Nagyon megviseli a népharag Tóth Gabit, a pszichológus szerint azonnali segítség kellene

Startlap - Startlap
Az elmúlt időszakban rengeteg negatív kritika zúdult az énekesnőre, A szakember szerint ez egyedül már nem feldolgozható. Bulvárösszefoglaló.

Tönkreteszi a népharag Tóth Gabit, a pszichológus szerint azonnali segítségre van szüksége az énekesnőnek

Fotó: TV2

Rég kapott annyi szidalmat és gyalázkodást egy híresség, mint amennyit Tóth Gabi az elmúlt hetekben. Az énekesnő nem is tagadja, hogy padlóra került. A pszichológus véleményét az esetről innen ismerheted meg.

Szomorú hírt jelentett be Terence Hill

A döntést, ami rengeteg rajongója számára fájdalmas, Instagram-oldalán adta hírül a veterán olasz színész. Itt elolvashatod.

Eladja családi vagyona egy részét Lagzi Lajcsi

MTI Fotó: Ujvári Sándor

Alig egy hete ítélte el a bíróság Galambos Lajost, az elsőfokú ítélet szerint 2 év 10 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott. A Blikk most arról ír, hogy a trombitás a budaörsi piacon bukkant fel, ahol értékes vagyontárgyait árulja. Ha kíváncsi vagy, miket tenne pénzzé Lajcsi, ebből a cikkből kiderül.

Wolf András felesége is főzött a Séfek Séfében

Wolf András felesége, Szaniszló Andrea és Krausz Gábor felesége, Tóth Gabi is megmutatták, mit tudnak a konyhában, Mindketten izgultak, kapnak-e kést. Innen kiderül, miként is szerepeltek.

Udvaros Dorottya fia, Gyöngyösi Máté is szerepel a Toxikomában

Kiderült, hogy a Toxikoma egyik veszélyes jelentében Udvaros Dorottya fia, Gyöngyösi Máté látható. Hogy melyikben is, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

Korhatáros fotó készült Megan Foxról és Kourtney Kardashianról

Hát, a képeket elnézve nehéz szavakat találni… Egy biztos, Kim Kardashian fehérneműmárkája új célközönséget talált: a férfiakat. A fotókat itt nézheted meg.

Demi Moore 30 éve még sárga, göndör hajjal hódított – mostanra alig lehet ráismerni

Demi Moore sokáig igazi genetikai csodának számított – na jó, inkább a plasztikai sebészek csodájának, olyannak, aki ízlésesen szab gátat az idő múlásának. Ebből a cikkből nem csak azt tudhatod meg, hogyan alakult a színésznő pályája a kezdetektől napjainkig, de fotók révén is nyomon követheted a mozgalmas életutat.

„Csak vissza akarom kapni az életem” – Jön a Netflix-film Britney Spears gyámsági botrányáról

Magát a filmet szeptember 28-án, vagyis cirka egy hét múlva érkezik a Netflixre, egy nappal a gyámságtól szabadulni próbáló énekesnő újabb tárgyalása előtt. Itt megnézheted az előzetesét.

Bárdos András 7 év után új műsorral tér vissza

MTI/Soós Lajos

A tévést különleges feladatra kérték fel, ha kíváncsi vagy, hol és milyen jellegű műsort fog vezetni, innen kiderül.

Ez is érdekelhet

képcím

Kvíz: mindent tudsz a sztárokról 2023-ban?

képcím

Tóth Gabi és Krausz Gábor hivatalosan is elváltak

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...