Nővére elvesztése vezette Várkonyi Andreát a szakítás felé

Bochkor Gábor is megszólalt: mire hazajöttem, addigra elköltöztek.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-11-29 08:48

Fotó: TV2

Közel két hónapja tudódott ki, hogy Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea 12 év együttélés után szétköltöztek. Eddig nem nagyon nyilatkoztak, most viszont mindketten beszéltek a szakításról.

„Március elején elveszítettem a nővéremet, ez volt a kiindulópontja az egésznek. Ha az ember egy ilyen mélypontra kerül, elkezdi átértékelni dolgokat. Hirtelen élesen elkezdtem látni magam körül az embereket, hogy ki mennyire áll mellettem egy ilyen helyzetben. És ilyenkor kiderül, hogy ki az, akinek csak akkor kellesz, ha jól vagy, és ragyogsz. Ez volt a katalizátora az egész folyamatnak, hogy azt mondtam, annyira rossz minden, inkább helyreteszem a többi dolgot, ami nem működik körülöttem, és utána már csak jó lehet” – mondta Várkonyi a Tatár Csillának adott interjújában.

Sok mindent átgondolt, mire erre a döntésre jutott.

„Bennem ezt már megelőzte egy hosszú folyamat, átgondoltam anyagilag, de leginkább a gyerekem szempontjából. Kellett, hogy erre készüljek, hogy ez egy felelősségteljes döntés legyen. Viszont az egészben az bosszantott a legjobban, hogy megkérdőjelezték, hogy én a gyerekemet figyelembe vettem-e ebben a dologban. Ha nem lenne gyerekem, lehet, hogy ezt a döntést már meghoztam volna előbb is.”

Bochkor a Storynak adott nyilatkozata szerint januárban már érezte, hogy valami nem az eddig megszokott módon működik, de mégis, amikor párja júniusban közölte, hogy vége, szinte sokkot kapott. Ő helyre akarta hozni a dolgokat, pszichológus segítségét kérte, hogy kiderítse, mit hibázott, párterápián szeretett volna részt venni, de Andrea nem akart ebbe belemenni. Úgy érzi, 12 évet nem lehet csak úgy kitörölni, elfelejteni. Elutazott egy barátjához, amikor visszatért, már nem találta otthon párját és lányát.

„Úgy éreztem, le akarja magában darálni az együtt töltött időt. És ezt borzalom volt hallani. Próbáltam megmutatni neki, hogy ez a tizenkét év igenis értékes volt, nagyrészt jó, nem pedig rossz. Küldözgettem neki korábbi közös fotókat, amelyeken boldogok voltunk. Elutaztam a barátaimhoz Texasba. Mire hazajöttem, addigra elköltöztek. Szörnyű volt. Üres gardrób, üres szekrények.”

Neki továbbra is szakember segít a szakítás feldolgozásában. Közben pedig munkahelye miatt is aggódhat a Music FM bizonytalan sorsa miatt.

Mai nap hírei

Az Orbán-kormánynak is üzent Ferenc pápa

mfor.hu11 órája

Borús jóslat: ha nem lesz változás, lőttek a dunai hajózásnak

agrotrend.hu12 órája

Rendszeresen mezőgazdasági magánutakra tereli az autósokat a Google Maps

magyarmezogazdasag.hu15 órája

Új igazolványt kaphat minden magyar: júliusban érkezik a hivatalos kártya

penzcentrum.hu17 órája

„Idegösszeomlást kapott attól, hogy nem arra használták, amire való” – 65 éve hunyt el Soós Imre

wmn.hu17 órája

Fiola gólörömével halálra rémítette a magyar műsorközlőt

m4sport.hu17 órája

Alföldi Róbert és Karácsony Gergely készül valamire

168.hu17 órája

A briteknél beindult a harmadik hullám, Oroszországban is gyorsan terjed a delta variáns

444.hu19 órája