Kiemelt Hírek 2021. szeptember 01.

Norbi teljes jobb oldala egy időre lebénult - saját maga beszélt erről

Startlap Kiemelt Hírek 2021. szeptember 01.
Pár napja élte át a kis híján végzetes rosszullétet, mely után a gyors beavatkozás mentette meg az életét. Esti bulvárösszefoglaló.

Schobert Norbi jobb oldala teljesen lebénult

MARJAI JÁNOS / 24.HU

28 percig feküdt magatehetetlenül az utcán, a szomszédja talált rá, aki hiába beszélt hozzá, a fitneszedző nem reagált. A történteket Balázsék műsorában idézte fel szerda reggel, ahol arról is beszélt, hogy a túl sok stressz vezetett a rosszullétéhez. Részletek

Tóth Andi ruhájára és különös dekoltázsára már tényleg nincsenek szavak

Az énekesnő hamarosan hozza új klipjét, de előtte a nagyérdeműnek még megmutatta, miként is fog kinézni benne. Az hogy igazán meglepő, talán nem is a legjobb kifejezés. Íme a fotó

Survivor Gábor és Exatlon Peti ikrek lehetnének

Elképesztő a hasonlóság a két realitysztár, Köles Gábor és Mischinger Péter között. Ebből a fotóból azonnal kiderül, miről is van szó. 

Az utcán él Bubik István kislányának édesanyja

Bubik István szerelme, Szentandrássy Hédi lakását három éve elárverezték, tavaly elhunyt híres festőművész bátyja örökségéből pedig idáig egy fillért sem kapott. Bővebben

A 47 éves Deutsch Anita büszke a pocakjára

Néhány napja jelent meg Deutsch Anita és Kinizsi Ottó közös képe, és sokan megjegyezték: a színésznő hasa gyanúsan gömbölyödik. Részletek

Esztergályos Cecília balesete után visszatér a színpadra

A színésznő csípőműtétjét követően Esztergályos Cecília az orvosai tanácsát követi, ehhez igazítja a fellépéseit is. Hogy miként is teszi mindezt, ide kattintva azonnal kiderül. 

Catherine Dederick majdnem feladta a Survivort

A tegnapi adásban Gáspár Evelin és Catherine Dederick beszélték meg, hogy őket kirekesztik a többiek és kívülállónak érzik magukat. A rapper ezután sírva vallott érzéseiről a kamerák előtt. Az erről készült felvétel itt található. 

Szívdöglesztő a ma 19 éves Romeo Beckham

Victoria és David Beckham második gyermeke szeptember elsején ünnepli a 19 születésnapját, méghozzá nem is akárhogyan, hiszen ő lett az YSL 2021 őszi/téli kollekciójának arca. Ha kíváncsi vagy Romeora, akkor csak ide kell kattintanod. 

Nagyot nőttek Shakira ritkán látott gyerekei

MTI/EPA/Miguel A. Lopes

Shakira és a spanyol futballsztár, Gerard Piqué 2011-ben jöttek össze, az első gyerekük 2013-ban, a második 2015-ben született Az énekesnő nem gyakran szokott a két fiáról képet posztolni, de néhány napja végre kivételt tett. Íme.

Keresés az oldalon