Orbán Ráhel megáll a saját lábán: most először alapított céget

Startlap - Startlap
Orbán Viktor lánya eddig még soha nem vállalta tulajdonosként, hogy saját lábán áll. Délelőtti hírösszefoglaló.

MTI/Koszticsák Szilárd[/caption]

Orbán Ráhel céget alapított

Orbán Viktor lányaeddig még soha nem vállalta tulajdonosként, hogy saját lábán áll. Új vállalkozását egy közkedvelt székhelyre jegyezte be, és a cégnyilvántartásból az üzlet profilja is sejthető. Mindeközben férje, Tiborcz István is szorgalmasan terjeszkedik. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Ez történt éjjel Tokióban: Milák aranyat szerzett, a kardcsapat a bronzmeccsig jutott

Miláknak a világcsúcs nem sikerült, amiben egy baleset is közrejátszott, Kenderesi Tamás egy hajszállal marad le a dobogóról, Hosszú Katinkának se jött össze a bronz, de nem is állt hozzá olyan közel. Szilágyi Áronék délelőtt küzdenek meg a bronzéremért. Teljes beszámoló az olimpia ötödik versenynapjának eddigi eseményeiről itt olvasható.

Áder János visszavonta egy háromtagú család állampolgárságát

Az érintettek nevét, születési helyét is nyilvánosságra hozták, egyikük egy 15 éves gyermek. A köztársasági elnök egy negyedik személy állampolgárságának elvételéről is döntött, mind a négy esetben ugyanarra az indokra hivatkozva. Mi történt? Innen kiderül.

Négy magyar katona megsérült a szerb határon

MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Illegális határátlépők nagyobb csoportját tartóztatták fel, akik erőszakkal próbáltak bejutni az országba. Mi történt? Innen kiderül.

Szétrohadt az 1,2 milliárdos siófoki fürdő, már a rendőrségnél van az ügy

A város 20 évig regnáló fideszes polgármestere idején megépített “turistacsalogató látványosság” jelenleg minden, csak nem csalogató. A belső vizsgálat számos jogsértésre mutatott rá, nem zárható ki, hogy bűncselekmény történt. Bővebben.

Drágábbak lettek a hitelek

Matolcsy György kamatemelése azonnal megjelent a kereskedelmi bankok hitelkondicióiban is, a pénzpiaci kamathoz kötött hitelek esetében a drágulás automatikus. További információkért katt ide.

Ezt a férfit keresi a rendőrség: alvó embert rabolt ki a 4-6-oson, felvették a kamerák

A videón tökéletesen látszik, hogy az elkövető maga is békésen aludt, úgy kellett felkelteni a Széll Kálmán téri végállomáson, majd visszaszállt a járműre lopni. Íme.

Kötelező oltás: nem akarják a szakszervezetek, hogy a munkáltatók döntsenek 

Miután az iparkamara javasolta, hogy a munkáltatók számára tegyék lehetővé a kötelező oltás előírását, a Magyar Szakszervezeti Szövetség rögtön jelezte, hogy ezt egyáltalán nem támogatják. Egyeztetést sürgettek, kérésük meghallgatásra talált. A kötelező oltás dilemmáiról és fejleményeiről ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Szeptembertől újratárgyalják a minimálbéreket

A kétszámjegyű bérdinamika visszatérésére számítanak, a jövő évi minimálbér és garantált bérminimum emeléséről már zajlanak az egyeztetések. Részletek itt.

Koronavírus Magyarországon: újabb halálesetek történtek

MTI/Rosta Tibor

A legfrissebb, hivatalos hazai járványügyi statisztikák – vagyis a fertőzések, halálozások és a vakcináció alakulásának adatai – erre a linkre kattitva láthatók.

Nehezen távozik a hőség

A hétvégén érkező hidegfront csak az ország egy részére hoz enyhülést. A következő napok időjárás-előrejelzése itt olvasható.

Ez is érdekelhet

képcím

3, 9 milliárd forintos hitelkérelmet nyújt be Magyarország

képcím

Megszületett Hosszú Katinka gyermeke

képcím

Novák Katalin 12 embert fosztott meg az állampolgárságától