Óráról órára láthatod, mikor érkeznek az újabb viharok

Startlap - Startlap
Ismét egyre többfelé kell zivatarok kialakulására számítani az országban, mutatjuk, hogy mikor és merrefelé. Esti hírösszefoglaló.

Óráról órára láthatod, mikor érkeznek az újabb viharok

Éjszaka dél felől ismét nagy számban érkezhetnek zivatarok az ország középső tájai fölé, majd vasárnap napközben és este már gyakorlatilag bárhol kialakulhat villámtevékenység. Vasárnap az elsődleges veszélyforrást a felhőszakadás jelenti majd. Ide kattintva nézheted meg, mikor érkeznek az újabb viharok.

Szijjártó Péter nem túl diplomatikusan osztotta ki az UEFA-t

Nem lehetnek nézők a magyar labdarúgó-válogatott legalább két jövőbeni mérkőzésén. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a  magyar szurkolók rasszista viselkedéséért szabta ki a büntetést, amellyel Szijjártó Péter nagyon nem ért egyet. A külügyminiszter először még visszafogottan idézte fel a történteket a Facebook-oldalán, majd hangneme egyre ingerültebbé vált. Kiakadását itt olvashatod. Ez a cikk pedig arról szól, hogy az angolok is büntetést kaptak.

Kásler Miklós szerint nem ezrével távoznak, hanem ezrével érkeznek az egészségügyi dolgozók

Miközben orvoshiány miatt gyakorlatilag leállt a zalaegerszegi kórház sürgősségi betegellátása, az emberi erőforrások minisztere arról beszélt egy interjúban, hogy az elvándorlás helyett ezrével jönnek az egészségügyi dolgozók. Ha hihetetlennek tűnik, amit írunk, itt találod Kásler Miklós nyilatkozatát.

Ajánlatot tehetett a kormány a ferihegyi reptérre

Legalább háromnegyed éve dolgozik azon a kormány, hogy bevásárolja magát a Budapest Airportba. Most újabb részletek derültek ki az ügyben, amit itt olvashatsz.

A németek már készülnek a harmadik oltásra

Merkel kancellár és egészségügyi minisztere azonnal elkezdte az egyeztetést. Részletek.

Minden magyar sportoló védett lesz az olimpián

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökségének döntése értelmében a magyar sportolók csak akkor vehetnek részt a július 23-án kezdődő tokiói olimpián, ha védettek a koronavírussal szemben. A japánok üzenete ugyanis egyértelmű,  itt olvashatod.

Tűztornádó és özönvíz az Egyesült Államokban

Míg a keleti partvidéken heves esőzések vannak, az USA nyugati partvidékét extrém meleg és szárazság sújtja. Ilyenkor pedig ha kigyullad valahol az erdő, növényzet, akkor tűztornádó alakulhat ki. Videó elérhető innen.

Kollégium lesz Budapest ikonikus szállodájából

A Hotel Budapest, a körszálló épülete a 17. vizes világbajnokság óriás-toronyugrásának helyet adó toronyból fotózva a Batthyány térről 2017. július 26-án.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Az egykori Körszálló három évre biztosan nem tér vissza az általános szállodai szolgáltatása, az épületet másképpen hasznosítják. Részletek.

A boltok több mint fele fittyet hány a jótállási szabályokra

A fogyasztóvédelmi hatóság január óta ellenőrzi a jótállási előírások betartását az üzletekben és webáruházakban. Elég sok problémát találtak a próbavásárlások alkalmával, ha érdekel a téma, kattints ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Júliustól hat szociális szakápolási központ jön létre

képcím

Béremelés: 18 százalékkal kaphatnak többet az ápolók

képcím

Szijjártó: 14 magyart menekítettek ki Szudánból