Orbán Viktor a pénzét számolgatta az utcán, majd bement egy ferencvárosi házba

Startlap - Startlap
A miniszterelnököt a 444 stábja kérdezte volna Ferencvárosban, például arról, hogy le kell-e mondania Matolcsy Györgynek.

Mostanában minden kedd reggel a IX. kerületi Bakáts utcában áll meg a miniszterelnök, hogy egy órára beugorjon egy ottani házba – derül ki a 444 videójából. Az újságírók azért vártak Ferencvárosban Orbán Viktorra, hogy megkérdezzék, mi ez az újabb konfliktus a jegybankkal, és le kell-e mondania Matolcsy Györgynek, ha a jegybank nem tudta ellátni a feladatait?

Spoiler! A miniszterelnök nem válaszolt a kérdésre, csak “Jó reggelt!”, és “Szép napot!” köszönésekkel szállt be a kisbuszba. (Ahogy a megérkezésekor sem szólt egy árva szót, csak a készpénzét számolgatta az utcán, majd bement a ferencvárosi házba.)

A 444 kérdéseire nem válaszolt Orbán Viktor sajtófőnöke sem, Havasi Bertalan a Telex érdeklődésére – miszerint milyen programja volt a miniszterelnöknek Ferencvárosban – azonban úgy fogalmazott:

„Orbán Viktor magánprogramjairól nem tudok tájékoztatást adni, csak a munkájával és a hivatalos tevékenységével kapcsolatban. A sajtófőnöki jelenlétet a nem nyilvános program nem nyilvános jellegének megőrzésében való közreműködés indokolhatja.”

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán: Kérek mindenkit, szánjon pár percet a hazára

képcím

Vera Jourová: Képtelen vagyok előre látni, Orbán Viktor minek...

képcím

Felszólították a magyar parlamentet: utasítsa el a...