Nem fogod elhinni, mennyibe kerül Rubint Réka edzőtábora

Startlap - Startlap
Dolly és Fenyő Miklós meghatóan búcsúzik Szaxi Maxitól. Végre kiderült, miért hízott meg Demcsák Zsuzsa. Sztrókja óta először mutatta meg magát Demjén Rózsi. Csepregi Éva megdöbbentően nyilatkozott másfél évtizedig tartó párkapcsolatáról. Bulvárösszefoglaló.

A gatyád is rámehet, ha Rubint Réka kéthetes edzőtáborában szeretnéd kigyúrni magad

Alakreform néven évek óta futnak Rubint Réka edzőtáborai, amelyek egy része csak rövid belföldi esemény, de hosszabb, külföldön rendezett verziók is elérhetőek. Azok számára legalábbis, akiknek elég vastag a pénztárcája, mert most kiderült, hogy egészen csillagászati összegbe kerül a közös izzadás Rékával.Innen megtudhatod, mennyit kellene megspórolnod, ha te is a Maldív-szigeteken szeretnéd kipattintani magad Schobertné társaságában.

Dolly és Fenyő Miklós meghatóan búcsúzik Szaxi Maxitól

67 évesen távozott az élők sorából Fekete Gyula, vagyis a Hungária és a Dolly Roll SzaxiMaxinévenelhíresültszaxofonosa és énekese. Egykori zenésztársai, Dolly és Fenyő Miklós szívszorító sorokkal gyászolják barátjukat és kollégájukat.

Csepregi Éva megdöbbentően nyilatkozott másfél évtizedig tartó párkapcsolatáról

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ma kezdődnek a próbàk az idei turnéra, rengeteg a koncert! Készüljetek! Első állomás, most pènteken: Monor! ❤️🎤🎶😘 #happy

Éva Csepregi (@evaneoton) által megosztott bejegyzés,

Csepregi Éva már három évvel ezelőtt szakított Attila nevű párjával, akivel 15 éven át élt együtt. Ezért is roppant meglepő az keserű felismerés, amelyet nyíltan megosztott a kapcsolatukról. Ha érdekel, mit mondott a Neoton énekesnője, akkor ezt a cikket olvasd el.

Végre kiderült: ezért hízott meg Demcsák Zsuzsa

Nehéz mostanában megúszni az életet Demcsák Zsuzsa nélkül, aki a mai napon a hízása misztériumával szórakoztat minket. Vagyis elárulta, mitől ment fel rá gyanúsan sok kiló a közelmúltban.

Sztrókja óta először mutatta meg magát Demjén Rózsi

Isten éltessen, Magyarország

– írta friss fotója alá Demjén Ferenc, amelyet szerdán posztolt az államalapítás ünnepe apropóján. A májusban agyérgörcsön átesett 72 éves énekes kezében egy Magyar Nemzettel ücsörög, mondhatni megfogyva bár, de törve nem.

Székhelyi József fia megindítóan vallott elhunyt édesapjáról

Egy éve már, hogy Székhelyi József nincs közöttünk, és családja szívében a fájdalom azóta se múlik. Arról, miként viselik a hiányát, Székhelyi rendező fia, Dániel mesélt mélyen megható szavakkal.

Csodálatos helyszínen, legkisebb gyermekükkel együtt ünnepelte házassági évfordulóját Szinetár Dóra és Makranczi Zalán 

Négy évvel ezelőtt állt oltár elé két színész, majd mintegy két éve közös fiuk, Benjamin is megszületett. A házassági évfordulójukat most hármasban, Benjaminnal együtt ünnepelték egy igazán gyönyörű helyen. Arról, hogy miért nem volt ott a teljes család, ebben a cikkben mesél Szinetár, és ugyanitt néhány fotót is találsz az évfordulóról.

Keanu Reeves már megint jótékonykodott, és már megint sokkal jobban csinálta, mint mindenki más

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya’ll gonna hate me for this but I couldn’t resist 😂 . Not sure where I got this from or who shared it but thank you! Haha! . Happy Monday! Leave a comment below, where you’re from! ☀️ . #KeanuReeves

Keanu Reeves 🇨🇦 (@keanu.charles.reeves) által megosztott bejegyzés,

Keanu Reeves évek óta igen komoly pénzeket ad gyerekkórházak számára, ami teljesen véletlenül derült ki, mert nem szokta fényezni magát az adakozó természetével. De ez csak az egy példa a sokból Neo jótékonykodására, aki ezúttal egy vesebeteg tinilány álmát valósította meg. A 16 éves Emily és színész találkozásában is az az igazán szép, hogy látszik, Reeves számára tényleg fontos a kislány boldogsága, mert tök sok energiát tett bele abba, hogy minden tökéletes legyen. Keanu és Emily nagy napjának történetét ebből a cikkből ismerheted meg.

Ez is érdekelhet

képcím

90 ezer forintos pólóban ment Neoton-koncertre Szijjártó Péter

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...