"Nekem nincs senkim" - Fodor Zsóka végrendeletet írt: egy ismert ember lett az örököse

Startlap - Startlap
Egyetlen emberre hagyja minden vagyonát, akivel különleges megállapodást kötött. Bulvárösszefoglaló.

“Nekem nincs senkim” – Fodor Zsóka végrendeletet írt: egy ismert ember lett az örököse

A pár hónap híján 80 éves színművésznő, akinek nincsen sem férje, sem gyermeke, egyetlen emberre hagyja minden vagyonát, ugyanis kötött egy különleges megállapodást. Fodor Zsóka meglepő döntéséről ebben a cikkben írnak.

Demcsák Zsuzsa visszatért a kifutóra: így vonult a tévés a budapesti divathéten

Sokan nem tudják, de Demcsák annak idején egy jól induló modellkarriert hagyott ott a tévézésért. A Central European Budapest Fashion Week kifutóján tagadhatatlan rutinnal lépkedett. 

Ha kapok felkérést, akkor a mai napig szívesen vállalom

– mondja a műsorvezető. A modellkedő Demcsák Zsuzsáért ide kell kattintani.

Bereczki Zoltán először beszélt kislányáról

Bata Éva tavaly augusztusban adott életet Flórának, akiről születése óta gyakorlatilag semmilyen hír nem érkezett. Ezért elég nagy szám, hogy amikor Rúzsa Magdi ikreiről társalogtak a Life TV-n, Bereczki egyszer csak egy csomó mindent elmesélt saját kisbabájáról. Bővebben.

Németh Lajos megmutatta ritkán látott lányát és unokáit: Finnországig kellett mennie, hogy újra láthassa őket

Három Finnországban élő, de magyar nyelven perfektül beszélő unoka. Emil a legkisebb, 12 éves. Nagyon vár. Remélem, sokat fogunk pingpongozni. A 14 éves Linda és a már felnőtt, 21 éves Fanni

– mesélte az időjós korábban, mielőtt elindult Finnországba, ahol egy hónapot töltött lányával és unokáival. A családi vakáció képekben.

Ember nem golfozik úgy, ahogy Bill Murray

Rich Fury/Getty Images

Hollywood rezzenéstelen arcú idősödő félistene, aki színészként és magánemberként egyaránt egy popkulturális ikonná vált, köztudottan nagy golfozó. Murray, aki több filmjében is golfütőt ragad, sőt, 1980-ban megcsinálta a Golfőrülteket is, a kaliforniai Pebble Beach Pro-Am versenyen mutatott valami olyat, amiből (megint) azonnal mém lett. Videó.

Sztárban Sztár: a Csepregi Éva bőrébe bújt Zámbó Krisztián miatt megérte (volna) bekapcsolni a tévét

Makranczi Zalán, Papp Szabi és Kökény Attila nem győzte dicsérni Zámbó Krisztián produkciójában az éneket, de ez csak az előadás egyik értékes pontja volt. Zámbó Krisztián a szó szoros értelmében mindent megtett annak érdekében, hogy átváltozzon Csepregi Évává:

Ez valami egészen elképesztő. Ezt hogy fogjuk neked megköszönni, az kevés lesz, amit mondok. […] Ezt tudnám nézni holnap hajnalig, az biztos. […] Azokat a kikacsintásokat, amiket te műveltél, meg az a hang, amivel ezt te előadtad, az egészen megdöbbentő.

Ha kíváncsi vagy Csepregi Évára Zámbó Krisztián előadásában, akkor katt ide.

Mága Jennifer: Apukám nem úgy támogat, ahogy sokan gondolják

Nemrég teljesült Mága Jennifer nagy vágya, ugyanis a TV2-n Sztárok az életemből címmel elindult saját műsora, amelyben hazai és külföldi hírességekkel beszélget. Az nlc.hu új feladatról, édesapjához fűződő viszonyáról, különleges neveltetéséről, terveiről és mindennapi életéről kérdezte a fiatal énekesnőt. Interjú.

Élő adásban flörtölt Lékai-Kiss Ramónával Marics Peti, a Sztárban Sztár első adásának győztese

Az ifjú Zámbó mellett emlékezzünk meg az új évad első adásának másik kiemelkedő produkciójáról is, amelyet annyira nagyra értékeltek, hogy a 25 éves Marics Peti a Maneskin frontembereként rögtön meg is szerezte vele az első helyet, a zsűri állva tapsolt neki. A tévéképernyők oldaláról úgy tűnhetett, Kiss Ramónát mindjárt meg is csókolja a színpadról letévedő énekes, Marics utólag még bocsánatot is kért. Videó.

Bors: Aurelio megtarthatta “búcsúbuliját” a börtönbe menet

Aurelio Caversaccio senkinek sem árulta el, pontosan mikor kell megkezdenie összesen 3 év és 5 hónap börtönbüntetése letöltését, amelyet emberrablásért és kábítószerrel kapcsolatos ügyletei miatt kapott. A lap azonban úgy tudja, a közösségi oldalára felkerült legújabb fénykép már a baráti búcsúzkodás pillanata lehet. Fotó és további részletek itt.

Shaquille O’Neal azt mondja, megőrülnek tőle az állatkerti gorillák

Jason Koerner/Getty Images

A világ összes állatkertjében járt már, és a gorillák szekciójánál mindig ugyanaz történik – állítja a világhírű amerikai kosaras. Az NBA 2,16 méteres, 150 kilós egykori játékosa nem a levegőbe beszél: Miami állatkertjének kommunikációs igazgatója megerősítette a kijelentését. Mit csinálnak a gorillák, amikor meglátják Shaquille O’Nealt? Ebből a cikkből és kiderül.

(Címlapkép: MTVA Fotó: Zih Zsolt)

Ez is érdekelhet

képcím

Ferenc pápa: Még élek! - a hét legfontosabb eseményei képekben

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...