Orbán szerint kellő szerénységgel kijelenthető, hogy mi vagyunk Európa jövője

Startlap - Startlap
A miniszterelnök a prágai Nemzeti Múzeumban tartott beszédet Közép-Európáról. Hírösszefoglaló.

Orbán Viktor szerint kellő szerénységgel ki lehet jelenteni, hogy mi vagyunk Európa jövője

A miniszterelnök vasárnap a bársonyos forradalom 30. évfordulójának alkalmából rendezett prágai megemlékezésen tartott beszédében elmélkedett a közép-európaiakról, az elmondottak összefoglalását itt találod.

Orbán Viktornak szóló kritika jelent meg a Magyar Nemzetben

A kormánypárti lap váratlan véleménycikkét Pilhál György jegyzi, az írás legfontosabb részeit ide kattintva olvashatod el.

Orvvadászattal gyanúsítják a fertődi polgármestert

A fideszes Bognár Zoltánt vádolják a dologgal, aki elmagyarázta, hogyan történt az eset. Részletek itt.

Videón a medve, akit Hargitában elgázoltak, és még másnap is az út szélén szenvedett

A szombaton este Szováta és Parajd között elütött medve a rendőrség vasárnap reggeli felvételén még mindig ott feküdt az út szélén, és a hírek szerint – akkor még – életben volt. A felkavaró felvételt itt tudod megnézni.

“Hős katona volt, igaz magyar hazafi, akire főhajtással kell emlékeznünk” – Lázár János virágot vitt Horthy Miklós sírjára

Forrás: Facebook/ Lázár János hivatalos oldala

És ezt a Facebook-oldalán videón mutatta meg: íme a bejegyzés.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt feje lett a XII. kerületi vagyonnyilatkozati bizottság elnöke, és ezek után a helyi újság lehozta a világ legjobb “hivatalos” önéletrajzát

Kovács Gergely maga posztolta a Facebookon az írást, amely a XII. kerületi lapban jelent meg róla, és amelyet ebben a cikkben tekinthetsz meg.

Egy olyan rég elfeledett betegség ütötte fel a fejét Kínában, ami egy nap alatt végezhet áldozataival

A China Daily című kínai pártlap a helyi egészségügyi hatóságok közlésére hivatkozva adott hírt egy 55 éves férfiról, aki Belső-Mongólia Autonóm Területen fertőződött meg a baktériummal. Az esetről, valamint a halálos kórról erre a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Annyira veszélyes a helyzet Hongkongban a tüntetések miatt, hogy tanítási szünetet rendeltek el

A város speciális autonómiáját féltő demonstrációk okozta vészjósló állapotokról ebben a cikkben olvashatsz részletes beszámolót.

Csodás égi jelenésben lehet részed vasárnap éjjel: most tetőzik a Leonidák meteorraj

Fotó: Nasa/Getty Images

A meteorhullásról ebből a cikkből tudhatod meg a legfontosabb információkat.

Zavarbaejtő riport készült Erzsébet királynő fiával, akit azzal vádolnak, hogy egy 17 éves lányt többször szexuális kapcsolatra kényszerítettek vele

András herceg most először szólalt meg az Epstein-ügyről, amelybe négy évvel ezelőtt keveredett bele a neve: ekkor egy nő jelentkezett, aki szerint a brit királyi család tagjával többször szexre kényszerítette az amerikai milliárdos Jeffrey Epstein. A fiatalkorú lányok sérelmére elkövetett szexuális visszaélések miatt elítélt Epsteinről ismert volt, hogy közeli kapcsolatokat ápolt András herceggel. Ha érdekel, hogyan védte álláspontját a királynő fia, akkor ide kattints.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor: Óriási pechünk van

képcím

Hivatalos: Erdogan nyerte a török elnökválasztást

képcím

Orbán Viktor köszönetet mondott az Európai Uniónak