közös családi ünneplést tervez

Fotó: Leon Neal/Getty Images

Reprezentatív felmérést készített a CIB Bank az idősek karácsonyi terveiről, és arról, miként változtatta meg életüket a pandémia. Nem árulunk el nagy meglepetést azzal, ha elmondjuk, a válaszokból egyértelműen kiderül: az idei karácsony más lesz, már a készülődés perceitől fogva. Ugyan sokan élőben találkoznak majd szeretteikkel, de még többen vannak, akik alternatív megoldásokat találtak az ünnepekre. Hogyan ünnepelnek idén a magyar családok? Erről szól ez a cikk.

Matolcsy György 950 beosztottja majdnem félmilliós jutalmat kapott

Járvány és válság ide vagy oda, a jegybank Jézuskája idén sem fukarkodott a közpénzzel. Közel félmilliárd forintot osztottak ki. Részletek itt. 

Csak két ajánlat érkezett a Lánchíd felújítására, váratlan helyről

A tendert kiíró Budapesti Közlekedési Központ Zrt. éppen azoktól a cégektől kapott konkrét árajánlatot, akik ellen nemrég látványos kirohanást intézett, illetve megfenyegetett a kormány. A most beérkezett legjobb ajánlat lényegesen kevesebb az előző városvezetés által kiírt vállalási árnál. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

A fejét fogja az amerikai kormány, hogy mégis miként válhattak ekkora hackertámadás áldozataivá

A kiberbűnözők minimum március óta figyelték az Egyesült Államok kormányzati intézményeinek és kulcsfontosságú infrastrukturális létesítményeinek számítógépes hálózatát. Biztonsági szakértők széles körének meggyőződése szerint a támadás mögött az orosz állam áll. A Microsoft és felhasználói is érintettek lehetnek. Minderről bővebben ebben a cikkben írnak.

Szaloncukor-teszt: a Haragos Pista viccnek jó, nagy kedvenc lett egy mogyorós

Szaloncukrok a Stühmer Kft. novaji csokoládéüzemében 2012. november 13-án. (Fotó: MTI/Komka Péter)

A Startlap vásárlás rovata vaktesztnek vetett alá tízféle szaloncukrot, vagyis tesztelőink már csak kicsomagolás után kapták meg az édességeket. Ennek köszönhetően a csípős paprikakrémmel töltött darab például nem kis meglepetést okozott, de nem ez volt az egyetlen izgalom. A nagy találgatásokat, és a gyakran ellentétes véleményeket videóra is felvettük. Na melyik lett a legjobb? Íme a felvétel és az eredmények összefoglalója.

Az apokaliptikus szürkeség marad velünk karácsonyig

Egy anticiklon hatására maradnak a borongós napok, jövő hét közepétől azonban jelentős változás érkezhet. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Egy jó hír, meg egy rossz hír: nagy változás jön az...

képcím

A volt helyettes államtitkár "nem emlékszik" a protekciós...

képcím

Új rendelet jelent meg az adóvisszatérítésről