Kiemelt Hírek 2019. szeptember 27.

Napokon belül leállhat a baleseti ellátás

Startlap Kiemelt Hírek 2019. szeptember 27.
Ezt Orbán Viktorral közölték levélben a traumatológusok. Hírösszefoglaló.

A traumatológusok levélben közölték Orbánnal, hogy pár nap múlva megbénulhat a baleseti ellátás

A “betegellátási katasztrófa az ügyben illetékes döntéshozók felelőssége lesz” – olvasható abban a sajtó birtokába került levélben, amelyet a miniszterelnök mellett számos kormányzati tisztségviselő megkapott, és amelyben arról írnak a traumatológusok, hogy pár nap múlva gyakorlatilag összeomolhat a baleseti ellátás. Ennek okairól ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Az óvoda kerítésének túloldaláról nézte végig a csányi édesanya, ahogy hiába küzdenek a mentők hatéves lánya életéért

Lincshangulat van Csányon, ahol egy hatéves kislányt nyomott agyon az óvoda udvarán kidőlt mászóka. A tragikus balesetről ebben a cikkben a gyermek édesapja mesél megrázó részletességgel.

Orbán Viktor közölte: ha fideszes lesz Miskolc, kiemelt támogatás is lesz

Súlyos betegsége miatt az idei választáson nem induló Kriza Ákos, Miskolc jelenlegi polgármestere számolt be arról egy, a miniszterelnökkel közös fotó alatt, hogy Orbán Viktor nem akármivel nyugtatta meg őt. Pontosan hogyan?

Megbírságoltak egy idős nőt Sándorfalván, mert szabálytalanul tömte be a háza előtt lévő kátyút

A pécsi polgármester ünnepi beszéddel avatott fel négy betűt

Páva Zsolt pécsi polgármester csütörtöki ünnepi beszédéről nem kevesebb mint hat fotót adott ki az MTI, de hogy miket mondott a településvezető, az már nem derült ki. Az viszont látszik a képeken, hogy a csinnadratta négy betűnek szólt.

Videón, ahogy egy járókelő leköpött egy férfit a Bazilikánál, aki Will Smith fellépőtársa volt

Fotó: Ian Gavan/Getty Images for Paramount Pictures

Egy pillanatig el sem hitte az a féri, ami történt vele, akit a Szent István téren álldogálva egy nő szó nélkül combon köpött. Az esetről készült videó leírása szerint a férfi együtt lépett fel Will Smith-szel

Béremelést és fejenként 3 milliót követelnek a vasutasok

Az elégtelen vasúti szolgáltatások és a balesetveszélyes létszámhiány miatt tüntettek csütörtökön a Keleti pályaudvar előtt. A dolgozók béremelésen túl fejenként 3 millió forintot szeretnének, de nem ingyen kérik ezt a pénzt. Mit vállalnak cserébe? Milyen bérfejlesztésekre vágynak? Mi igaz a MÁV kommunikációs vezetőjének nyilatkozatából, aki szerint átlagosan havonta bruttó 650 ezret keresnek a mozdonyvezetők? És mi a helyzet a menetrendszerű buszos személyszállítás frontján: mekkorák a buszvezetők fizetései, és milyen a létszámhiány?

Ismét drágul a tojás?

Tárgyalásokat kezdeményez a Tojásszövetség az üzletláncokkal, ami dráguláshoz vezethet.

Több forgalmas szakaszon lesznek útlezárások pénteken Budapesten a klímasztrájk miatt

A Budapesti Közlekedési Központ közleményben jelezte, milyen forgalomkorlátozásokat terveznek a fővárosban a demonstráció miatt. Minderről bővebben itt írnak.

Nyári hőmérsékleteket is mérhetünk ma

Fotó: Andreas Rentz/Getty Images

Késő nyári időjárásban lesz részünk pénteken, felhőátvonulásokra számíthatunk, de közben több-kevesebb ideig a nap is kisüt majd. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Keresés az oldalon