Kiemelt Hírek 2019. február 13.

Nyertes Zsuzsa elhunyt kollégája szellemének véleményét kérdezi szakmai ügyekben

Fruzsi Kiemelt Hírek 2019. február 13.
Amikor nehéz időszakon megy keresztül, halottaival beszélget a színésznő.

Nyertes Zsuzsa tavaly télen egy hónap alatt négy szerettét is elveszítette. A művésznő a gyászban a keleti filozófiát és hozzátartozói szellemét hívja segítségül – számolt be a Bors.

Az első zongorista-zeneszerző kollégám, Siliga Miklós, aki négy hét alatt ment el agydaganat következtében. Húsz éve dolgoztam vele, nemcsak a színpadon, az életben is nagyon jó barátok voltunk. Utána nem sokkal a párom egyik gyerekkori barátja hunyt el, a születésnapomon pedig egy több évtizedes barátom ment el. Végül december 18-án apukám legjobb barátja, Guszti bácsi távozott, akit hosszú évtizedek óta szinte apámként tiszteltem

– magyarázta Nyertes Zsuzsa, aki úgy hiszi, a halállal csak a test távozik.

Vonzódom a buddhizmushoz, hiszek abban, hogy csak a testünk hal meg, a lelkünk örökre megmarad. Amikor nagyon nehéz, akkor beszélgetek az elhunyt barátaim vagy szeretteim szellemével. Most készülök egy kabaréra Heller Tamással a Fészek Klubban, és sok zenei problémáról kérem ki Miklós véleményét a szellemvilágból. Gondolatátvitelen keresztül kommunikál velem, sugallja, hogy mit kellene csinálni, milyen dalokat válasszak.

Keresés az oldalon