Nagy változásokat vezet be a Szerencsejáték Zrt. a lottósorsolásokon

Startlap - Startlap
Fokozni szeretnék az izgalmakat.

Megváltozik az ötöslottó és a hatoslottó számhúzó jelöltjeinek díjazása, hogy a játékosok változó igényeinek megfelelően minél izgalmasabb és szórakoztatóbb legyen a játék – olvasható a Szerencsejáték Zrt. weboldalán.

Az Ötöslottó sorsolásán való részvételre pályázók közül ezentúl 3 számhúzó-jelöltet sorsolnak ki

Korábban 25 embert hívtak be a stúdióba, akik mind megkapták a 30 ezer forintos alapnyereményt, a szerencsés számhúzópedig 1 millió forintot kapott. A számhúzó-jelöltek alapnyereménye továbbra is 30 ezer forint marad, és bevezetik a “számhúzói szerencseszámot”: az élő műsor megkezdése előtt a kisorsolt számhúzó 1 és 90 között megnevez egy számot, amit ha kisorsolnak, akkor 1 millió forinttal lesz gazdagabb a számhúzó. Amennyiben a szerencseszám mégsem bizonyul szerencsésnek, úgy a 30 ezer forintos alapnyereményen felül a legnagyobb kisorsolt szám 5.000-szeresét viheti haza a számhúzó.

A Hatoslottó esetében 5 számhúzó-jelölt kap meghívást a vasárnapi sorsolásra az eddigi kilenc szerencsés helyett

Majd a helyszínen eldől a 3 kiválasztott számhúzó játékos személye. A számhúzók egymás után 2-2 nyerőszámot húznak ki, és az ő alapnyereményük is változatlanul 30 ezer forint marad. A legnagyobb számot kihúzó számhúzó viszont a kihúzott szám 6.000-szeresét is megkapja – ezt az összeget a korábbi sorsolások alkalmával minden számhúzó megkapta.

Ez is érdekelhet

képcím

Az államtitkár bejelentette: két területen változik a KRESZ

képcím

Beleremegett a forint Orbán bejelentésébe

képcím

Már várják a jelentkezőket a Hunor nemzeti űrhajósprogramba