Online óra közben halt meg egy tanárnő Bács-Kiskun megyében

Startlap - Startlap
Az 52 éves pedagógus hétfőn tornaóra közben hunyt el, férje már hiába próbálta megmenteni az életét. Reggeli hírösszefoglaló.

Online óra közben halt meg egy tanárnő Bács-Kiskun megyében

Az 52 éves pedagógus hétfőn tornaóra közben hunyt el, férje már hiába próbálta megmenteni az életét. Az eset körülményeiről ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Átlátszó: A kukában landolnak a fel nem használt vakcinák

Oltási terv láthatóan nincs

– közölte a portálnak nyilatkozó orvos, aki szerint hiába próbálták elérni, hogy a maradék oltóanyagot felhasználhassák, nem engedték. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Jourová: Brüsszel nem fog visszariadni, hogy jelentős összegeket tartson vissza Budapesttől és Varsótól

Fotó: Thierry Monasse/Getty Images

Az Európai Bizottság alelnöke az osztrák Der Standard lapnak adott interjújában azt mondta,  jó lenne, ha az emberek a megfelelő karikát ikszelnék be legközelebb a szavazólapon. Részletek itt.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ nyomására a Szállodák és Éttermek Szövetsége visszavonta járványügyi közleményét

Rémhírterjesztésnek minősítették a szervezet tájékoztatóját, amelyben arról írtak, hogy csak pünkösdkor indulhatnak újra a vendéglátóegységek. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége új közleményt adott ki. Bővebben.

Kiderült, mennyi Pfizer-vakcina érkezik Magyarországra az idén

A sajtó érdeklődésére a cég alapos tájékoztatást adott, a vakcinák pontos ütemezése azonban a kormány hatásköre, akik nem válaszolnak a kérdésekre. További információkért kattints ide.

Már a februári minimálbér-emelést veszélyezteti, hogy képtelenek megegyezni

A januári emelést biztosan nem kapja meg a mintegy egymillió minimálbért kereső és az érintett szociális ellátásban részesülők, és esélyes, hogy még a februárit sem fogják. Pedig a munkavállalóknak és a munkáltatóknak decemberig kellet volna megállapodniuk, és ráadásul a két ajánlat nem áll távol egymástól. Minderről bővebben itt írnak.

A Médiatanács felfüggesztette a Klubrádió frekvenciájáról szóló pályázatot

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsához érkezett egy fellebbezés. Részletek itt.

Donald Trump: A mozgalom, amit elindítottunk, még csak most kezdődik el

A Fehér Ház egy nappal Joe Biden beiktatása előtt közzétette a leköszönő Donald Trump elnök búcsúbeszédét. Trump úgy üzente meg jókívánságait az őt váltó Bidennek, hogy még a nevét se mondja ki, és saját poltikai terveiről beszélt. 

Újra felbukkant a leggazdagabb kínai

Fotó: Andrew Burton/Getty Images

Az Alibabát megalapító, 38,8 milliárd dolláros vagyonnal bíró Jack Ma októberben egyszerűen eltűnt, miután egy konferencián kritizálta a kormányt. A kommunista párt büntetése nem maradt el. A kínai híradásokban előkerült egy videó az üzletemberről. A folytatésért ide kell kattintani.

A hétvégéig marad a szokatlanul enyhe idő

A melegfronttal érkező jelentős enyhülést kicsit rontja az erős szél, mégis akár 14 fokot is mérhetünk. A következő napok részletes időjárás-előrejelzése itt található.

Ez is érdekelhet

képcím

Irán több mint kétszáz drónnal és rakétával támadta Izraelt

képcím

Magyar Péter arról, hogy kik jelentkeztek a pártjába

képcím

Hvg: Orbán lánya 600 ezres táskával a vállán találkozott...