Nádai Anikó videón mutatta meg eljegyzését: hatalmas baki történt

Startlap - Startlap
Érthetetlen, mire gondolhatott a turista, amikor átvette a főszerepet Hajmásy Pétertől, a menyasszony szó szerint egyszerre sírt és nevetett. Bulvárösszefoglaló.

Nádai Anikó videón mutatta meg eljegyzését: hatalmas baki történt

Kétszer is megnéztük a felvételt, de nem értjük, hogy mégis mire gondolhatott a turista, amikor a lánykérés kellős közepén átvette a főszerepet Hajmásy Pétertől. De Nádai reakciója miatt is érdemes erre a linkre kattintani, ugyanis rendkívül erős érzelmek törtek elő belőle, szó szerint egyszerre sírt és nevetett.

Horváth Éva elárulta, hogy hívják a gyermekei titokzatos apját

Ő azon kevesek egyike, aki teljesen komolyan veszi, hogy szeretné a kapcsolatát megóvni a nyilvánosság elől. Horváth Éva párjának neve ebből a videóból derül ki, ami alapvetően nem a férfiról szól, hanem arról, hogy a család Balira költözik.

Dér Heni fájlalja, hogy a szülés óta nem kockás a hasa, pedig minden nap edz

Kisfiát használja súlyzóként. A hír másik fura fordulata, hogy Dér Heni egy olyan fényképpel igyekezett dokumentálni a tornája még nem megfelelő eredményeit, amin látványosan izmos hasat villant. Fotó és további részletek itt.

A 45 éves Szandi majdnem úgy néz ki, mint egy testépítő

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Továbbra is elképesztően jó formában van. Nem mellesleg megtudhattuk, hogy kivel jár a lánya, Blanka, mivel egy közös edzéssel indították az évet, amiről fényképes dokumentáció készült. Fotó.

Bálint Antónia megmutatta új párját: “Hét éve abszolút civil életet élek”

Interjúban mesélt arról, mivel foglalkozik, mióta teljesen hátat fordított a média világának, és az is kiderült, hogy három diplomája van. Bővebben.

Szebeni István: Nem a fontos dolgok lettek fontosak, hanem a sok, felszínes nulla, semmi. Ki hogyan csücsörít a fotókon, milyen filtert használ, miközben minden kamu

A híradós a témához képest rövid posztban adta meg a fogyasztói társadalom  kritikáját, és mondta el, mitől olyan rossz ez a világ, ahol “elég, ha egy befőttesüvegbe fingik valaki, és milliókat keres vele”. Szebeni András tanulságos bejegyzése itt olvasható.

Először beszélt daganatos betegségéről Czene Attila: 113 kilóra hízott a rák miatt

Azon kívül, hogy felszedtem sok-sok kilót magamra, annyival boldogabb is lettem így az évek alatt

– állítja az olimpiai bajnok úszó. Czene Attilával Palik László beszélgetett az úszósport botrányairól, a rákbetegségéről és a bajnoki pályafutása utáni életéről. Interjú.

Tóth Vera: Az esküvőmön nem lesz józan a menyasszony

Pauli Zoltán karácsonykor kérte meg Tóth Vera kezét, aki az esküvő dátumát még nem tűzte ki, ugyanakkor elmesélte, miket tervez a nagy napra – például mulatós zenét. Részletek.

Leleplezték Madonna fiát: három éve álnéven festőművész

Kevin Mazur/Getty Images

A 21 éves Rocco Ritchie-nek több kiállítása is volt már, de csak most jöttek rá, hogy Madonna és Guy Ritchie közös gyermeke áll a festmények mögött. A kritikusok lelkesedése nem egyöntetű: van, aki szimplán “szégyennek” nevezte alkotásait, más “ügyetlen kamaszos próbálkozásnak” titulálta a képeket. Ha szeretnéd megnézni Rocco Ritchie műveit, akkor katt ide.

(Címlapkép: Smagpictures.com/RTL Klub/Sajtóklub)

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...