Önzetlen összefogás - 3300 órát túlóráztak a kollégák, hogy segítsenek a leukémiás kisfiú apjának

Startlap - Startlap
Ilyen munkatársakat kívánunk mindenkinek!

Leukémiát diagnosztizáltak a hároméves Juliusnál, akinek a kezelések miatt kilenc hétre kórházba kellett vonulnia. Ezek befejezése után már éppen hazamehetett volna fronhauseni otthonukba, amikor váratlanul meghalt szívrohamban az édesanyja.

Az összeszerelő munkásként dolgozó édesapa, Andreas Graf kivette az egész évi szabadságát egyszerre, hogy kisfia mellett lehessen. A gyereke miatt érzett aggodalmát tetézte az is, hogy attól tartott, elveszíti munkáját a hiányzásai miatt.

Aztán jelentkezett nála Pia Meier, munkahelye személyzeti osztályának vezetője. Pia arra kérte a munkatársakat, hogy ajánlják fel a túlóráikat az édesapának. Az cég összes alkalmazottja – 650 ember – rögtön igent mondott, pedig a legtöbben még csak nem is ismerték Grafot.

Összesen 3264,5 órányi túlórát ajánlottak fel számára, ennek köszönhetően több mint egy évig a gyerekével maradhat.

„Az óriási segítségük nélkül már nem lenne munkám” – mondta a könnyeit nyeldesve a férfi, mikor megtudta a hírt.

A kis Julius február végén lett öt éves, kemoterápiás kezelést kapott és remélik, hogy nemsokára óvodába járhat, mint a társai.

Überstunden

+++Arbeitskollege bekommt 3.300 Überstunden geschenkt+++Bei der Firma Seidel in Fronhausen (Marburg) arbeiten 700 Helden. Warum? Auch Andreas Graf arbeitet dort, doch als der alleinerziehende Vater erfährt, dass sein damals 3-jähriger Sohn an Leukämie erkrankt ist, lassen sich seine Kollegen etwas ganz Besonderes für ihn einfallen:

Közzétette: maintower – 2018. február 6.

 

Forrás: Metro

Címlapfotó: Facebook

Ez is érdekelhet

képcím

Drámai fotó jelent meg a menekülő afgán civilek evakuálásáról

képcím

Stohl András ezt üzente Gáspár Evelinnek

képcím

Munka közben lett öngyilkos az egyik őr az aradi börtönben