Németh Kristóf úszik a boldogságban, az okát is elárulta

Igazi örömhírről számolt be a színész!

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-24 12:45

Fotó: Facebook/Németh Kristóf

Örömteli hírt közölt Németh Kristóf, aki eljegyezte kedvesét, Zitát – írja a blikk.hu. A Fórum Színház igazgatója a lap információi szerint Máltán kérte meg szerelme kezét, a TV2 A legbátrabb páros című műsora forgatása közben.

Fotó: Facebook/Németh Kristóf

„Azt, hogy mi vagyunk-e a legbátrabb páros, nem árulhatom el, de hogy a legboldogabb igen, az biztos! Van egy híres mondás, hogy ami Las Vegasban történik, az Las Vegasban is marad, de úgy tűnik, ez Máltára nem igaz” – erősítette meg a hírt Németh Kristóf.

A színész a leánykérés körülményeiről egyelőre nem akart beszélni. Helyette elmesélte, hogyan hódította meg kedvese szívét.

„Rengeteg dolog történt velünk az elmúlt hónapokban – folytatta Németh Kristóf. – Mivel Zita Szentendrén élt és Visegrádon dolgozik, engem azonban minden Budapesthez köt, hamar döntenünk kellett. Egyre közelebb kerültünk, és éreztük, hogy nem akarjuk elengedni egymást, összeköltöztünk. Zita ráadásul Lócit is megkapta, hiszen a fiam szerves része az életemnek. Voltunk egy hosszabb dél-ázsiai túrán, amelyről azt szokták mondani, vagy még jobban összeforraszt, vagy örökre kettéválaszt. Szerencsére velünk az előbbi történt, de az a hónap is erősítette a kapcsolatot, amelyet a lakásfelújítás miatt egy szállodában töltöttünk.”

A vetélkedő nagy párkapcsolati próba volt számukra, amelyet nemsokára a képernyőn is látni lehet.

„Miután igent mondtunk a felkérésre, részt vettünk egy önfejlesztő tréningen, megtanultuk, mi mindenre vagyunk képesek együtt, mekkora ereje van a párosunknak. A műsor felvételei alatt pedig kíváncsian vártuk, van-e még előttünk legyőzhetetlen akadály” – tette hozzá Németh Kristóf.

Mai nap hírei

Rakonczay sírva mesélt a mentésről

eletforma.hu1 órája

23 éves, dolgozó fiatalt interjúvoltak a HírTV-ben, de elfelejtették közölni, hogy ő a Fidelitas közép-dunántúli vezetője

444.hu2 órája

Schmuck Erzsébet petíciót indít

demokrata.hu4 órája

„A mozgáshiányos életmód károsabb, mint a dohányzás” – Interjú a Testnevelési Egyetem rektorával

unilife.hu6 órája

Koronavírus: Kevesebben fertőződtek meg és a halottak száma is csökkent

168ora.hu6 órája

Rettegve várjuk a -17 fokot, miközben a jövő hét végén a feje tetejére áll a világ

propeller.hu8 órája

Olcsóbb iPhone érkezhet áprilisban

digitalhungary.hu11 órája

Katalin hercegnét alaposan meglepte Harry és Meghan

joy.hu12 órája