Nagy Feró Damu Rolandról: "Azt mondta, semmi értelme védekeznie a betegség ellen, nincs már neki semmi szerepe"

Startlap - Startlap
Megrendülten vallott egyik utolsó telefonbeszélgetésükről. Bulvárösszefoglaló.

MTI/Cseke Csilla

Nagy Feró Damu Rolandról: “Azt mondta, semmi értelme védekeznie a betegség ellen, nincs már neki semmi szerepe”

Megrendülve vallott arról, hogy Damu Roland milyen reménytelennek érezte életét. Nagy Feró egyik utolsó telefonbeszélgetésükről mesélt, amelyre már azt követően került sor, hogy Damu Rolandot kétoldali tüdőgyulladással diagnosztizálták. Részletek.

Vajna Tímeát támadják Damu Roland halála miatt

A hétfőn elhunyt Damu Roland 2015 tavaszán szabadult a tököli büntetés-végrehajtási intézetből, 3 év után, amelyre a Vajna Tímea ellen elkövetett erőszak miatt ítélték. Vajna közösségi felületein elszabadultak az indulatok. Bővebben.

Végezetül a mai nap harmadik Damu Rolanddal kapcsolatos fontosabb híre: a színész szülei évtizedes némaság után először beszélnek egymással. A Blikk értesülései szerint Damu Rudolf és Ica asszony 35 évvel ezelőtti válásuk óta először vették fel a kapcsolatot, Damu húga megszólalt a hírről és a temetéssel kapcsolatos családi aggodalmakról. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Sosem látott, 30 évvel ezelőtti fotó került elő Zámbó Jimmyről

A fénykép Zámbó Krisztiánnak köszönhető, aki az ünnepek alkalmából posztolta ki a régi családi felvételt, amelyen ő alig egyéves, és szülei is nagyon fiatalok. Íme.

Ungár Anikó: Nem vagyok álszent, igénybe vettem a szépségipar vívmányait

Ungár Anikó 1976-ban. (Fortepan/Urbán Tamás)

Miután néhány hónappal ezelőtt fiúsan rövidre vágatta haját, Ungár Anikó elárulta, mivel magyarázza a 72 éves kora ellenére is rendkívüli formáját. Részletek.

Gáspár Bea: Rubint Réka miatt álltam fel a padlóról

Élete legnehezebb időszakában adott erőt neki az újrakezdéshez. Schobert Norbi felesége teljesen ledöbbent Gáspár Bea vallomásától. Bővebben.

Bakács Tibor: Szomorúnak tartom, hogy a Puskás Peti ilyen televíziós figura lett

“Nem létező entitásnak” tartja őt. Megasztáros különkiadást készített a Partizán, korábbi versenyzők és zsűritagok közreműködésével. Ennek köszönhetően Bakács Tibor hosszú idő után újra kamera elé állt, és nemcsak Puskás Peti karakterét kritizálta lesújtóan, hanem sok minden mást is

Bakács és a műsor olyan egykori szereplői, mint Presser Gábor, Oláh Ibolya, vagy Falusi Mariann mellett a versenyzők sorát erősítve megjelent Szecsődi Kari is, aki annak idején tévé nyilvánossága előtt vállalta fel, hogy transznemű.

“Utána már nőként elég nehéz volt érvényesülni a szakmában, a színpadon”

– fogalmazott Szecsődi. Erre a linkre kattintva Bakács Tibor véleményét találod, itt pedig Szecsődi Kariét, illetve az egész riportot is végignézheted.

Az X-Faktor győztese: Néhány hónappal ezelőtt még kilátástalannak tűnt az életem

A jubileumi széria győzteseként távozó 16 éves Alee már az adások során se tagadta, hogy mélyszegénységben élt családjával. Alee a Story magazinnak adott interjút arról, hogyan hozta egyenesbe az életét a műsor. A beszélgetésbe itt lehet beleolvasni.

John Travolta megmutatta, hogyan karácsonyoztak a gyerekeivel

Gareth Cattermole/Getty Images

Felesége, Kelly Preston tavaly nyáron hunyt el rákban. Travolta a színészi babérokra törő 21 éves lánya, 11 éves fia és a családi kutya társaságában töltötte az ünnepeket. Videó.

Ez is érdekelhet

képcím

Vajna Tímea újra férjhez ment

képcím

Erőss Zsolt özvegye Suhajda Szilárd tragédiájáról - fotókon a...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...