Németh Kristóf úszik a boldogságban, az okát is elárulta

Startlap - Startlap
Igazi örömhírről számolt be a színész!

Örömteli hírt közölt Németh Kristóf, aki eljegyezte kedvesét, Zitát – írja a blikk.hu. A Fórum Színház igazgatója a lap információi szerint Máltán kérte meg szerelme kezét, a TV2 A legbátrabb páros című műsora forgatása közben.

Fotó: Facebook/Németh Kristóf

„Azt, hogy mi vagyunk-e a legbátrabb páros, nem árulhatom el, de hogy a legboldogabb igen, az biztos! Van egy híres mondás, hogy ami Las Vegasban történik, az Las Vegasban is marad, de úgy tűnik, ez Máltára nem igaz” – erősítette meg a hírt Németh Kristóf.

A színész a leánykérés körülményeiről egyelőre nem akart beszélni. Helyette elmesélte, hogyan hódította meg kedvese szívét.

„Rengeteg dolog történt velünk az elmúlt hónapokban – folytatta Németh Kristóf. – Mivel Zita Szentendrén élt és Visegrádon dolgozik, engem azonban minden Budapesthez köt, hamar döntenünk kellett. Egyre közelebb kerültünk, és éreztük, hogy nem akarjuk elengedni egymást, összeköltöztünk. Zita ráadásul Lócit is megkapta, hiszen a fiam szerves része az életemnek. Voltunk egy hosszabb dél-ázsiai túrán, amelyről azt szokták mondani, vagy még jobban összeforraszt, vagy örökre kettéválaszt. Szerencsére velünk az előbbi történt, de az a hónap is erősítette a kapcsolatot, amelyet a lakásfelújítás miatt egy szállodában töltöttünk.”

A vetélkedő nagy párkapcsolati próba volt számukra, amelyet nemsokára a képernyőn is látni lehet.

„Miután igent mondtunk a felkérésre, részt vettünk egy önfejlesztő tréningen, megtanultuk, mi mindenre vagyunk képesek együtt, mekkora ereje van a párosunknak. A műsor felvételei alatt pedig kíváncsian vártuk, van-e még előttünk legyőzhetetlen akadály” – tette hozzá Németh Kristóf.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktort feljelentették egy Sinopharmmal oltott édesanya...

képcím

Kóbor János özvegye teljesen visszavonult

képcím

Péntek este búcsúztatják Kóbor Jánost: "Életem egyik...