Na most lehet irigyelni Horváth Évát: ebben a házban laknak Balin

Startlap - Startlap
Medence, halastó, saját házvezetőnő és kertész, moziszoba, paradicsomi környezetben. Bulvárösszefoglaló.

Na most lehet irigyelni Horváth Évát: ebben a házban laknak Balin

A műsorvezető és családja fél évre költözött az indonéz szigetre, mert nem szeretik a telet, és legújabb videóját nézve alighanem kevesen fogják azt mondani, hogy nem értenek egyet vele. Horváth Éváék új otthonában medence és tó is van, ezenkívül hatalmasak a terek, van egy külön moziszoba is, és csodaszép a kert. Horváth Éva állítása szerint Balin “minden bérelt házhoz jár házvezetőnő”, így nekik is jutott egy, illetve saját kertészük is van. Videó.

Kulcsár Edina már nagyjából a roma hagyományok szerint él: “Eddig minden kapcsolatomban az egyenlőségre törekedtem, [… ] de Márknál ez nem működik”

Szerencsére G.w.M. sem várja el tőle a szokások abszolút követését, ráadásul Kulcsár Edina számára a legtöbb szabály “teljesen magától értetődő”. Milyen hagyományokról van szó, és mi az, ami legnagyobb nehézséget okozza Kulcsár Edinának? Erről szól ez a cikk.

Itt az első kép Hajdú Péter újszülött gyermekéről

Hajdú Péter és menyasszonya, Láng Eszter klasszikus nevet választott a kisfiúnak, akiről a szokásos méretbeli paramétereket is közölték, arcát viszont nem mutatták meg. Fotó és további részletek itt.

Emilo élő adásban kért bocsánatot Zoltán Erikától a “pusztító” előadása miatt

Till Attila “pusztítónak”, Papp Szabi “felkavarónak” minősítette Emilio vasárnap esti produkcióját, és azt tanácsolta neki, fogadjon ügyvédet. Mindeközben kiderült, hogy éppen aznap volt Zoltán Erika születésnapja, Emilio pedig egyszer csak kivette a szájából a műfogát, pontosabban “Zoltán Erika fogát”. Videó.

Maksa Zoltán: Gyakran randevúzgatunk, ajánlom másnak is, igen romantikus, és minimális a rezsiköltsége

MTVA Fotó: Zih Zsolt

A 60 éves humorista szülei házában él, az autóján kívül nincsen “az égvilágon semmije”. Jó hír ugyanakkor, hogy szerelmi élete így is van azért. Ha kíváncsi vagy, hogyan él napjainkban Maksa Zoltán, akkor katt ide.

Meghalt Bencze Márta táncdalénekesnő

Bencze Mária keserűen gondolt vissza saját pályájára. Háromszor szerepelt a Táncdalfesztiválon, több kislemeze is megjelent, és dalait játszották a rádiók, néhány éve mégis úgy nyilatkozott:

Sajnos az én énekesi pályám arról szólt, hogy mindig megpróbáltak gátolni. Hanglemezeim azért nem jelenhettek meg, mert az egyik hangmérnök meg akart erőszakolni, én pedig feljelentettem.

Bencze Mária 83 évesen hunyt el. Bővebben.

Berki Mazsi: Könyörögtem, hogy ne nyilatkozzon Krisztián

Berki Krisztián feleségének sikerült épp az önmarketingre használt Instagram-oldalára kiírnia azt, hogy “minden ami lényeges, az csendben történik”, és ezzel gyorsan magára is szabadította a kommentelőket. A hozzászólóknak nem tetszett, hogy Berki Mazsi nagyon is nyilvánosan éli az életét, amire egy rövid, de váratlan vallomással válaszolt. Részletek.

Stana Alexandra kiposztolta első közös fényképét Meggyes Dáviddal

A táncművész Valentin-napon osztotta meg a felvételt, amelyen nem csak a szív alakú lufik jelzik, hogy mekkora a szerelem. Íme a kép.

Singh Viki: Se ház, se férj, se gyerek, csak két kutyám van

Az énekesnő 36. születésnapja alkalmából vetett számot életéről, és vallotta be, milyen félelmei vannak a korát illetően, és mi az, ami miatt viszont nagyon is hálás az elmúlt évek miatt. Singh Viki vallomásának teljes szövege itt olvasható.

Al Pacino táncánál nem fogsz ma jobbat találni az interneten

Gareth Cattermole/Getty Images

A 81 éves színészlegenda Bevery Hillsben sétált, amikor hirtelen táncra perdült, és úgy ropta, mintha nem fényes nappal mászkálna egyedül az utcán. Mindannyiunk szerencséjére a zseniális jelenetet videóra vették.

(Címlapkép: YouTube/Horváth Éva)

Ez is érdekelhet

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

képcím

Páratlan luxusban nyaral Berki Mazsi - mutatjuk, hová utazott a...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...