Napi egy tankolás jár csak ársapkásan a Molnál

Startlap - Startlap
Nagyon úgy néz ki, hogy hiába szeretnél kétszer tíz liter üzemanyagot vásárolni csak, a második alkalommal teljes árat fogsz fizetni. A robogósoknak se egyszerű, mert nekik nincs forgalmijuk. Esti hírösszefoglaló.

Napi egy tankolás jár csak ársapkásan a Molnál

Többen pórul jártak, akik több alkalommal próbáltak tankolni egy napon belül a Mol-kutakon, hiába fért volna bele bőven a vásárolt üzemanyag a kormány által meghatározott 50 literes limitbe. A Mol egyelőre nem reagált, a holtankoljak.hu ügyvezető igazgatója ugyanakkor azt állítja, nem hiba történt: a tankolási rend utolsó módosításával a tankolások számát is figyelik. A robogósok pedig forgalmi híján még rosszabb helyzetben vannak. Részletek.

Feljelent a kormány, ha azt terjeszted, nem jár ingyen üzemanyag a tűzoltóknak és a mentőknek

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében sűrű gyurcsányozásba fogott, szerintük a “Gyurcsány Ferenc által vezetett baloldal” a rémhírterjesztés forrása. Miközben valójában Gulyás Gergelynek sikerült félretájékoztatnia a sajtót a múlt szombati kormányinfón. Bővebben.

Bombát találtak Veszprémben, a fél várost kiürítik

Lakóházakat, intézményeket, szolgáltató egységeket evakuálnak, illetve kivezetik a forgalmat kedden a veszprémi belváros nagy részéből. A szovjet gyártmányú, második világháborús légibomba egy építkezésről került elő, és a szerkezetet a helyszínen kell hatástalanítani. További információkért katt ide.

A BKK figyelmeztette az utasokat: senki se közlekedjen most a megszokásai szerint

Ákos StillerBloomberg via Getty Images

A Budapesti Közlekedési Központ az autósokhoz is szólt, amikor jelezte, számos változásra kell készülni a metrópótlás miatt. A kék metró nyári felújítási munkálatai a végéhez érkeztek, így a metró újraindul a déli szakaszon, a metrópótlás rendje többször is módosulni fog a hónap során. Mit jelent ez pontosan? Innen kiderül.

Itt van Orbán texasi beszéde magyar felirattal, eredeti nyelven

A miniszterelnök a héten utazott az USA-ba, hogy felszólaljon a CACP jobboldali konferencián. Míg a témákban Orbán nem újított sokat – ismét előkerült a családpolitika, a határvédelem, de például újra meghallgathattuk azt is, hogy Orbán Viktor nem rasszista -, a viccei már annál inkább aktualizálódtak, Chuck Norris és a Dallas is előkerült az erősen amerikai stílusú beszédben. Videó.

LMP: Magunk alatt vágja a fát az Orbán-kormány

Az ellenzéki párt szerint Európában egyedül Orbán Viktor kormánya kezd erdőirtásba, amikor víz- és klímaválság van. Az LMP azt mondja, a kormány téved, a fakitermelés fokozása nem fogja megoldani az idei tél fűtésének kérdését. Részletek.

Mutatjuk, hogyan spórolj, ha sokba kerül a bankszámlád

A pénzintézetek automatikusan terhelik be a számlával kapcsolatos díjakat. Nem mindegy, milyen számlacsomagot választunk, ha szeretnénk elkerülni a kellemetlen meglepetéseket, és megspórolni pár ezer forintot minden hónapban. Bővebben.

Kormányülést tartott pénteken Orbán Viktor

Dylan HollingsworthBloomberg via Getty Images

A kormányfő akkor hívta össze az ülést, amikor visszatért a dallasi CPAC-konferenciáról. Részletek.

A főispánok frissítették önéletrajzukat

Miután július közepén a Fidesz-KDNP megszavazta a kormánymegbízottak titulusa nevének megváltoztatást, a kormány hivatalos oldalát, és az azon szereplő életrajzokat is aktualizálni kellett. Sára Botond például már saját, részletes életrajzát is átírta. Bővebben.

Megszűnik az HBO Max, de lesz helyette más

Még nagyjából egy évig lehet használni a streaming szolgáltatást, utána azonban egy új, a Discovery Plus tartalmaival is rendelkező, közös platform jön létre. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

(Címlapkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor: Ukrajna a világ egyik legkorruptabb országa, ezért...

képcím

Orbán Viktor megmutatta a telefonkönyvét a TikTok-on

képcím

Orbán: Kérek mindenkit, szánjon pár percet a hazára