Nádas György annyira lefogyott, hogy szinte rá sem lehet ismerni

Startlap - Startlap
Nádas semmi mást nem csinált, csak kizárta az alkoholt az életéből. Bulvárösszefoglaló.

Nádas György annyira lefogyott, hogy szinte rá sem lehet ismerni

Mindösszesen 17 kilóról van szó egy év alatt, a változás mégis rendkívül látványos. Nádas György fogyókúrája azért is különösen érdekes, mert kizárólag az alkohol fogyasztását zárta ki étrendjéből. Nádas György különös diétájának titkait és előtte-utána fényképeit itt nézegetheted.

Molnár Gusztáv az interneten üzent nejének: “Hiányzol, feleségem”

A Drága örökösök alkoholbetegséggel küzdő színésze, aki előbb önként távozott az elvonókúráról, majd felesége bejelentette a válást, valamilyen okból kifolyólag nemcsak Molnár-Fazekas Viviennek, hanem az egész világnak megmutatta intim hangvételű levelét. Molnár egy verset is idézett Radnóti Miklóstól, amely a bori fogolytáborban született 1944-ben. Íme a bejegyzés.

Schobert Norbi: Béres Alexandra csak a saját nevét szeretné tisztára mosni

Ugyan Norbi csupán “reménykedik”, hogy nem Béres Alexandra és férje áll a Schobert családot támadó Facebook-oldal mögött, mégis érthetetlennek tartja, hogy Béres miért nem vele közösen lépett fel. Schobert Norbi csodálkozó érvelésének nem ez az egyetlen különös pontja – a továbbiakért ide kell kattintani.

Frohner Ferenc élő adásban flörtölt Szabó Zsófival

Szabó Zsófi és Peller Anna egy szál fecskében várta az RTL Klub stúdiójába Frohnert, aki ezen ígéretének nem tett eleget, de megjelenésével talán nagyobb meglepetést okozott, mintha kisgatyában lépett volna be. Majd ajánlatot tett Szabó Zsófinak. Videó.

Meghalt Roger E. Mosley, a Magnum sztárja

Jeff KravitzFilmMagic

A 87 éves színművész, aki Theodore “TC” Calvin szerepén túl számos más sorozatban feltűnt, súlyos balesetet szenvedett, amelynek következtében néhány napon belül meghalt. Munkásságáról és halála körülményeiről ebben a cikkben írnak.

Palácsik Lilla: Az első szülésnél kisminkeltem magam, hogy szép legyek

Vajna Tímea húga rendkívül fontos felismerését a YouTube-on osztotta meg a többi kismamával, miközben megmutatta kórházi táskáját, mivel közeledik a második babája születése. Palácsik Lilla állítása szerint már “sokkal tudatosabban” készül. Videó és további részletek itt.

Pataky Attila rendszeresen tanácsot kér kerti szobraitól: “Egy-két héten belül érkezik a válasz”

Az Edda frontembere a Mokka stábját látta vendégül feleségével a család kertjében. Pataky Attilának pedig még ezt az ártatlan témát is sikerült odáig vinnie, hogy végül közölte, munkája célja, hogy

utat mutasson a fény és a szabadság felé.

Pataky Attila spirituális gondolatai itt olvashatók.

L.L. Junior: Kingával mi egymást lelkileg kivéreztettük

“Brutálisan hangzik” – fogalmazott Lesi László házassága végnapjainak történetéről. Kiderült ugyanis, hogy nem vált be a párterápia, végleg szakítottak Körtvélyessy Kingával. Bővebben.

Csobot Adél szerelmes fényképei nem hagynak több kétséget a házasságukról

A Leveleken, strandolás közben készült felvételen a házaspár kicsattan a boldogságtól. Csobot Adél és Istenes Bence tavaly nem titkolta, hogy kapcsolatuk válságba került, azóta viszont már egy harmadik gyerek ötlete is felmerült. Fotók.

Közleményt adtak ki Anne Heche állapotáról, aki kritikus állapotban került kórházba egy durva autóbaleset után

Jeff KravitzFilmMagic

Az amerikai színésznő, aki a kilencvenes években egy tonna nagy népszerűségnek örvendő filmben szerepelt, egy háznak csapódott autójával, amely az ütközést követően kigyulladt. Heche képviselője megszólalt.

(Címlapkép: MTVA Fotó/Zih Zsolt)

Ez is érdekelhet

képcím

Megbüntette a rendőrség L.L. Juniort és G.w.M-et

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...