Novák Katalin a Karmelitában járt

Startlap - Startlap
A 24.hu úgy tudja, a volt köztársasági elnök volt a "meglepetésvendég" Sulyok Tamás beiktatási vacsoráján a Karmelitában.

Az új köztársasági elnök, Sulyok Tamás parlamenti beiktatása napján a nyilvánosság kizárásával ünnepi vacsorát tartottak a NER-elit számára a miniszterelnök hivatalának otthont adó Karmelita kolostorban.

A 24.hu információja szerint az eseményen, amelynek Orbán Viktor volt a házigazdája, és amelyen a kormányfő rövid beszédet is mondott, 80–100 meghívott vett részt: kormánytagok és vezető fideszes politikusok, üzletemberek, művészek, akadémikusok, alkotmánybírók.

A lap úgy tudja: a rendezvénynek volt egy “meglepetésvendége” is, mégpedig a lemondott köztársasági elnök, Novák Katalin, aki a férjével érkezett az eseményre.

A kegyelmi ügybe belebukó Novák Katalin február 10-én jelentette be lemondását, azóta gyakorlatilag eltűnt a közéletből, a protokollt felrúgva Sulyok Tamás országházbeli beiktatásán sem jelent meg.

A 24.hu szerint a “láthatatlanságot” maga Orbán Viktor várhatta el Nováktól, akit a miniszterelnök a nyilvánosság előtt rendre a kegyelmi botrány felelőseként tüntetett fel, és az elmúlt egy hónapban szigorúan tartózkodott attól is, hogy kiejtse Novák Katalin nevét.

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

Ez is érdekelhet

képcím

Nyílt levelet írt Karsai Dániel Sulyok Tamás államfőnek

képcím

Novák Katalin gazdasszonya bruttó 700 ezer forintos fizetést kap...

képcím

Hócipő: Sulyok Tamás apja zsidóktól elvett lakást és...